DEN SISTA RIKTIGA KVÄLLEN AV 2010....



Kom nyligen hem från en lång dag i Strängnäsa med bästa vännen min. Nu ska jag ta och chilla lite den sista riktiga kvällen av 2010... Imorgon är vi bortbjudna så tar en massa kort och sånt då! Ha det bästigt så hörs vi!♥


NARNIA-MARATON!!!



I julklapp av mina härligt sköna kusiner fick jag och min bror en heldag med ett Narnia-maraton! Och det hade vi i tisdags. Först tittade vi på den första och andra filmen och efter det gjorde vi en väldigt god middag och åkte in till stan och såg den tredje på bio! Den var så otroligt bra och klämmde fram en tår ur även den tuffaste punkarn! Här åvan bjuds på The Call från den andra filmen. Love it!


ALICE, IT WOULD BE NICE...



                 ALICE, IT WOULD BE NICE IF SOMETHING MADE SENCE FOR A CHANGE...

Goder morgon på er! Nu är vi på väg hem fr...

Goder morgon på er! Nu är vi på väg hem från malmö på hala vägar! Vi är väl hemma runt fem och då kommer det lite bilder från julafton och vad jag fick och lite sååå! Igår tog jag även fina bilder när vi tog oss en liten promenad genom alla butiker i centrala malmö. Ha der bäst så syns vi sen!


GOD JUL!


      GOD JUL ALLIHOPA! HOPPAS NI HAR EN GRYM JULAFTON SÅ HÖRS VI SENARE! PUSS&KRAM♥


JULFRUKOST



INSNÖAD!!!


Ja vi hade ju tänkt att åka till Coop och handa lite men inte tillåter snön oss göra det heller! Jaha, så är vi strandsatta i lägenheten för resten av dagen. Kul! ;) Nej ni, kanske är det dags att börja med rimmen? JULKRAMAR!


JULGRAN



Jo, efter att ha suttit i en bil från 9.30 i morse till 19.30 ikväll är man en aning trött! Vi hade avslutning idag och vi fick våra betyg!! Jag var så otroligt spänd och blev väldigt nöjd med resultatet, faktiskt! :) Jag hade tänkt att göra fler inlägg med bilder från veckan men datorn vi har här i Skåne är så extremt långsam så det får bli imorgon istället! Vi hade tänkt att åka till Köpenhamn imorgon men på grund av all snö och så, så stannar vi här i Malmö så vi hörs imorgon, alla goa och glada tomtar! Kramar till er :)


SPIN-SPIN-SPINNING







MUSIKHJÄLPEN


Jag skickade nyss ett sms till Musikhjälpen på P3 och skänkte 50 kronor och önskade låten Hold My Hand ni säkert hört ett flertal gånger med Michael Jackson & Akon! Så om ni hör den är det en stor chans att det är min önskning! Också om den följer med en hälsning som slutar med "// Sigrid & Erik" ;) Kram på er, och skicka in ni med!!!


JULETIDER I BILDER!

Här kommer juletider i bilder! Visas också i remixen ;)




JULETIDER REMIX!


En liten back-stage special där reportern inser att skådespelarna egentligen inte är särskilt trevliga....;)

JULETIDER!


Igår hade vi tjejor det lite kuligt på hemkunskapen! Bevis här åvan ;)
Musik: Jingle Bells - Jim Reeves , Jingle Bell Rock - Bobby Helms , Tänd Ett Ljus - Triad :)

PEPPARKAKSBAK




Egentligen bakades de här förra söndagen men bilderna kommer nu, hahah! Filmen tog ett bra tag att ladda upp men nu så är den klar och kommer i nästa inlägg.... :-)

ELIN STYR! OH YEAHHH

Hej alla vinterliv där ute! Elin som styr just nu över Sigrids blogg, tänkte skriva några rader här! Har blivit en trend mellan oss att blogga på varandras bloggar så nu är det bara att tuta och köra för mig! Just nu tror jag att Sigrid är hemma och gör en film, vad filmen handlar om får ni se sen! Den blir säkert jättebra för hon är så bra på att göra filmer! Om hon inte gör filmen kanske hon matar sina kosser på hennes bondgård... Haha!
Nej nu vet jag inte mer vad jag ska skriva för jag är helt tom i bollen på ord.. Men jag återkommer säkert någonannan dag här! Det är ju så fantastiskt kul dethär med andras bloggar! Pussar/ ecaarlsson.blogg.se!

MINA TJEJOR!





Hahah, va söta vi är! Jo, här är vi på Ming Palace inne i staden och där satt vi i trehundrafemtio år. Jag lovar att de väldigt komiska servitörerna slog vad om vilka som skulle lämna restaurangen förs, vi eller dem! Jag snodde den sista bilden från Elin, så den är inte min ;-) Ha det bäst, snart kommer en film....


DUM LÄRARE!

Hej hopp!
Ja, väldigt snällt att en lärare slarvade bort min MVG-uppgift!!!! Nu kanske det går att lösa om det är sparat på min dator men jag blir lite smått arg! Hahah, hare goodie så länge! :-)


GODER MORGON!


Godmorgon! Idag hade vi en härlig sovmorgon och börjar inte förns om ungefär en och en halv timme men ska snart traska bort till Elinpelin innan bussen går. Efter skolan ska vi till Ming och äta lite där så vi hörs när vi gör! Kram till er.

NIIIIICE!


I filmen: Didrik, Mathilda, Elin, Elin, Frida och Clara!
Låt: Catch My Disease - Ben Lee

BLACK&WHITE


Nu är allt skoljobb klart! NIIIIICE! Ja, för att fira har jag och mina kära vänner satt ihop en film bara för er! Jag laddar upp den om några minuter, den laddar fortfarande! Stay tuned! :)

LOVE THE WAY YOU LIE


Så himla bra!

SMILE


Ja, vad har hänt under de senaste dagarna? Jo, Lucia mina kära vänner! Åh, jag kan inte fatta att det är ett helt år kvar tills man får lussa och sjunga de vackra sångerna igen! Menmen. Ja, så på fredag sätts betygen och jag måste säga att jag är ganska nöjd. Jag vet redan med mig att jag har ett MVG och flera VG och det är bara halva åttan än så länge. Men jag vet inte alla ämnen och att bara få betygskortet är ju något helt nytt så är väldigt excited. Ha det bäst så hörs vi!♥

FOTOALBUM - SIGRID&WILLIAM










































                                                                SYSKONKÄRLEK♥

FOTOALBUM - SIGRID






















                                   Imorgon blir det fler fotoalbum! Godnatt på er ♥

FOTOALBUM - WILLIAM


















     I nästa inlägg kommer bilder från min lilla barndom. Vad tror ni, är jag lika söt som min bror? ;)

NEW


     Ny top från H&M! Fick även en liten rabatt på 10% vilket jag tackar för, haha! 149:- (aka 134:-)

FAIL, ELIN!


Jo so bilderna åvan visar Elins försök att kasta upp snö i luften och vid andra försöket träffade det mig....

EN FAVVIS



                                      En solklar favvis från barndomen. Söt, bra & mysig!

THE RAINFORESTS NEED ME.


Hejsan! Jag har nu tittat klart på den tredje sesongen av Gilmore Girls jag hyrde i fredags (!!!) och kommer nog hyra resten av den imorgon....Jag har no life. Hahah! Ja, så nu har jag alltså inget att hitta på så jag bestämmde mig för att plugga. På ett sätt. Vi har ju nämnligen hela boxen av Planet Earth och en av dessa avsnitt handlar om regnskogarna som jag jobbar med på SO-uppgiften. Perfekt! Ha det bäst!

MORMOR MIN.


Ja, mormor har varit våran barnvakt igår och idag eftersom min käre mamma och låtsatspappa är i Stockholm över helgen. Men bara efter 24 timmar är hon less på oss. Min käre bror har pluggat i en timme och sitter nu vid datorn och jag tog just ett smygfoto på min söta, roliga mormor (vilket hon inte vet) när hon sitter och tittar igenom gamla foton på mig och William som jag tänkte visa er sen... Puss.


NY DESIGN!


             Den är visserligen 4 dagar sen, men nu är den här! Vinterdesignen! Alla länkar är inte
                                           fullt klara än så det ska fixas med! Vad tycks? :)

OUTSIDE MY WINDOW




TREDJE DECEMBER.


Idag slutade vi halv ett! Egentligen brukar vi sluta halv fyra (!!!) så det var väldigt najs! Vi slutade vid lunchen så jag och tjejerna åkte ner på stan och åt en god och lång lunch på Waynes och lite så! Vi köpte även godis på Godisland men konstigt nog, köpte alla väldigt lite för at vara oss. Jag köpte ett hekto, ca 15 bitar! Herregud! Ja, nu ska jag njuta av vad som är kvar av min fredagskväll! Julkramar till er!
Pssst. Titta förbi imorgon. NY DESIGN DÅ!!!!


THE POINTE @ 21:AN

Vi låtsas att det är den 2:a december idag. Har inte haft tid att blogga men nu så kommer en hel bunt inlägg...


















foto: cecee carlsson


FÖRSTA DECEMBER.

Vi låtsas att det är den 1:a december idag. Har inte haft tid att blogga men nu så kommer en hel bunt inlägg...

Idag (onsdag) så hade vi genrep inför imorgon (torsdag). Vi repade några timmar och sedan fick jag åka hem! Egentligen skulle vi ha uppträtt för en förening men parkinson men de ringde och avbokade idag! Dagen innan! Men som tur var kunde köpcentret 21:an ta emot oss så där kommer vi vara imorgon!


ARE YA' READY KIDS? I CAN'T HERE YOU!!!


SVAMP + BOB + FYRKANT = L.O.V.E / by Elin Carlsson



Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin