Mobilblogg- på bion

img_5163 (MMS)

På bion! Kolla benutrymmet woho ;)


on my way to the movies!

Nu drar vi iväg och ser HP! Bion här i Båstad har de bästa sätena någonsin, det inte alls så trångt som på vanliga SF-biografer utan har en meters mellanrum mellan varje plats! Alla filmer som kommer ut visas inte här och inte alls lika ofta och det finns bara en biograf så bara en film kan visas i taget men det är fortfarande jättemysigt. Adioso!

sunday

Haha, jesus vad tydligt man kan se mina fräknar just nu! Ja, jag har just nu spenderat två timmar att försöka lära mig hur tumblr fungerar men förstår verkligen ingenting så får väl lägga det på hyllan tills vidare. ;)

Om några timmar ska hela familjen här gå och se Harry Potter på bio. Jag och William har ju redan sett den men har ingenting emot att se den igen! Under tre kvällar nu så har vi tittat på 3 filmer ur Harry Potter-serien som föräldrarna inte sett och nu är det bara sista kvar och de är hur spända som helst över att se dem, haha. Kanske borde förvarna mamma att ta med näsduk...ar...

filmkvällsfunderingar

Av alla tre hundra kanaler vi har (får dem alla gratis nu i en månad eftersom vi har box!) finns det absolut ingenting att titta på så jag står och nojar över vad jag ska välja för film eller serie...! Till filmen bjuds det också på ost från Tant Grön vi köpte tidigare idag! Ha en fin kväll!

regn regn regn

Nej usch, nu får sommarvädret komma tillbaka! Bara regnar ute! Jag börjar ju nästan längta till julen...♥

antikmässan

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för så dålig uppdatering men när jag solade i förrgår hade jag tydligen handflatorna uppåt och de har blivit väldigt brända och svider, sticker, är svullna och gör ont så har knappt kunnat knappa på tangentbordet. Det börjar bli bättre men gör fortfarande jäkligt ont!

Idag tog familjen en tur till Helsingborg för att gå på Antikmässan där och efter det gick vi runt lite i stan och gick också runt ett tag på IKEA och köpte lite smått och gott innan vi åkte hem. Tog en massa bilder på mässan, speciellt på de franska utställningarna. Älskar den stilen! Jag och mamma blev helt sålda på ett grönt gammalt gigantiskt skåp men tyvärr var det sålt (och extremt dyrt, haha!)

Fanns också en jättesöt vintage Odd Molly kofta, säkert från deras första kollektion. Min storlek också, haha. Åh just det, mamma och jag hittade en sjukt snygg gammal Prada väska i läder med fransar för lite över 2000 kr, och mamma övervägde faktiskt att köpa den! Haha, men det gjorde vi inte även om den var sjukt snygg!


Mobilblogg- vänner

img_0654 (MMS)

Dåligt väder och sämst internetuppkoppling. Perfekt time för mina väldigt roliga vänner ;)


kväll

Idag sken äntligen solen ordentligt så jag tog mina hörlurar och la mig och solade och är nu rödare än en tomat! Kanske ska ta och köpa mig en flaska solskydd...hehe. Ett gäng jordgubbar och en bra film ligger på schemat nu så ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon! ♥

Det här är rummet jag och min bror delar på just nu innan vi får egna rum. Väääldigt litet!

time for some strawberries..


love


norge

Alla mina tankar går till de drabbade i Norge. Helt ofattbart allt som hänt. #prayfornorway. Stor klem! ♥

riktigt, riktigt, riktigt gamla foton


Jag, pappa och William :)



Jag badar!



Som tärna under lucia på dagis!



Lucia



Äter världens godaste gröt med pappa (och william som tar kortet) haha!



Små har vi alla varit! De här bilderna är ju typ från 2000 och 2001 så de är riktigt gamla! Måste bara säga att den där frisyren hade jag i flera års tid, haha. Den klassiska luggpagen alla flickor skulle ha när de var små! Någon som känner igen sig?

goodmorning!

Godmorgon! Jag vet att jag lovade er fler bilder igårkväll men det slutade med att hela familjen satte sig och tittade på Harry Potter (sjätte filmen!) och efter det borstade jag tänderna och krashade rakt i säng! Nu ska jag knalla upp till Linas kiosk och köpa lite frallor innan jag öppnar fotoalbumen. Hörs senare, pussss ♥

long live me and my dear, dear friends

Hej alla härliga läsare! Nu är det bara vi fyra i familjen här, resten av herrskapet åkte hem för några timmar sen. Jag kan inte fatta att jag har bott här nu i en vecka nu. Jesus vad tiden går fort! Och jag i stort sett inte gjort någonting, haha. Är man sjuk så är man!

Inser verkligen hur mycket jag saknar allt och alla i Eskilstuna. Alla vänner, dansen. Sånt som jag då mer eller mindre tog för givet. Men när skolan börjar så får jag väl nytt sånt. Nya vänner, ny dansskola. Men helst av allt vill jag ju bara ha kvar allt det gamla, haha. Mycket lättare. Så därför tänkte jag nu bjuda på lite gamla och nya bilder på mina älskade vänner!


Smiling faces på Grönan!


Jag och Thilda back-stage under vår lilla show i 6an.


Jag och Thilda igen, den här gången på hennes 14-års part-ay!


Haha, första dagen på 6-års. Mig ser i längst fram i den vita t-shirten och blårutig kjol och runt om mig har jag en hel del kompisar jag haft turen att fortsätta känna. Aww, va små vi är!


Den här dagen var, helt seriöst, en av de bästa någonsin. En jag alltid kommer komma ihåg. Julbakning på hemkunskapen med de man älskar mest, blir det bättre haha?


Mathilda, jag och Elin på tjejmiddagen i vintras.


Alla, och då menar jag alla, tjejer på skolavslutningen!


Första dagen av åttan, sitter kl 10 på Waynes och firar haha.


Jag och Elin har lite noja över vilket godis vi ska köpa...vad gör man då? Tar triljoner foton! (gjorde vi i alla fall, haha!)


Och sist men inte minns, bild från senaste gången vi alla firade Elin. Haha den här bilden ska så framkallas och ramas in i mitt rum!


Blev många bilder, jag vet, men har ännu fler haha! Och som ni säkert vet så så fort jag öppnar mina minnesbildmappar så kan jag inte sluta så förvänta er en hel del gamlabilderbildbomber under kvällen (jesus, idag bjöd jag på långa ord!) :).

smile.


bad, bad, bad...

Problemet med att ha en brorsa som är dum i huvudet är att han har ingen koll på vad som är gott godis och har köpt ett kilo äckligt godis som bara han gillar. Och alla (och då menar jag alla!) ICA-butiker på hela stället inom en radie på 2 mil har stängt. Kul, tack brorsan!
Nån som kan relatera, haha? ;)

camwow, wiiiiie!

Haha, så här kul kan man ha i en bil hela dan! Älska CamWow, haha. Idag har vi varit runt på lite sight-seeing för våra kära gäster där vissa av dem aldrig varit här, en annan för 9 år sen, en annan för 3 år sen och en annan i påskas så då finns det en hel del att visa. Tre av oss åkte iväg till Ängelholm för att tanka och köper också med sig en stor godispåse till alla "barn" (alltså jag och resten av ungdomarna) som jag är så sugen på, hehe! ;)

Mobilblogg - godnatt

img_1203 (MMS)

Godnatt! :)  (börjar bli en vana med mobilbloggar på kvällarna haha!)


sick!

Nu är det fullt hus här i vårt hus! Vi är hela åtta pers vilket inte är så kul för dem när jag bara är trött, snuvig, nysig och hostig, haha. Just därför har uppdateringen varit dålig, för när jag är sjuk har jag bara inget kul att skriva om. Men det är mysigt att de är här eftersom jag inte kommer se dem på så länge! Hmm, pennan och pappret lockar mig riktigt mycket just nu. Dags för lite ritning kanske?

Mobilblogg- kan inte somna...

img_6453 (MMS)

"so when i'm lying in my bed. thoughts running through my head. and i feel that love is dead. i'm loving angels instead." sung by robbie williams.  Den här låten och "sunday morning" med maroon 5 har jag på hjärnan just nu...


friday night

Nej ni, inget är bättre på andra sidan datorn här. Bara sämre. Det enda som ändrats något pytte är väl aptiten, ätit lite mer idag än igår eftersom all mat bara fick mig att må illa då. Det gör det fortfarande men inte lika mycket.

Just nu lyssnar jag på lite musik och ritar lite till (om jag kan hålla mig till den här tanken nu!) en ny bok/berättelse. Hoppas den håller i sig, skriver ju aldrig ens klart så mycket som ett kapitel innan jag får en annan idé och börjar på den. Sen fortsätter det så. Men den här har lite inspiration av Systrar i Jeans, Ghost Whisperer, Harry Potter, Pilträdetssystrar, olika artister och annat som jag älskar så förhoppningsvis blir det bra! Kan skicka med något smakprov till mina vänner i nästa brev jag skriver till dem så får de se om de gillar det, haha!

Min kusin som pluggat i Danmark i några veckor nu kommer äntligen hem! Hennes bror och moster bestämde sig för att krascha här i Båstad i några dagar och passa på och träffa oss och kommer troligtvis...nu. Så den här jäkla sjukdomen kunde inte ha kommit en sämre tid, vill ju inte få dem alla sjuka!

Hoppas ni har det bra så hörs vi mer imorgon, godnatt på er!

i passed the pictures around.


fråga

hej, du har verkligen fin hy, hur gör du för att hålla den så fin?

SVAR: Haha, ja tack men faktum är att det sista jag har är fin hy! Får en massa finnar och röda utslag, pormaskar, you name it. Klart det kunde vara värre men jag har knappast vad man anser bra hud. Men tack i alla fall! Om du nu fortfarande vill veta så använder jag mig av de produkter du ser här nedan. Rengöringsprodukterna är från Neutrogena och köps på apoteket. Använder också en hudkräm från samma serie som är mystiskt borta just nu... Saltscruben hittade jag i en liten butik här i Båstad men det funkar med vilken annan scrub som helst skulle jag tro, lita bara på att den är bra för just din hy :).


the way you move is like a full on rainstorm

När det gör så ont i halsen att du inte ens kan sjunga med i dina favoritlåtar, är något riktigt fel...

Godmorgon solstrålar! Det är i alla fall vädret jag hoppas att det är "hemma" i Eskilstuna. Ni Eskilstunabor får väl kommentera och säga om mitt hopp är sant eller inte för här är det regnigt och tråkigt! Ensam hemma är jag också. Hela familjen skulle idag in till Båstad för lite ärenden och även till Halmstad för att kolla på heltäckningsmattor men tyvärr anses jag för sjuk för att orka med så jag får väl sitta här istället då. Har någon något bra tips på något att göra när man är sjuk? ♥

Mobilblogg - Teatime

img_2732 (MMS)

Teadrinking before bedtime. Makes the throat better :)


being sick's no fun.

När man är sjuk så finns det ju inte så mycket att göra så just nu så sitter jag och håller på och redigerar lite bilder i mina nya iPhone appar! ♥


Color Effects


OldPhotoPRO




Instagram


flightless bird


see, i got you all figured out

Snuvig, hosta, nysningar x1000 och en aning varm i pannan. Är jag sjuk tro...?

it's the education, stupid.


running wild

Kom nyss hem från en springtur som avslutades med en riktigt skön kalldusch! Innan jag tog på mig löparskorna så tog jag en lång stund i solstolen och en skönt dopp i havet. Sen har jag också rensat ut ännu mer kläder och valt ut de höstkläder och grejer jag inte använder som ska magasineras (ställas in i ett uthyrt förråd i Torekov). Ännu har vi inte så många garderober och sånt så det är svårt att få plats med allt och jag inser faktiskt hur mycket kläder jag faktiskt har! Skickade också iväg lite brev till mina vänner de snart kan hitta i brevlådorna!

årets första linas kiosk besök

Precis bredvid vårt hus ligger en liten skog och efter den skogen så kommer det ett stort rött hus där det finns en liten kiosk som heter Linas kiosk. Där kan man köpa godis, chips, glass, läsk och sen även frallor! Hon öppnar varje morgon kl 8 och då måste man vara i tid om man ska få de frallorna man vill ha så mobilen ringde tio i åtta haha!

Nu hade jag tänkt att ni skulle få önska lite inlägg. Vill ni att jag ska visa trädgården här, stranden, huset eller något helt annat som inte har med flytten och göra. Vad som helst, är så bloggsugen ;)

grönan!

Innan i fredags hade jag bara varit på Gröna Lund en gång och det var när jag var åtta år och hade bara tillåtelse till Lustiga Huset och Vilda Musen. Men nu är jag 15 och hade tillåtelse till, ja allt! Vi åkte i stort sett allt utom Spökhuset och Vilda Musen eftersom det ena kostar extra och det andra var det så sjukt lång kö på! Men en solklar favorit för mig blev helt klart Insane. Efter den hamnar nog Kanonen (uppsjutet). Tilt var bra äcklig, speciellt direkt efter lunchen! Mådde lite illa efteråt haha! Jag, Elin och Thilda stod också en halvtimme i kö till den nya, Twister men det var inte värt tiden. Den var klar på mindre än en mnut, lät sjukt högt och var inte rolig. Men kul att ha åkt den :)

Jag vill tillbaka till Grönan. Där kändes allt så roligt och bra ♥ så jäkla kul!

bye house

När vårt hus låg ute på nätet för att säljas la jag upp bilder i ett inlägg från fotograferingen så för er som inte vet hur det såg ut innan kan se det här . Kändes konstigt att se alla prylar och sånt borta. Allt har gått så fort. För tre veckor sedan så fanns det mesta på sin plats liksom. De senaste fem dagarna har allt hamnat i lådor och sånt. Kommer sakna huset jättemycket även fast jag inte gillade att alla på huslängan delade trädgård utan här har vi en stor och egen. Okej, enough with the heavy. Nu ska jag bjuda på bilder från Grönan i fredags!

...och så bodde man i skåne

Hello sunshines! Och så bodde man i Skåne... Ja, vi kom hit för lite mer än en timme sen och har packat ur flyttbilen och så. De stora möblerna vi hade/har i huset hemma (jag kallar det fortfarande mitt hem, Eskilstuna, för det är och kommer alltid vara det!) fick vi såklart inte med oss så det kommer flyttfirman ta.

Okej, nu kanske jag kan inse att vi faktiskt flyttar. Men varför känns det inte så? Har bott där hela mitt liv med spenderat kanske sammanlagt 10 veckor här i Båstad varje sommar sen jag var 5 och nu har jag bor jag här? Och alla kryp som finns här! Tog nyss en dusch men hoppade ur när jag såg en äcklig tvärstjärt krypa runt där inne! Kommer aldrig vänja mig med kryp, de är äckliga och borde utrotas!

Haha, men innan vi åkte bad jag familjen att gå ut till bilen så jag kunde få en stund ensam för att säga hej då till huset jag bott i sen jag var 10. Tog kort och spelade lite piano för sista gången där. Tänkte bjuda med mig av lite bilder från huset så ni får se hur det ser it just nu...

16 juli

Nu har jag två dagar av rejäl packning inför att vi flyttar så därför kommer uppdateringen på bloggen vara rätt dålig dagarna framöver. Vill inte känna stress över att blogga med tanke på all annan stress jag redan känner haha. Men jag kan berätta att igår var jag och några vänner på Gröna Lund! Vi hade sjukt kul! Jag har inte varit på Grönan sen jag var åtta år och då var jag bara tillåten att åka Vilda Musen haha. Måste säga att Insane var en klar favorit! Ikväll kommer Gyllhamns över och äter middag hos oss mitt i allt stök och bök från flytten men det ska nog gå bra, vi får väl sitta på golvet i värsta fall ;) Ha det bra så länge så hörs vi i värsta fall på måndag morgon eller kväll, pussar!

pointe shoes

Åh, jag kommer få så ont! Som många av er kanske vet så är de här vackra ljuvelerna världens mest ondaste sko. Jag har ju aldrig riktigt dansat i ett par men bara att stå med dem gör sjukt ont. Måste vart en man som kom på dem...vill att man ska plågas haha! Efter tag tappar man känseln i fötterna och då gör de inte ont längre så det är väl bara att vänta haha. Men snyggt är det! De var lite smutsiga på några ställen så fick 20% rabatt på dem och 10% på tillbehören så det hela gick väl på runt 890 kr, ganska bra deal!

estocolmo

Tillbaka efter en dag i Stockholm! Vi åt bl a lunch på Hard Rock Café där jag också köpte en till guitar pin till min smått växande kollektion haha. Kan visa sen! Vi skulle ju köpa riverdanceskor och även tåspetsskor till mig men de blev bara tåspets eftersom de tydligen inte säljer riverdanceskor längre. Hmm, undrar vart jag ska köpa ett par dådå...

godmorgon

Får bli ett kort morgoninlägg här nu, om några minuter ska hela familjen åka iväg till Stockholm (jag vet, för tredje gången på en månad haha!). Vi ska köpa dansskor till mig och bl.a solglasögon till brodern min. Kanske blir en mobilblogg under dagen, annars hörs vi när jag kommer hem. Puss!

it's finally mine!

Jag har fått iPhone! Kan ni fatta det?! I'm stoked! And speachless. Har längtat efter att få en så länge och nu är den min! Ska börja ta och sätta på lite skydd och grejs och ladda ner musik och bilder på den! Åååh vad glad jag är!


Förresten så är det inte Mathildas, den är min bara min!

harry potter och dödsrelikerna del 2

Vad kan jag säga? Det var MAGISKT! Helt fantasktisk film. Jag kan inte säga om det var den bästa av alla filmerna för jag älskar dem alla så otroligt! Men den var helt fantastisk. Även fast jag visste vad som skulle hända så var jag så sjukt spänd hela tiden så satt omedvetet och spännde benen och darrade fast jag inte frös. Försökte sätta upp benen lite lätt mot stolen framför för att få dem att sluta skaka så väldans men det irriterade bara den som satt framför, hehe. Aja, kommer ju aldrig se henne igen i alla fall haha! Det var flera väldigt roliga scener där hela bion brast i skratt. Jag grät jättemycket men försökte förjäves att torka bort den rinnande mascaran på jeansen men visade sig att när jag kom hem så hade jag fått bort allt utom en grå rand på kinden haha. Flera hade klätt ut sig och hade på sig märket och kappor från olika elevhem. Coola! Helt klart värt att se den absolut sista filmen. Att se slutet av Harry Potter. Dör Voldemort? Överlever Harry striden? Blir Hermoine och Ron tillsammans? Hur slutar det hela? Får man svar på alla frågor och gåtor? Allt detta får ni svar på i filmen!



skyping with usa

Hola la blog! Har nyss avslutat ett skypesamtal med min kusin i USA! Hon visade lite kläder hon rensat ut som jag kunde få och av alla kläder hon visade mig sa jag nej till tre så ja-högen blev väldigt stor, haha. But I don't mind! Fina, dyra märkeskläder säger väl ingen människa nej till! Sen hämtade hon också sin så extremt söta hund Rusty. På första bilden ser ni hur hon kittlar honom och han sprattar så gulligt med benen, hahah! Återkommer strax med Harry Potter-snack och en liten surprise...

jayme dee


this is it...!

Idag är det inte en helt vanlig dag...för idag är det premiären för den sista Harry Potter filmen! Jag är så sjukt taggad! Satt uppe till halv två i natt och läste ut de sista kapitlena i den sista boken. Tyckte kanske att sista kapitlet kunde varit en aning längre (boken är 783 sidor lång och jag vill att den ska vara längre?!). Jag lovar er att jag kommer gråta floder efter att filmen är slut. Hur kan det vara slutet liksom? Har ju växt upp med filmerna, vill inte att de ska ta slut! Den fösta filmen såg jag när jag var 6 år gammal. Kan erkänna att ända sen dess har jag haft en liten crush på Daniel Radcliffe, hehe. Har det fortfarande! Harry Potter är bäst! Kommer säkert se den på bio flera gånger i sommar! När 5te filmen hade premiär såg jag den på bio tre gånger samma sommar. Blir dyrt kan jag säga, haha.
Nu ska jag ta och dra mig mot Torshälla för att träffa Clara och Frida, ha en bra dag så hörs vi lite senare! :)


do you understand who i am, do you wanna know?

Den här låten dunkar just nu ur högtalarna...

packning

Efter två timmars packning och rensning har jag packar ner hela min garderob i två stora kartonger, förutom lite kläder att ha under veckans gång. I feel kinda weird...

listen to the sound of my shirt


Godmorgon världen! Äne n gång har jag vaknat av de där jäkla takbyggarna! Är de inte klara någon gång?! Inatt kom vi hem efter midnatt från Gotland. Jag älskar Gotland, men resan dit och tillbaka är inte den roligaste! Idag ska det packas, packas och packas. Ska nog kanske börja antingen med garderoben...eller allt annat skit i mitt rum! Man tänker nog aldrig på hur mycket grejer man faktiskt har förrän det är dags att packa ihop dem i lådor. Behöver nog rensa en hel del också! Hörs senare, söta läsare!

bergsbestigning och annat


Fy fan vad läskigt det var att gå upp för berget! Sjukt brant ner. Sen åkte vi vidare och besökte den berömda "stengubben" som de brukar måla i olika färger, förra veckan hade den tydligen varit blå. Att bada var höjdpunkten på dagen, jättevarmt i vattnet!

Ikväll ska vi inte ut och äta utan grillar i stugan istället. Innan vi kom ner hit så hade Erik varit här med jobbet och de hade haft en fest som lämnade efter sig en hel del matrester så det blir grillat kött, mozarella, fetaost, ost&skink paj, potatissallad, ruccola...mums!

lunching with the bees, trees and leaves

Idag åt vi lunch på ett fik med en stor trädgård fylld med vackra rosor, blommor, träd och bärbuskar. Träffade också på en hel del bin och fjärilar ;). Var lite barnslig och åt pannkakor till lunch, heheh. Men det är ju som man säger, barnsligt gott!

middag



fårö

Idag åkte vi upp till norra Gotland för att ta färjan över till Fårö där vi åkte runt lite, åt lunch och tog kort vid raukerna. Haha jag ser ut som en dvärg på bilden vid rauken, då förstår ni hur stora de är! Nu ska jag ta och blåsa håret och fixa mig innan vi åker och äter middag på creperiet. Gotland är allt härligt! ♥

behind the camera

Stod precis bakom kameran när de direktsände under Maud Olofssona aavgångstal, här nedan ser ni klippet! ;)



gotland igår

Här var lite av alla bilder jag tog igår. Såg också Christer Fuglesang! Blev typ bara bilder på mat haha, tro inte att det enda vi gjorde var att äta haha. Men helt seriöst, den där entrecoten var den godaste jag nånsin ätit! Och på båten såg vi (vad jag har sett) världens längsta kvinna! Eller hon var väl kanske 20 år men extremt lång, säkert 2 meter. Och jag som tycker jag är lång! Jag kände mig som ett litet barn bredvid henne! Återkommer snart med fler bilder!

i'm back!

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka och tänker bombardera bloggen med en massa bilder! Gotland har mycket att erbjuda kan man lungt säga. Igår tittade vi på Maud Olofssons tal och stod precis bakom kameran av en livesändning i SVT. Har sett en hel del kändisar och ätit en massa god mat!

Nu har jag ungefär en timme på mig att blogga innan vi ska åka och äta middag så stay tuned!

mint green

(tidsinställt) Köpt nytt nagellack från IsaDora nr 627, 69 kr. Ser silvrig ut på bilderna men är egentligen lite mintgrön. Ser mycket bättre ut i verkligheten. Hett sommartips! :)

gotland för ett år sedan

Just nu sitter jag på tåget som ska ta mig till bussen som ska ta mig till båten som ska ta mig Gotland (förstod ni det där?) och därför har jag förberett lite bilder från förra sommarens Gotlandsresa!

Förra året tog jag inte så jättemånga bilder men iår så kan jag ta en hel del på stugan vi kommer bo i och mer på stranden vi badade vid och lite annat. Har även bilder från Mona Sahlins tal men vem orkar se det? ;)

Får se om jag hinner blogga något ikväll, annars hör ni av mig imorgon. Puusss!

the last two chapters

Jag tror jag har glömt att säga det med på tisdag är det världspremiär av Harry Potter kl 23.59 och då ska jag, Mathilda och brorsan hålla oss vakna och gå dit i pyjamas för att se den absolut sista filmen. Det är faktiskt sant. Förutom det där med pyjamasen! Som jag sa förrut så har jag fortfarande de två sista kapitlena kvar att läsa och orkar inte släpa med mig den här tegelstenen med mig till Gotland som jag gjorde förra året (ja jag har haft boken på hyllan i ett år haha) så nu ska jag läsa den fort innan jag somnar med boken i famnen, är så sjukt trött! Men innan dess ska jag bara förbereda några inlägg för er imorgon eftersom jag nog inte hinner blogga då! Godnatt älskade läsare! ♥

collar clave

Här är resultatet av mitt egengjorda nyckelhalsband. Den första butiken vi gick in i var Gina Tricot och där hittade jag den perfekta kedjan, på rea dessutom! Smycket som var på kedjan har jag planer för, men det får ni se lite senare i höst... Jag blev i alla fall jättenöjd så den här hänger med till Gotland! Vad tycker ni då? :)

red lips

Vet inte om jag gillar det eller inte. Så fort man sätter på det ser man genast 5 år äldre ut! Vad tycker ni?

key

Imorse vaknade jag av ett högt dunkande så gick upp för att kolla var det var. Då är det folk som lägger nytt tak på vårt hus. Klockan 8 på morgonen! Min brorsa som oftast sover till typ 11 var ju lagom glad eftersom de är precis utanför hans fönster. Och de håller fortfarande på. Min huvudvärk dunkar i samma takt som deras hammare, helt seriöst. Idag så ska jag packa en massa inför Gotland imorgon och ska även ta en snabb tur till Tuna Park med mamma! Ska leta efter en vintage-kedja till en nyckel jag inte använder som är så fin att jag tänkte göra ett halsband av det. Vi hörs senare :).


skit också!

Fan också! Kenza och Tyra ska komma och parta i staden jag ska flytta till, på en restaurang/klubb jag vart på många gånger (på dagen såklart!) men just då är inte jag där! Är ju bara 15 så självklart hade jag inte kommit in men att bara kika in i baren och se Kenza i verkligheten hade räckt för mig. Faaan! Haha, aja men nu väntar min gosiga säng på mig. Har varit trött ända sen jag såg alla sköna sängar på IKEA. Godnatt !

fråga

Fick nyss en fråga om vart jag ska flytta. Jag har sagt det förrut men kan säga det igen, även om jag hatar att prata om det. Just nu bor jag i Eskilstuna men jag och min familj ska flytta till vårt hus i Båstad som ligger i Skåne alltså 60 mil härifrån. Faktiskt så flyttar vi om drygt en vecka så jag kommer ju blogga en massa om det då men det känns onödigt nu. Men nu vet ni :) Har ni fler frågor är det bara att fråga på så ska jag försöka svara på alla utan att totalt bryta ihop, haha! Vårt hus ligger precis vid havet så utsikten är verkligen att skryta om ;)


Utsikt från vårt hus

so you think you can dance

Efter Allsång På Skansen kommer mitt favortitprogram, So You Think You Can Dance! Wiiiiieee!

love and hate

Här har ni 3 saker jag älskar och 3 saker jag inte älskar och varför:
Jag älskar...
♥  Jordgubbar! - behövs det verkligen en förklaring varför? ;)
USA! jag älskar kulturen, språket, traditionerna, atmosfären, butiker, allt!
Harry Potter! - böckerna är sjukt spännande och likaså filmerna! Love it!



Jag hatar (ogillar)...
χ Big Brother - fattar inte varför folk sitter och kollar på det? Totalt menigslöst! Men sen kanske folk
tycker att det är totalt menigslöst att jag sett alla Vänner-avsnitt minst 5 gånger var haha!
χ Introt till Morden I Midsommer - tycker att själva serien är ganska bra men avskyr låten som spelas
i början och slutet. Har seriöst fått mardrömmar av den. Vet ni inte vilken det är, klicka här!
χ Skräckfilmer - vill gilla dom men det går inte! Usch nej, kanske om man kollar med kompisar men
knappt det!

Iiiiuuu, hatar skräckbilden...haha!

ikea

Kom nyss hem från en dag på IKEA! Som ni alla vet är ju IKEA stället man åker till för att kolla på snygga killar, så jag, mamma, moster och mormor satte oss i sofforna och kollade runt lite ;). Haha nej jag bara skoja! IKEA är väl knappast stället snygga killar hänger vid men det är stället där möbler hänger vid! Jag har haft samma lilla säng sen jag var 7 så nu när vi flyttar kommer jag få en ny och hoppas på en hög och lite större. Vi hörs senare!

filmkväll

Hej på er! Greta åkte nyss hem, vi har haft filmkväll sen kl 17 då hon kom hit. Jag hade helt glömt bort att vi skulle vara idag så vi bestämde oss för en filmkväll. Det jag inte var beredd på var att vi skulle kolla på 3 lååånga filmer. Gäsp va trött jag är. Men jag kommer ju inte se henne på ett bra tag nu när jag flyttar så det var värt det haha. Lovar att blogga lite mer imorgon, då jag inte heller har några planer (vad jag kommer ihåg?) De filmer vi såg var i alla fall Dear John, Another Cinderella Story och A Princess Diares!

Godnatt! :)

fest hos mange - official music video


tjejkväll

The yummy food!

Fifty-one and fabulous! ;)

Hahah, det finns ingen som Frida!

Jag älskar er så!

Haha vi är så roliga! Det bjöds på god mat och en hel del skratt! Och helt plötsligt bestämde vi oss för att spela in en liten musik video så det ska jag ta och sätte igång med nu! Tack mina galna bondar, för en kul kväll! ♥

sail away

Hittade bilden på min data, tror att Elin tagit den...? :)

Kom nyss hem från en liten shoppingtur på ICA, bästa stället ever eller hur? ;) Någongång senare ska jag och tjejerna också dra iväg och fira Elin som fyller år på torsdag men idag var enda dagen vi alla kunde, utom en liten stackare som är strandsatt på Gotland. På tal om Gotland, jag ska ju dit på torsdag...kanske borde börja packa lite hehe?

moppeteori

Och så var det dags för ännu mer moppeteori, är nästan klar. 245 av 290 frågor är klara och 3 av 4 delprov men en hel del är kvar att göra och har man fel på någon fråga måste man vänta tills nästa dag med att svara rätt på den, och har man för många fel får man inte fortsätta svara på frågor. Inte lätt!

a kiss from space.


beachbabyy.blogg.se

Så här såg bloggen ut när jag började, men nu (fyra timmar senare....)


....aaaaah look it's mathilda! Mathilda har än en gång skaffat blogg, beachbabyy.blogg.se!
Kom till bloggen genom att klicka på bilden :)
Den vart skitbra tycker jag, stooolt!

bracelet

Köpte det här handsmycket (eller vad man nu ska kalla det) igår på
Urban Outfitters för halva priset, 69 kr. Lovely. ♥

17:54 - vid datan

Haha fick bilden av Thilda, äckliga Tarzan! ;)

Hola! Nu är jag tillbaks från kusinfirandet och kom nyss ut ur duschen. De här senaste dagarna har varit så varma att jag duschat säkert 3 gånger per dag! Snart väntar fler inlägg samtidigt som jag ska hålla på och designa en till blogg men säger inte vems förrän den är klar...

saturday

Har setat ute och läst ett tag, tittar på klockan och det har gått 2 timmar! Glömde helt bort att göra lunch så det ska jag börja med nu, haha. Sen ska vi bort och fira kusinen som fyller år, så puss så länge ♥

retro camera

De som är så lycklig lottade att de har en iPhone har möjligheten att ladda ner en app som heter Hipstamatic där man kan ta en massa coola bilder med effekter och ramar. Som ägare av en Android mobil hittade jag en liknande app som är skitbra, Retro Camera! Älskar den, så nu sitter jag och tar en massa helt konstiga, coola foton här ;)

Men är jättetrött så kraschar snart i sängen, godnatt!



stockholm

Inne på Topshop!


Mumsig skaldjurspasta på Kajsas Fisk (ja, Thilda har lärt mig gilla musslor!)


Aaaaah, Thilda och hennes drömprins!


När vi var påväg mot bilen så såg vi dessa människor komma gående och ta kort med folk. Mathilda och jag sprang bort till dem och tog kort haha! En av dem tog flera kort med deras kamera och också med Thildas som jag får sen av henne (aporna drog med mig in i bilden också, det måste man ju se!). Haha, sköna dom va, men Tarzan stank av svett!

Nu ska jag gosa ner mig i mammas säng och titta på Sex And The City-avsnitt, puss på ett tag!

we can go no where but up

Hej bloggen! Idag åkte jag, Mathilda och mina föräldrar till Stockholm! Jag vet, jag var där förra veckan med men jag måste ju passa på innan jag flyttar och det ligger 8 timmar bort! Jag kom inte hem tomhänt men självklart, snåljop som jag är, köpte jag knappast för mycket. Thilda dock shoppade en hel del! Kläderna visar jag er imorgon men bilder kommer alldeles strax! :)



Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin