getting closer?

Mi B-day imorgon! Gud va kuuul! Fast jag langtar inte direkt sa dar mkt som jag skulle ha gort i Sverige, eftersom vi aker pa sondag. Men pa lordag ska kanske vi till ett ... oj hur ska man saga, eeh   jo till ett jattestort utomhusbad som typ bara har waterslides! Jag kmr inte ihag vad det heter men iallafall sa ar det jag, Elin och Cajsa om hon far ledigt, men det tror jag nog!
fick ny mascara igar och en massa klader + att jag traffade Georgia och Angelie!
idag ska vi nog shoppa, eller nagot, sen imorgon kanske jag far folja med till Elin's skola, Grimsley High School!

charleston, IHOP and lots of shopping!

HEJ! Den ar helgen har vi varit i Charleston, SC. I fredags borjade jag, mamma och Karen att aka klockan 10.  Elin skulle till skolan pch gora natt prov och sen skulle hon vanta pa Cajsa som slutade klockan 6 pm, typ. Resan tog typ 6 timmar. Iallafall, vi kom fram samma tid som dem for vi stannade for att shoppa i typ fyra timmar. Jag fick en ursnygg top fran Banana Rebublic, ganska mkt klader fran Old Navy och ett par snygga sandaler fran Tmberland.
I lordags var det sol och bad hela dan, sa gissa vad? Ja, vi vart ite lite branda. Jag ;r  frtfarande brand over hela mejj!!
Sen borjade det regna enormt pa sondan sa vi shoppade da och jag fick FINA klader fran TJ Maxx. Sen igar at vi frulle pa IHOP och akte vi hast och vagn i en timme runt Charleston, men sjalvklart fattade jag bara typ 40% av vad han sa! Sen akte vi samma vag hem fast jag ,mamma och Karen akte runt lite extra sa vi kom hem typ 4 timmar senare an de andra. Sen kollade vi pa Zack & Cody.
Och nu sitter jag har, boredboredbored. Jag maste kopa en ny mascara, sa
PUSS & KRAM

welcome to greensboro?

Ja, vaknade klockan typ sex sa hade en halvtimme pa mig att fixa innan vi skulle aka till arlanda. Nar vi kom fram fick vi sta i kon till incheckningen i miljader ar. Sen sa vi hejda till Erik & William for vi hade inte tid att ata frukost med dem. Vart plan lyfte klockan 10.15 och var framme i svensk tid klockan ca halv sju pa kvallen och klockan 12.30 pm har. Sen hamta vi bagaget och vantade pa nasta flyg till Greensboro. Det tog tva timmar och vi var framme 17.21 pm alltsa halv tolv pa natten hos er. Sen forsvann tva av vara vaskor sa vi far vanta tills nasta flyg fran Chicago kmr hit och de skjutsar hit vaskorna. Vi at pa natt hamburgerstalle och sen akte jag och Elin ut och korde lite. Kan tyvarr inte ladda upp bilder, det far ni se sen.
Okej, sa under tiden vi akte med planen kollde jag pa "Hundhotellet" som jag tror det heter pa svenska typ fyra ganger och jag kollade oxa pa "I' robot" som jag har sett typ hundra mijader gnger. Det ar en actonfilm, men gud va jag gaspade.
Okej, assa jag laste J-14 pa Greensboroplanet och det stod en massa om twilight, mi favorit!!! <3<3<3
Taylor Launtner ar sa SNYGG! Alska Jacob and Edward forever! That " inkluderar " Robert Pattinson!
Puss puss, alskar eeeer !! <3<3<3



Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin