kenza!

Fick världens ritsug och hämtade papper och penna och skissade så pennan glödde! Bestämde mig för att rita Kenza och tog god tid på mig att välja en bra bild! Älskar det här, over-the-shoulder stuket men orignalbilden är från photoshooten då hon hade en massa glitter och grejer på läppar och ögon men struntade i dem. Här är i alla fall resultatet, den ser mer lik ut i verkligheten men blev väldigt ganska nöjd. Vad tycker ni? :)
Orginalet

letter

Hej på er! Blev överlycklig när jag såg att ett litet brev trillat ner i brevlådan från ingen annan än Mathilda som svarar efter ganska exakt en månad för det var då jag postade mitt brev till henne haha! Vännernas brev gör alltid min dag! Om ni undrar så har jag inte skaffat dreadlocks, såhär ser nämnligen mitt hår ut efter att jag duschat så nu vet ni det! Oj, mitt avskavda nagellack syns det med, måste lacka om. Det blir nog härnäst, hörs senare!

things from usa

Hmm...en CoverGirl påse med Taylor Swift på...vad kan den här innehålla?!

1. Plåtburk med fyra Twilightskrivböcker från varje film med citat (se bild nedan) 2. NatureLuxe mascaror från CoverGirl 3. Läppglans/stift från CoverGirl 4. IsaDora puder och solpuder från Make Up Store (från Sverige) 5. Lemonadpulver, Crystal light 6. Taylor Swift gitarr-och piano böcker.

En bok för varje film och i varje bok finns det citat från filmen.

7. Kalender.

Tack Elin, Karin, Cajsa och mamma för alla saker! Love them! :)

knitted

Varje dag när jag kommer hem är jag dödshungrig. Vet ni varför? Däför att ingen på skolan äter lunch! Har inte ätit en bra lunch på två veckor. Den här skåningarna blir bara konstigare för varje dag, haha. Just nu är jag ensam hemma, Erik är på föräldrarmöte, mamma i Eskilstuna och William med kompisar. Och troligtvis är jag ensam hela kvällen. Rätt skönt faktiskt! Nu blir det att sjunga gögt för kung och fosterland och pianospel utan klagande!

faster than the wind.


speakingnow @ instagram

hyllor

Kanske inte de bästa bilderna, men har tyvärr inga lampor i mitt rum...bara en liten! Idag har vi jobbat en massa med att sätta upp hyllan, inte det lättaste jobbet kan man lätt säga! Den går i samma färg som min nymålade byrå som jag vet att jag än inte visat för eftersom jag inte än har knoppar på den men lovar att snart ska ni få se den!

På sista bilden ser ni lite tydligare just vart min fotovägg kommer vara! Ni som missade inlägget hur väggen ska se ut på ett ungefär, klicka här.

Nu blir det pluggning av spanskaglosor så jag återkommer senare!

right now:


thunder and lightning

Imorse vaknade jag av extremt höga ljud, tittade på klockan och såg att den var 06:34, en lördag! Det tog ett tag innan jag förstod att det är åska, rejäl åska. Jag som trodde det var bomber från Hitlers armé. I alla fall, jag låg kvar ett tag och försökte somna om men efter en halvtimme insåg jag att det inte gick och traskade ut för att filma. Klippte ihop ett litet klipp där ni hör dundrena och fick även med en liten av alla blixtrar jag sett idag. Runt 0:31 börjar dånadet om ni inte orkar se de andra! Och såhär låter det fortfarande! :o

you've got every right to a beautiful life.

Efter kemipluggande och pianospel drar jag mig tillbaka. Godnatt på er!

unwanted letter

Kom hem lite tidigare idag, går till brevlådan för att se om jag fått post. Och det hade jag! Men inte den posten jag hoppats på. Fick dansschemat för dansskolan hemma i Eskilstuna (kallar det fortfarande hemma för det är ju det!). Inte direkt något som gör en glad. Saknar Eskilstuna enormt, hur är det där hemma? Puss ♥

we smalltalk...

Nu blir det lite brevskrivning till mina kära Eskilstunabor innan jag kryper ner under täcket! Blir alltid så trött när jag är mätt haha... Godnatt ♥

b-e-a-utiful

Delar med mig av en låt som vart på min hjärna i flera dagar nu! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag!


kiss me on the sidewalk, take away the pain

Det har varit rätt segt med uppdatering de senaste dagarna men jag kommer alltid hem runt halv fem fast jag slutar tre eftersom jag inte har moppe än och måste vänta tills föräldrarna kommer hem från jobbet och sen är det läxor och grejs. I alla fall, idag fyller mamma år och om ett tag ska vi äta en god middag på Hazienda! Men innan dess ska jag ha duschat och fixat i ordning mig lite så tidsinställer ett inlägg till er så ni har något att läsa medans jag är borta. Kram på er!

when you're a diamond in the rough

I can't get enough...

gråa shorts

Klippte av ett par gamla jeans och måste säga att jag blev väldigt nöjd! Vad tycker ni? :)

grey morning

Frukost framför teven står på schemat just nu. Hoppas verkligen att vädret kan spricka upp och det blir soligt för en gångs skull! Hörs mer när jag kommer hem!

that's the place of beuty

Nu har jag ungefär en timme på mig innan jag ska krypa ner i sängen, är så jäkla trött när jag vaknar! Eftersom jag börjat på en helt ny skola så känner jag inte den där hemska känslan man kan få en söndagkväll när helgen är slut eftersom varje dag blir som ett äventyr. Men hade jag ett val skulle jag ju såklart ta nästa tåg till Eskilstuna och börja skolan med vännerna imorgon där. Men icke sa nicke! Och hur ska resten av kvällen spenderas? Med ett avsnitt av Gilmore Girls! ♥

malmöfestivalen

Hej på er! Nu är vi hemma från Malmöresan och jag har en hel del bilder att dela med mig av! Skulle ha uppdaterat igår men den sjukt sega datorn ville inte samarbeta med mig. Igår gick vi runt lite på Malmöfestivalen, åt god lunch och lite så. Sen så blev jag fotograferad av en modellagentur som hade lite opencastings! Idag tog vi en tur till Ikea och en lunch nere på stan innan vi pallrade oss hem. Här kommer lite bilder från de soliga dagarna!



purses





Just nu sitter jag framför en stenålders dator i Malmö! Vi är här över helgen för att gå på Malmöfestivalen. Mamma och William kom hit imorse och började plocka ut lite av Kerstins garderob och sen när jag och Erik kom ner efter skola och jobb gick jag igenom lite av det och hittade en massa snygga väskor! Någon som håller med? :)


happy things...


400:-

Hittade denna skönhet inne på PikaPika, en liten butik i Torekov. Blev genast förälskad i den! Gillar att man kan ha den året om! I like it.

schema

Yup. Här har ni det...schemat! Skönt att i alla fall slippa sluta halv fyra på fredagar! Rätt bra schema antar jag, inga håltimmar alls. Och nu på höstterminen har vi HK på torsdagar i två timmar, inget klag på det haha! Om ni inte ser det så är det biologi/kemi på det mörkgröna och fysik/teknik på det bruna. Och tydligen så har vi något som kallas livskunskap på tisdagar...huh. Få se vad det är för något! Färgglatt schema om inte annat!

first wednesday

Hej på er! Det har varit dålig uppdatering den senaste veckan och jag ber om ursäkt för det, har haft mycket och göra och sjukt stressad inför skolstarten!

Men ja, jag har ju alltså nu börjat skolan och ska säga er att det är tufft. Väldigt tufft. Känner i stort sett ingen i klassen, har nya lärare, hittar inte till lektionerna (ändå är det en liten skola...). Och det är ju helt andra system än jag haft tidigare, och nya böcker i varje ämne. Huja!

Har haft en rätt skruttig dag och nu åskar det också ute men något som verkligen skulle pigga upp mig lite är era kommentarer så innan ni går så får ni gärna lämna en kommentar. Skulle genast göra mig gladare, det gör det alltid! :) puss mina fina läsare ♥

mobilblogg- take a deep breath...

img_6483 (MMS)

Take a deep breath as you walk through the doors it's the morning of your very first day.


red, pale and white


end of summer

Sista dagen av sommarlovet för min del idag. Passande att det kommer ösregna hela dagen också! Så idag är det en aning depp. Kommer bara stanna hemma, kolla igenom vilka kläder det blir för första veckan, kolla på lite filmer, blogga och få lite smått panik över att nian börjar! Är så himla avis på alla som har en veckas till sommarlov, som min bror till exempel! Det enda som är bra är väl att man får tillbaka rutiner och sånt men läxor och prov kan jag allt klara mig utan! Och dansen börjar igen! Får se hur den nya dansskolan är. Så lite grejer har jag väl att längta till men kommer sakna soliga dagar på stranden och roliga kvällar med vännerna! Senare under dagen kommer också en bildbomb från sommaren! Funderade på om jag skulle göra det till en film istället men har fler bilder än videos! Vi hörs lite senare, och jag ber fortfarande mina vänner att säga till om de har bilder att skicka!


teen magazines

Jorsgubbar och läsning står på schemat just nu, Seventeen & Teen Vouge!
Stort tips till alla som vill ha en blandning av det senaste modet, skvaller, inspiration, tester, tips...

höstkläder

Hur kommer det sig, att i stort sett varje gång man åker iväg för att köpa något man behöver, ska man alltid hitta allt på H&M? De har verkligen allt! Hittade en massa sköna höstkläder där idag som jag kan gosa i när det blir kallt. Och jeans! Fyra par!!! Jag som aldrig hittar bra jeans, woho! Älskar min nya gosiga kofta, så skön. Hoppas ni har en fin kväll, återkommer strax!

shopping

Hej på er! Idag blev det en liten tur till Väla och IKEA i Helsingborg för lite höst/back-to-school-shopping och lite grejer från IKEA till mitt och Williams rum! På H&M hittade jag allt jag behövde inför hösten: 5 par nya jeans och chinos, stickade tröjor och koftor. Sen köpte jag också en ny kalender och lite tidningar. Blir ett snabbt och bildlöst inlägg nu men är strax tillbaka med en massa bilder och en liten sneak-peak på byrån! Hörs senare!

hazienda

Jag hatar att vara mätt men det är jag just nu, efter en ljuvligt god middag med familjen på Hazienda! Som alltid på varje fin restaurang (om det finns) tar jag mitt favoritkött entrecôte och idag tog de andra tapasrätter. Ett jazzigt liveband spelade och sjöng, härligt! Nu ska jag ta och fundra lite på vilka bilder som ska sättas upp på min fina vägg...om någon av mina kära vänner har några fina roliga galna bilder får ni gärna säga till!

färger

Dags att måla om den gula byrån, vilken färg tror det blir? Resultatet får ni imorgon!

ten thirtythree

Godnattpussar till er, nu ska jag bara kolla igenom lite bilder på datorn och försäkra mig om att alla äckliga spindlar som kommer in till mitt rum varje kväll är döda...godnatt! ♥

kräftor

Tyvärr kunde jag bara äta 3 kräftor innan mina händer och läppar sa emot. För er som inte visste det har jag rejält solbrända händer och läppar vilket har gett mig flagnande fingrar utan hud och extrema munsår så inte har det varit en lätt vecka för mig. Så synd eftersom kräftor är så gott! Och till efterrätt blev det utsökt vaniljpanacotta jag själv gjorde igår! Nu ska jag fortsätta att sitta här i mörkret och titta på gamla avsnitt av 7th Heaven, haha! PUSS!

mobilblogg- kräftskiva

img_1507 (MMS)

Dags för kräftskiva! Svamptoast, Västerbottenpaj och vaniljpanacotta serveras det med. Ha en fin kväll!


14:58

Hej på er! Var nyss iväg och åt lunch i hamnen i Torekov med familjen och då sken solen så fint, sen kommer man hem och det är mulet och grått. Skitväder hela veckan! Jesus, vad fort sommarn har gått! Känns som det var några veckor sen det var skolavslutning...men icke! Och nu har jag bara 3 dagar kvar av sommaren för på tisdag börjar skolan igen. Jag är inte redo för läxor, prov, gå upp halv sju-rutten alls! När det är så tråkigt väder blir det mest filmtittande, garderobrensning eller något annat som har med flyttkartonger och göra så vi får väl se vad jag hittar på...vi hörs senare!

Elin och jag på skolavslutningen!

dance on your toes.


falkenberg del 3 - middag & strandpromenad

Tråkig regnig dag men rolig, skön kväll men god mat och skratt! :) Senare under kvällen gick vi ner till stranden men Thilda och jag fega ur och hoppade inte i. Men att springa runt i sanden är minst lika kul!

inspiration till vägg

Åååh, så här ska jag göra i mitt nya rum! Har velat göra en stor fotovägg men har inte riktigt vetat hur den ska se ut men nu är det bestämt, så här ska det se ut!

falkenberg del 2 - kvällsbad


Chokladcheescake i glas med limemarinerade jordgubbar efter ett svalkande kvällsdopp i vågorna, mums!

rooma

Tänkte att jag skulle visa hur mitt rum blev efter att vi målade om och flyttade ut den stora gamla obekväma våningssängen och flyttade in mina grejer! Den senapsgula byrån ska målas svart troligtvis eller någon annan färg, har inte riktigt bestämt mig... En hel del ska ju fixas, sätta upp hyllor och tavlor och en massa annat men just nu ser det ut så här. När vi får bort fler kartonger och har packat upp mer kan jag visa er hela huset! Vad tycker ni om mitt lilla, lilla rum? :)

Mobilblogg- middag

img_8856 (MMS)

Äggakaka yum!


teen choice awards

Hej på er! Om några timmar i USA börjar Teen Choice Awards och det måste man ju bara se! Vill inte läsa på alla bloggar och tidingar imorgon vem som vann utan vill bli överraskad och sitta och hålla tummarna för favoriterna! Livesändningen från Röda Mattan börjar redan 00.30 svensk tid och sen håller själva award showen på i några timmar in på natten så nu ska jag se om jag kan få två timmars sömn innan det börjar så jag inte somnar framför datorn, haha.

Puss & kramar på er! ♥ (håller tummarna för Taylor!)

falkenberg del 1 - skrea

Några av alla hundra bilder vi tog under dagen på Skrea. Solade, åt glass, hoppade från bryggan och simmade in i stenar! Senare på kvällen sågs det på film, åt god mat och tog ett kvällsdopp i vågorna som det kommer bilder från sen! Ha en fin kväll! ♥

Mobilblogg- i bilen

img_6554 (MMS)

Nu är jag på väg hem från soligt skinande och regnigt regniga dagar i Falkenberg med Mathilda! Senare kan ni vänta er väldigt najsiga bildbomber. Hälsningar från en solbränd tjej!


Mobilblogg- i stugan

img_7135 (MMS)

Hola! Nu sitter jag och Thilda och klagar över det tråkiga regniga vädret och leker med våra iPhones och skrattar åt filmer vi spelade in igår, haha! Ha en najsig och tråkig regnig dag så hörs vi när jag kommer hem, adioso!


Mobilblogg- skrea

img_1808 (MMS)

Hej på er! Imorse tog jag tåget till Falkenberg för att träffa Mathilda! Planerat för dagen är solning på Skrea och ha det glassigt skönt i det fina vädret så vi hörs senare!


morgonblogg

Yay! Nu är flyttbilen här med alla våra möbler och sånt, woho! Hörs senare då min alldeles egna säng är här, ha det bäst! :)

lunch- fruktsallad


Mobilblogg- frukost

img_2975 (MMS)

Godmorgon solstrålar! Just nu sitter jag och äter frukost framför Jims värld (haha). Hörs lite senare! :)


i have a feeling i'm flying...


bränna

Efter en timmes solning bara. Älska sommarvädret! ♥

.




Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin