a year ago



Det här var exakt ett år sen, KAN NI FATTA DET??!! :o
Jesus vad snabbt tiden går!



sex and the city

Fick en väldans lust att se på Sex And The City-filmen men tog inte med mig den, attans!









tuesday



Här sitter jag framför burken! Jag håller på och packar inför resan till Båstad och klagar på mamma att jag är vrålhungrig men vi har ingenting hemma eftersom vi åker bort i flera dagar och inte har köpt något hem så jag får allt vänta tills bilen rullar ut så kan vi stanna någonstans. Nej, nu ska jag återgå till att packa och klaga på hur kort mitt hår blev efter klippningen i lördags!



bildprojekt


Valde att ha ett danstema till mitt bildprojekt i skolan. Visade ju er lite bilder jag tog till det och här är resultatet. Man skulle helst göra något typ av powerpoint helst så såklart gjorde jag en film då ;)



confession

Ja, för er som inte vet det så är det så att jag ska flytta. Och inte bara till någon tjusig villa i Mälarbaden utan hela 60 mil härifrån. Till vårt hus i Båstad. Därför hade vi husvisning idag. Lite läskigt att folk har gått runt i vårt hus och kollat runt liksom. Har varit rädd att folk ska sno grejer under visningen men än så länge saknar jag inte något, haha! Vårt hus ligger till och med ute på nätet så jag tänkte dela med mig lite av bilderna som togs när jag var hemma och var sjuk för en vecka sedan:













Lite av bilderna fotografen tog. Vill ni veta mer om flytten, fråga på!



lösögonfransar pestañas postizas





29 maj









Några bilder från igår. Igår så fyllde bror min år och då kom familjen hit för att fira mig, William och också Erik som på något konstigt sätt fyller år på precis samma dag som jag! Vi firade också några andra familjemedlemmar som nyligen fyllt år. Ja ni ser ju vad jag fick! Morbrorn ger alltid en kexchokladpåse som de innan klippt upp och stoppat ner pengar i och sedan tejpar ihop på något fifinurligt sätt. När jag var liten gick jag alltid på det, haha! Nu ser jag tejpen men det gjorde jag inte då! Pengarna är ibland också ihopvikta till shortor, jättegulligt haha. Nej, nu ska jag ta och packa ihop lite grejer att ta med mig till middagen hos mormor. Det är nämnligen så att vi har husvisning... förklarar senare!



GIFTS







Det här var det jag fick på min födelsedag, i lördags. Kläderna hade jag redan valt ut för en månad sedan och de är från H&M båda två. Fick också en annan klänning jag själv valt ut men den ska jag ha på avslutningen så den får ni se då, haha! Mathilda gav mig ett par ljuvligt puderrosa pärlörhängen. Mamma hade slagit in en av Seventeen-tidningarna jag har på mitt rum för att visa att jag har fått en prenumeration på den och fick 200 kr av styvfarfar. Fick också ett presentkort på Kicks av Anna! Fick andra grejer också när familjen kom igår som visas i nästa inlägg...



SNÖVIT





























































Erik hade med sig sitt jobbs systemkamera och fotade lite. Blev en riktigt stor bildbomb men ville dela med mig av dem! Han tog hela 313 stycken så tog ett tag att välja ut dem och tog även ett bra tag att ladda upp allihop! Men det var nog det bästa sättet att fira sin födelsedag tror jag. På teatern med sina vänner och gör något man brinner för...




BACK-STAGE








Lite back-stage bilder från teatern. Vår loge var helt kaos kan jag säga! I nästa inlägg kommer det bilder från on-stage...!



FACEBOOK


När man har fyllt år kan det se ut såhär när man loggar in på facebook!



YRVAKEN NYFYLLD FEMTONÅRING



Några bilder från igår morse. Fanns fler men de var på presenterna som kommer i ett annat inlägg... be right back!



13:17

Ett blogginlägg från en sliten och trött tjej! Har spenderat de senaste 1 och en halv timmarna att svara på grattiskommentarer på facebook. Över 170 stycken så det tar lite tid hehe! Jag kommer åretkomma flera gånger med en massa bilder! Igår fyllde jag ju inte bara år utan var också och klippte mig för första gången på ett år, hade dansföreställning på teatern och idag fyller ju min bror år och familjen kommer hit så det kommer bli en hel del bildbomber här om ett tag, Men först ska jag äta lite lunch så kommer strax tillbaka!



SWEET FIFTEEN




Den här lilla tjejen har allt gått och blivit stor flicka nu!

GRATTIS TILL MIG!


FÖR ETT ÅR SEDAN...

För ett år sedan den 27 maj 2010 blev min Ralph Lauren-jeansjacka stulen i Stockholm.
Idag den 27 maj 2011 blev den nya jeansjackan dränkt i flytande tusch på bildlektionen.

För ett år sedan den 27 maj 2010 var jag 13 år.
För ett år sedan den 28 maj 2010 var jag 14 år.
Imorgon den 28 maj 2011 blir jag 15...!


Lite fifilurigt inlägg där, haha!



GENREP


Hej där! Kom nyss hem från genrepet på teatern, från 16.30-21.30 för min del men det är säkert kvar folk där nu. Jesus så trött jag är! Men nu måste man sy på korpvingar på strumpbyxor till föreställningen. Imorgon kommer jag att åka ner till teatern direkt efter skolan så vi hörs nog inte igen på ett tag men jag kan försöka hinna med att blogga lite imorgon morgon! :) PUSS



BLACK & WHITE




Solen sken så starkt in i mitt rum i eftermiddags så jag bestämde mig för att leka modell lite haha! Ja, jag kom i alla fall nyss hem från genrepet, vi körde bara sång idag. Snart så blir det mat och efter det plugg! Har fått reda på en del slut betyg och vet att det väntas fler MVG men har fortfarande prov kvar :( Jag återkommer när plugget tagit kål på mig, haha!
peeeace



24 MAJ


Godmorgon på er! Jaha, då vaknade man upp till ännu en regning och grå dag! Jobbigt. Ska snart sätta mig på cykeln och trampa iväg mot skolan men innan dess ska ju idrottsväskan packas... hmm. Vad tror ni, blir svarta mjukisar bra för orgentering i detta väder...? :)


4 dagar kvar tills jag fyller år!!!!!!!



SVAR PÅ KOMMENTARER

Har fått kommentarer både från anonyma och andra som jag inte besvarat ännu så gör det lite snabbt nu!


Josefine:
Vem är tjejen på bilden som du har ritat av?:)
Svar:
Ingen speciell, hittade den här!

Nea Eini Kaarto:
SV: JAAAA DET ÄR VI JU! ;) fast mobilen suger..
Svar
: Haha, ja du det tycker jag med! Laggar upp sig o en massa!

elinrehnholm:
Ja tack sigrid...har ju alltid haft liten kropp ;)34 passsar perfekt!!
Svar:
Hahah! Bra då ;)

Anonym:
vrf ska du lämna mig...?
Svar:
Därför att mina föräldrar är dumma...! Men du får ju hälsa på, fat kid!

Elin Carlsson (ecaarlsson.blogg.se):
ja, varför ska du lämna mig? Nej men vad är ditt bästa klädesplagg (kom igen, vill se bild) ;)
Svar
: Men jesus vad jobbig du ska vara nu då! Älskar all mina kläder (typ) haha! Hmmm... jag återkommer till den frågan i något annat inlägg, haha!

Nea Eini Kaarto:
5an :)
Svar
: Mmm, jag tror att jag ska göra den! :D

fritte:
den finns på hm nu, såg den i fredags där :)
Svar
: Min kompis hade på sig den igår, så sjukt fin!

Anonym:
vad tog du bilderna med för kamera? :)
Svar
: Med min mobilkamera faktiskt! Jag har en Xperia x10 mini pro, kameran på den är gryyym!

Anonym:
vad har du för kamera?
Svar
: En från Sony, Cyber-shot. 12.1 megapixels, Optical SteadyShot, DSC-W290. Se bild här nedan :)


Elin Carlsson (ecaarlsson.blogg.se):
nästsista var finast :)
Svar: 
Si claro! Det tycker jag med faktiskt, av alla jag tog inte bara dessa! :)

rehnholm:
1,3 och 5 men alla var fantastiskt fina! :) Krya på dig förresten sigrid !!
Svar:
Hahah, tackar så mycket! Aw, men puss på dig!


Det var allt för mig just nu men kommentera mera och fråga på så kan det komma fler sånna här inlägg! :) Godnatt på er alla!



 



YESTERDAY







Här är några av bilderna jag tog igår på teatern. Några av dem ska gå till min bilduppgift men har inte bestämt vilka, har 40 bilder till så har en hel del att välja på! Vilken gillar ni bäst? :)



JUMPSUIT


Så fin! JAG VILL HA!



GODMORGON

Hej mina fina läsare! Jag har haft dans hela helgen, i lördags på 21an och igår var jag hela dagen på stadsteatern. Det är många som är sjuka och förskylda men som dansar i alla fall eftersom vi snart har föreställning och olyckligtvis blev jag också sjuk. Ont i huvudet, snuvig och tror även jag har feber så idag är jag hemma. Det enda posetiva med det är ju att man kan blogga mer, haha! Nu ska jag lägga in lite bilder på datan jag tog igår. Hörs igen efter det!



21:AN


Hemma från en lång dag på stan! Vi dansade fyra föreställningar på 21:an mellan kl 12 och 15 men genrepade och fixade oss innan så jag åkte redan ner kl 10 så är lite lagom trött nu kan man väl säga. Men nu har jag duschat, sminkat om mig och är redo för middag hos Gyllhamn's! Ha en bra kväll ♥



STRAWBERRY SHOWER


Titta vad mamma köpte till mig idag! Doftar man gott hela sommarn lång! Ett tips till alla som skippar parfymen i sommar och tar den naturliga doften av jordgubbar på sig i duschen istället :) 



IT'S FRIDAAAAY




Yo! Äntligen fredag! Woho! Är det bara jag eller har den här veckan gått sjukligt fort? Förresten hände en helt fantastisk sak idag! Jag, Rehnholm, Carlsson och Fritte var på Konsum och köpte lite godsaker på vår lunch och Carlsson hade en glasskupong (hahahah) på 15 kr men glassen kostade bara 10 så hon fick tillbaka en femma och sen kom jag med min stooora chokladkaka och skulle betala med kortet och hon har knappat in att den kostade 10 kr! Självklart sa jag ju inget så jag fick 9 kr rabatt! Fetnajs! Ljuva fredag hahah!



BALLERINOR



Senaste tillskotten i min lilla konstmapp! Den sista gjorde jag bara hastigt innan jag åkte till träningen. Hur blev dessa tycker ni? :)



ÅTERHÄMTNNINGSDRYCKEN


Just nu sitter jag och återhämtar mig från en svettig latinoklass! Snart kommer tillbaks med lite ny tecknade ritningar!



COOLISH!




Igår tog jag och Elin fetcoola bilder! Elins mobil har ingen skärm! Hahah! Jag är strax tillbaka med mer inlägg!



GOODNIGHT.

444989-9-1299152866788_large


CHOP CHOP

Godkväll på er! Kom hem från dansen nästan nyss och väntar nu på mina föräldrar som vart på någon bilutbildning (mamma ska äntligen skaffa körkort!) och medans jag duschade så hade jag fått ett sms att de var på den nya taien på västerleden så antar att hon menade chop-chop så nu blir det lite mat i magen! Haha :)



TUESDAY


Jaha, här sitter man i idrottskläder eftersom vi hade idrott sista lektionen och jag och Elinpelin cyklade hem direkt efter. Jättetrevligt, svettiga och dana! Nu sitter jag vid datorn och teven och bara chillar tills träningen. Hmm...kanske sätter på ett par Vänner-avsnitt? ;) Ha det bra sålänge!



TIDSINSTÄLLT


Psssssst! Godmorgon solstrålar! Eller solstrålar, idag kommer det ju säkert regna :(
Tro inte att jag är uppe vid denna tid, det här inlägget är nämnligen tidsinställt. Jaha, vad har man att säga?
Just nu ligger jag och sover, säkert ni med! Jaa...det var väl allt antar jag. Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem haha! Hoppas ni sovit sött ;)



20:56


Sorry Elin att jag stal bilden! :)
Yoooo! Idag så hade jag tjejerna hos mig på fika. Det bjöds på vaniljglass med marabou. Mums! Sen drog jag iväg till träningen. Det fanns en rätt så stor anledning till varför jag bjöd med dem till mig men det tar vi lite senare. Nu ska jag ta och blåsa mitt hår innan jag kraschar i säng! Godnatt ♥



VICTORIA'S SECRET


Den här godingen ska troligtvis skeppas hit med min kusin i sommar från Victoria's Secret! Det enda problemet är att den kostar 38 dollar, ca 250 kr och vet ju inte ens om den blir bra... Ska jag beställa den eller inte... 
vad tycker ni? :)



BILDER FRÅN IGÅR






Bildbomb från igårkväll! Vi kom hem halv två, hehe! Avslutade kvällen med att fläta kusinens hår som ni ser. Jaa, nu ska vi äta lite här framför teven, ha det bäst!



LÖRDAGKVÄLL


Hej dääär! Idag har jag trallat runt med Mathilda på stan och chillat lite! Tog en najsig lunch på Waynes och Thilda testade ett par fetnajsiga skor som gjorde henne längre än mig! Nu laddar vi upp inför Eurovision med tacos, var gamla tradition! Men just nu ser vi på Kvällen är din för min kära vän Angelina är med på det ikväll! Alla måste kolla! :D



FREDAGEN DEN 13:E FIESTAOUTFIT


Blus Saks 5th Avenue l Shorts H&M l Ringar GinaTricot



FRIDAY


Jag hade helt glömt bort att vi skulle på middag så fick genast brottom men hann duscha och fixa mig på mindre än en timme. Duktigt, haha. Vi är bortbjudna till min moster och kommer väl hem runt midnatt skulle jag gissa så ni får ha en bra kväll! Slänger upp en liten festoutfit nu innan vi går. Adios!



PRETTY IN PINK



Visar upp mitt finfina nagellack jag strök på hastigt imorse. Från IsaDora, för de som undrar!
It's friday, friday, fridaaaaay! Woohooo! Ja, vad har ni för planer för ikväll då? Antar att Elinpelin ska sova med sina vänner som varje helg, haha. Själv ska jag chilla lite bara! Faktiskt inga planer för helgen alls... borde nog ringa någon så jag inte blir ensam sittades här framför burken hela helgen! Adios så länge!



I WANT SUMMER

Tumblr_lispkdaqwq1qcyp80o1_500_large
White2_large
Tumblr_ll38fbxpn11qix76ko1_500_large

Tumblr_liui0utfu11qdmzr8o1_400_large

Tumblr_ll2o0oea1l1qbgo5so1_500_large
Tumblr_lk5x8vjqoh1qij5oho1_500_large_large
Tumblr_ll379up52r1qg9c90o1_500_large



16:24


Här sitter jag och har ett Vänner-maraton medans jag jobbar på mitt tal inför svenskan imorgon. Återkommer nog innan träningen. Adios amigos!

Förresten, var det bara jag som vaknade inatt av åskan?




EN TILL


Jag visade mamma de bikinisar jag vill beställa och så fick vi syn på den här skönheten som vi båda blev extremt sugna på men de var slut i båda våra storlekar. Fanns bara en i 34, så grattis Elin! Du kan köpa ;)


Jag sitter ute förretsen, om ni undrade varför jag satt inne en sådan vackert solig dag?



BIKINIS Á LA H&M





Finns fler jag vill ha men alla finns inte i min storlek eller är slut! De enda av de här jag kan köpa
är den vita och den koralla. De andra är slut. Den första vill jag verkligen ha. Också den gula. Och den vita. Och den koralla. Jag vill ha alla!




INSANE


HUR ÄR DET MÖJLIGT ATT HON BARA ÄR 10 ÅR???!!!!



HUR MAN LÅTER PRECIS SOM REBECCA BLACK!



STEG 1: Gå in på YouTube och sök på "friday rebecca black" och klicka in på videon.



STEG 2: Lyssna lite på låten så att du kan den hyfsat bra.



STEG 3: Håll för näsan med två fingrar.



STEG 4: Börja sjung! HÖGT! Och jag lovar att du låter exakt likadant!






;)

:)

Äntligen kan man se alla mina inlägg! Blogg.se hade ju driftproblem som gjorde att det blev fel på vissa bloggar men nu är min i alla fall fixad! Nu ska jag blogga på som bara den!



THE PIANIST

Det är något konstigt med blogg.se just nu, jag kan inte se inläggen som jag lägger upp på bloggen och vet inte heller om de kommit två gånger, men jag bloggar i alla fall! Imorgon kommer en överlevande från andra värlskriget, Mietek Grocher till våran klass. Han har bett de klasser han kommer till innan att se på någon av filmerna Schindler's List eller The Pianist. Helst ville han att vi skulle se The Pianist men vi i klassen har sett den andra så därför när jag och mamma var och hyrde film igår, hyrde vi The Pianist så att jag har sett den inför imorgon. Så nu väntar över två timmars sorglig film och jordgubbar, haha!



MEAN





SÖNDAAAH



Hur nice är inte solen?!? Jag har legat och solat i några timmar nu på eftermiddagen, hur skönt som helst! Men sen så tog jag en snabbis in för att dricka och hamnade framför burken. Jaha hur har ni det då? Har ni haft en skönig söndag? Förutom att ligga obekvämt för att sola ryggen i två timmar har jag rensat mitt musikbibliotek på datan, försökt lista ut vart minneskortet sitter på min hi-tek mobil så jag kan börja föra över på det nya minneskortet (hehe fick det i julas så det är väl inte nytt längre) och börjar nu proppa mobilen med ny och fräsch musik och najsbajsiga bilder! Sitter nog här i vardagsrummet ett tag till så återkommer säkert snart igen!



FYND


Lite mobbad bild men där har ni den! Bilden ger inte rättvisa till klänningen, i verkligheten är det finare men jag har grannar så orkade inte ta om bilden, haha. Nu ska jag ut och njuta i solen, bye.



STAN MED MAMMA



Idag på stan så kom modellagenturen MIKA till Eskilstuna så bara för att det är en kul grej så åkte jag ner och lämnade en ansökan så får vi se vad som händer! Sen efter det tog mamma och jag en tur på stan, åt lunch på Tingsgården och tog en sväng förbi Melkersten där vi stannade kvar nästan en timme. Testade lite Lexingtonkläder, pratade, snackade och skrattade med Marianne innan vi tog oss vidare till ElinMaria's källare där de hade en liten "rea-outlet" där jag hittade två fina grejer! Tog kort på klänningen så i'll be right back! :)



BLOGGENS FÖRSTA FRÅGESTUND


Medans jag sätter igång med ritandet kanske ni har lust att skriva ner lite frågor? Jag välkomnar bloggens första frågestund, inspirerad av Elinpelin. Så sätt igång och fråga, jag hoppas på måååånga kommentarer när jag kommer tillbaka :))))



HELP!


1                                                                            2

3                                                                              4

5                                                                                  6

Hmmm... Jo, jag hade tänkt att kanske rita lite mer men kan inte bestämma mig för vilken bild, har ni lust att hjälpa? Kommentera vilket nummer ni tycker så får jag se vad jag väljer. SNÄLLA HJÄLP! ♥




TILL THILDA

5520171944_b8cf6ba651_z_large
Såg de här och bara visste att Thilda skulle smäääälta!



NOSTALGI




Haha, bjuder på lite bilder från våren och sommaren förra året och lyssnar på låtar jag nördade i somras. NOSTALGI!
Ja, nu sitter jag ju här...i mitt kök eftersom jag lämnade datan här igår. Bekväm stol i alla fall, haha. Uuuuush så hemsk hemvägen var! Cyklar ju till och från skolan nu varje dag och idag var det sån jäääävla motvind! Det gjorde så himla ont i mina ben, ville bara lägga mig ner och skrika! Men hem kom jag i alla fall på ungefär 15 minuter haha. Vänta er fler inlägg snart, har inget bättre för mig. Ha det grymt så länge :)



GODNATT

Usch så dålig jag är på att blogga i veckorna! Har fullt upp med plugg, skola och dans! Men imorgon kommer det en hel del! Lovar och svär!



H&M FYND





Shorts 249:- l Top 199:- l Kavaj 100:- l Pyjamas 199:-

Det här är mina fynd från H&M. Midjeshortsen har lite bohemisk blommiga fickor som sticker ut nedanför kanten och olika knapper så de föll jag för direkt! Jag brukar inte använda kavajer men har nu två stycken så kanske är dags haha. Toppen tyckte jag var så söt och bra till sommarn utanpå bikinin eller nåt. Jag visade ju att jag hade på mig pyjamastoppen i lördags eftersom jag tycker att den är alldeles för fin för att användas som pyjamas. Tycker inte heller att den ser ut som det. Den är lite stor för att vara en small men jätteskön!



3 MAJ OCH SNÖ?!


Hej däärrrr! Kom hem för ungefär en timme sen och har ätit middag, duschat och mumsat jordgubbar sen dess så nu ska jag visa er mina shoppingfynd från i lördags som Elinpelin önskat!
Kan ni fatta att det snöat idag? :O



MONDAYYY


Här sitter man med sin najsiga frilla och klinkar lite på gitarren! Har pluggat lite till NO-provet sen jag kom hem från träningen. Har fått reda på att veckan jag fyller år är det helt smäckat med rep till dansfestivalen. Söndagen veckan innan ska jag vara på teatern från 9.30 på morgon till 22.30 på kvällen. Jisses! Och alla dagar under den veckan är jag upptagen i stort sätt varje dag. Jag som hade tänkt bjuda hem tjejerna på fika på fredagen... aja, får kanske ta det på typ onsdagen eller nåt istället... just thinking out loud, haha! Godnatt på er ♥



TORSHARG







Jag, Clara, Elin, Thilda, Frida, Didde och hans kompis var på Torsharg igårkväll och träffade på en massa andra folk också. Vi höll alla på att frysa ihjäl så vi gick nära elden när det helt plötsligt börjar skjuta upp en massa raketer. Det small skithögt och när jag sen kom hem visade det sig att det hade hörts ända bort till Slagsta och de hade också se det. Idag vaknade jag upp lite efter 9 och har i stort sett setat och pluggat hela dagen men nu ska jag ta en liten paus och kanske tvätta mig hår som stiiiinker rök precis som alla mina kläder gör från brasan igår! 





Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin