sommarkänsla


30 juni 14:30

Cyklade ner till stan för en lunch på Café Sylvia med mamma sen tog vi en tur till Mathildas mammas butik Melkersten som hade lite rea. Mamma hittade en hel del men för mig fanns det inte mycket på klädesdelen, bara stora storlekar kvar. Förutom de dyra och extremt fina klänningarna från Malina!
Nu har det blivit dags för ännu några timmar av moppeteori, hörs efter det för då kommer nämnligen Mathilda hit! ;)

bad i ängsholmen

Sen jag kom hem från ett extremt kallt nattdopp med kusinerna har jag tagit en varm och skön dusch. De andra duscharna jag tagit de senaste dagarna har varit kalla men ikväll behövdes verkligen en varm! Det var så sjukt mycket mygg, tusentals! Är det bara jag, eller är myggorna på sterioder iår? Äckliga! Flyger runt som galna höns. Hoppas att jag inte lockat in några i mitt rum nu när jag ska till och sova, haha. Godnatt mina älskade läsare!

time too see a little movie called...

Älskar den här filmer! Kan se den om och om igen. Kläderna, Anne Hataway, Meryl Streep...allt är så bra! Hinner se i ungefär en timme kanske innan jag ska åka och ta ett kvällsdopp med Cajsa! Puss!

systrar i jeans i skinande sol

Nu har jag legat ute och solat sen kl 10, så det var dags för en paus och ta en nice iskall dusch!
Jag läste Systrar i Jeans medans jag solade. Älskar filmerna och har läst böckerna någon gång i tiden men det var allt ett tag sen så tänkte att det var dags igen. Har varit väldigt dålig på läsfronten på ett tag så tänkte att det var dags igen. Måste också läsa ut de sista två kapitlerna i sista Harry Potter-boken innan filmer kommer!

festklänningar


Allihopa från nelly.com, ääälskar dem!

09:25

Gooodmorgon! Just nu sitter jag och myser med några avsnitt av Sex And The City och surfar runt lite på nelly.com för att se om jag hittar något. Hörs lite senare! ♥

speak now world tour

Om två dagar ska min kusin se Taylor Swift i Greensboro, sooo jealous! Måste tvinga henna att filma och ta triljoner bilder, haha! :)

5 bloggar jag följer

1. kenzas.se (länk!)
2. tinkerbella.blogg.se (länk!)
3. nyheter24.se/modette/angelicablick (länk!)
4. blogg.veckorevyn.com/saramontazami (länk!)
5. lisaplace.devote.se (länk!)

Det här är kända bloggar jag går in på åtminstone en gång per dag och kollar, de två första kollar jag hela tiden medans de andra inte lika ofta. Jag gillar dem för att alla har en egen personlig skön stil, massvis med snygga bilder och är stora inspirationskällor!

cykeltur

Hej bloggen! Kom nyss hem från en lång cykeltur rint i Eskilstuna, tog lite bilder samtidigt. Lämnade också lite grejer jag lånat av Cajsa. Dock är det ju så sjuuukt varmt så man blev ju genomsvettig fast det inte alls var ansträngande, men jag klagar inte ;)
Tog en lång och skön dusch imorse och nu tänker jag ta en till fast en snabb och kall en, puss så länge!

28 juni 2011


Idag somnade jag i alla fall inte om efter att alarmet gick! Jag har en hel del grejer att göra idag som att rensa ut i byrån och bokhyllan på mitt rum, titta en extra gång om jag kan rensa ut något ur garderoben och andra saker. Men innan jag drar igång med sånna saker så ska jag ta en lång och mysig frukost så vi hörs senare!

sunny monday night

Jongleraren Sigrid här! Har nyss ätit grillat och ska snart ställa mig och skära upp lite ljuvliga jordgubbar och ananas och se om det är något roligt på teve eller kanske kolla på någon film. Det är det enda jag gör om kvällarna just nu, filmtittande. Men det är ju bara sommarlov en gång om året, haha!

Idag har jag inte gjort mycke alls, ca 60 moppeteorifrågor (så nu är jag lite över halvvägs, woho!) och funderat över vad jag ska göra. Yep, allt jag åstadkommit idag. Sen spenderade jag ca två timmar ute i solen och njöt. Älskar att det fina vädret är tillbaka!

Imorgon måste jag verkligen åka och bada någonstans, har inte badat sen dagen efter skolavslutningen så nu måste det verkligen bli av! Får se om någon vill hänga på... :)

vackert virkat

Jag är helt kär i den här klänningen! Både Kenza och Angelica Blick har fast i olika färger. Finns på chicy.se för 429 kr, ska fundera lite...

fler midsommarbilder


lunchtime


12:11

Godmorgon (nästan!)

Imorse hade jag satt klockan på åtta, blundade i vad som kändes som 9 sekunder, tittar på klockan igen och den står på 10.25. Jag som la mig hyfsat tidigt, enooorm sovmorgon haha! Och äntligen när vädret vänder och det blir jättesoligt så har jag noll planer. Alla är bortresta eller upptagna och själv är jag kvar här, bara väntar tills hela huset är nerpackat och vi ska flytta...jaha, kanske borde packa ner mitt rum lite? Eller ut och sola? Cykla? Usch, inget lockar riktigt! Ja, ni får i alla fall ha en bra dag så hörs vi senare under dagen, puuussss!

godnatt

Jag är jättetrött så nu väntar min gosiga säng på mig! Var tvungen att gå upp rätt tidigt i morse eftersom jag skulle ta tåget men imorgon har jag inget planerat förutom att packa. Ner. Vårt hus. I. Små. Lådor.... Godnatt ♥

H&M klänning

Lovely! Älskar den!

strängnäs

Hej på er! Kom för ett tag sen hem från en dag i Strängnäs med Anna. Vi cyklade runt lite och tittade på film. Åt massor med jordgubbar, haha. Nu ska jag ta och titta på när Kenza var på Nyhetsmorgon imorse, hörs senare!

söndag

Godmorgon! Jag ska alldeles strax ner till tågstationen för att ta tåget till Strängnäs för att träffa Anna. Tåget går om 45 minuter så ag tänkte bara att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg! Återkommer ikväll när jag kommer hem, ha en bra dag! :)

frukost





igår kväll






filmdags


Är knappast trött efter att ha sovit i 10 timmar och varit vaken i 9 timmar så det blir nog en hel del filmtittande just nu :) men inte klagar jag! Det enda jag klagar på just nu är min irriterande brorsa som spelar högt och sjunger högre till Red Hot Chili Peppers medans jag försöker gosa ner mig i filtar till en chick-flick, haha! ♥



lite midsommar bilder






Några av midsommarbilderna från igår. Tog inte jättemånga men ska försöka få några från de andra som tog. Iår firade vi hos Gyllhamns med en massa roligt folk. Vi hade 4-kamp, åt 3-rättersmiddag och hade det jättemysigt! Runt 2 började de flesta dra sig hemmåt men jag sov ju över hos Thilda och vi vaknade inte förns halv 1 idag haha! Fick sova ut lääänge! Min kusin åkte ju hem idag till USA och sitter nu på flyget. Hoppas att det den här gången inte dröjer ett år innan jag ser henne igen, haha! Men vi hörs lite senare, förhoppningsvis med fler bilder! :)



sommarjuveler

 
Det här var det jag köpte igår, båda är från H&M. Det var så sjukt mycket folk där och det var en massa rea men självklart så ska jag (som alltid) bara hitta saker på ordinarie pris, haha. Den rosa one-shoulder toppen kostade 249 kr och klänningen 299 kr. Jag funderade på att ha den svarta idag men alla jag frågade tyckte att den såg för vardaglig ut och att den inte var så midsommrig så det blir nog en vit antar jag. Men den åker i alla fall med ner i packningen till Gotland!




midsommar

Glad midsommar på er! Just nu så har jag ätit frukost och ska göra mig iordning så smått. Ska försöka hinna lägga upp det jag köpte igår om jag hinner men det tror jag att jag gör. Ska hjälpa till lite här i köket, åka ut och fixa med blommor och grejs till kransar och sen åka ut till Mälarbaden där vi ska vara ikväll! Hoppas att det blir bra väder eller åtminstone varmt, är så himla trött på det här vädret! Regn, åska och blåsigt. Hörs lite senare!



mot stockholm


Goooooodmorning!

Jag gör mig redo för en shoppingdag i regniga Stockholm med kusinerna, mamma och mostern! Snål som jag är kommer jag väl knappt komma hem med två påsar med jag har ju en hel del pengar från när jag fyllde år och har en hel del på kortet med så råd har jag, men frågan är om jag fortfarande kommer köpa...?

Åtminstone 2 st H&M ska vi helt klart gå till, sen också Zara, kanske NK, runt i lite småbutiker, Åhlens, Desigual, Acne, Vero Moda kanske och flera till, så vi hörs senare!



two sides


Gjorde en liten videoblogg. Filmade både med kameran och webben, hehe :).



dress nr 2

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

(andra klänningen, jag verkar gilla lila...!)



my dress

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!




kladdkaksmuffins - recept


Börja med att ta fram alla ingredienser: strösocker, ägg, smör, vaniljsocker, mjöl och kakao. Smält 100g smör i en kastrull eller micro. Häll 2 ½ dl strösocker i en stor bunke och knäck i 2 st ägg.


Häll i det smälta smöret i bunken och rör om kraftigt och ordentligt men inte för länge.


Vänd i 1 ½ dl mjöl och 1 tsk vaniljsocker försiktigt. Häll sedan i 3 msk kakao.


Rör om ordentligt och häll i mer kakao om det så behövs. Ställ in i ugnen i ca 16 minuter. Låt dem svalna och strö över lite florsocker.


Servera gärna med bär eller jordgubbsfluff (mosade jordgubbar och lättvispad grädde!) :).



just nu






onsdag


Gammal bild från förra sommarn

Godmorgon på er! Igår kom jag hem så sent från mina kusiner, vi tittade på Trassel! Innan det så var min kusin på middag hos oss och innan det det så var jag hos Thilda hela dagen. Iförrgår fick hon hem sin nya iPhone så till störst del så höll vi såklart på med den men bakade också kryddmuffins och tittade på Sex And The City. Jag tog lite bilder jag kan dela med mig av sen. Hörs senare!



pirates

 
Hej på er! Kom nyss hem (eller ja för en timme sen) från bion! Var och såg Pirates med kusinerna och brorsan. Den var sjukt bra! Och med lite biopopcorn (och marabou) i magen blir man alltid glad!

Vi hade först tänkt att cykla till stan men just när vi ska till och sätta på oss skorna kommer ösregnet. Vi gick ut för att vänta på våra kusiner som vi hade bestämt skulle komma med en nyckel till en av cyklarna (vi nu inte behövde) men gick i alla fall ut och väntade på dem under våra paraplyn. Vi väntade och väntade i över en halvtimme innan de kom så var helt dygnsura! Så under hela bion satt vi där med blöta byxor och genomblöta skor (jag hade converse!).

Men nu har jag fått min sköna varma dusch, haha! Vad har ni haft för er då? :)




dans


Videos från dansuppvisningen på 21:an i mars. Tog dem från en kompis på facebook så man måste vara inloggad för att kunna se dem. Ser ni vart jag är? :)



kiss the rain


Hittade den här filmen igår, den spelades in på påsklovet i lokalen där pappa och hans band repar. Hade tänkt ladda upp den men glömde bort. Jag gör fel några gånger och i slutet där så kommer en liten gubbe in ock stör så jag kom av mig helt haha!



shopping spree! (except i didn't buy anything)



Ja ni, som ni ser så shoppade jag och mina kusiner loss idag! Okej, jag ljög nyss. ALLA dem här påsarna är mina kusiners! Det enda jag betalade för idag var min islatte på Waynes. Planen var att "ta en snabbtur på stan för att köpa ett iphoneskal och lämna tillbaka en topp" men det slutade med att mina kära shopaholic kusiner köpte skor, smycken, klänningar, jackor, toppar...RUBBET! Hahahah jesus. Funny day!



grandma's old photos


Alla har vi varit små!


Fick min allra första egna cd...


...och sprang genast iväg för att lyssna på den!


William har inget problem alls att visa för hela världen hur kissnödig han är!


Peeeace bro!


William, Erik och jag.


Jag börjar 6-års!


Kul att jag ser ut som jag just sett Shrek när mina kusiner försöker busa med mig (som de fortfarande gör)


A happy birthday-girl


Elin, jag, Charlie, Douglas, Cajsa och lilla Mathilda sitter i Cajsas knä!


"Eeeh William, kan du inte backa in i skuggan lite så jag bara syns?"


"Hmm, Cajsas dricka ser mycket godare ut...äsch jag smakar bara lite!"


Är man syskon som fyller dagarna efter varandra kan man antingen ha separerade fester...


...eller ha en gemensam!


Uuusch! Som ni ser så var inte 2008 mitt vackraste år direkt, haha. Men jag bjuder på det!


Elin och Georgia!

Som sagt, jag hittade en massa roliga fotoalbum hos mormor så tänkte att jag kunde dela med mig av lite minnen! Älskar gamla foton!



sunday


Jag på skolavslutningsnatten, ser lite smått drogad ut sådär!


Yo duudeees! Jag har flera inlägg på G men jag måste verkligen göra lite moppeteori så det får bli lite senare! Idag var jag nämnligen hos mormor och kollade i lite gamla fotoalbum och kommer självklart att dela med mig av dem och var även på stan, Tuna  och Waynes med mina kära kusiner! Much to share!

Hejdå så länge!



00.21


Goodnight world....



fy skäms


Ramlösa Mango, mums! Idag har jag inte gjort någon moppeteori, fy skäms! Får väl göra det imorgon då. Det är så tråkigt, jag sa till mig själv att den här sommaren ska jag ha så få lediga dagar som möjligt och spendera så mycket tid jag kan med kompisar eftersom om två månader så bor jag inte här längre.

Men ändå så var jag bara hemma och tråkade igår eftersom Clara blev sjuk och idag var jag till störst del också bara hemma. Imorgon var det planerat att jag, min bror och kusinerna skulle till Grönan med eftersom det ska regna imorgon så skulle vi skjuta upp det. Det finns inte många dagar kvar alls jag kan spendera med mina vänner och ändå så sitter jag bara hemma framför teven? Nej ni, nu ska jag ta och ringa lite vänner och boka upp mig heeeela veckan!



crocker jeans company



De ser inte så snygga ut nu, men efter jag har klippt till dem till ett par schyssta shorts får ni se på annat! De kostade bara 20 kr så även om det skiter sig så gör det inget, då har jag ju skänkt 20 spänn till välgörenhet, inget fel med det!



röda korset och nina prenker



Kom nyss hem från en liten kortis på stan. Erik skulle klippa sig och jag ville ta mig en titt på Röda Korset och hittade faktiskt ett par jeans jag ska visa snart! Efter att ha trallat runt där ett tag gick jag till Nina Prenker där Erik klippte sig, läste lite tidningar och sen kom också min kusin och skulle klippa sig!

Hela min familj klipper sig hos samma tjej där och när jag senast klippte mig där så slingade ju hon mitt hår men på ena sidan hade foliet glidit ner lite så det ser ut som jag har en cm utväxt redan (kan visa sen) så jag sa det till henne idag och ska få en till tid så hon bara ska fixa till det. Nu ska jag ta lite bilder på de fyndade jeansen!



guess who?






Hmm...vem kan detta vara? Ja, för er som inte vet det så är det här min väldigt vackra vän Elin jag ritat! Jag har påbörjat ett litet projekt, nämnligen att rita mina vänner och först ut blev Elin! Blev rätt nöjd,

ganska likt men hade stora problem med att få till ansiktsuttrycket men nöjde mig till slut. Här nedan ser ni orginalbilden.


Orginalbilden :)



rainy day


I love the sound of the rain





friday morning


Godmorgon alla glada!

Idag kunde jag strunta i alarmet och sova ut och vaknade för en halvtimme sen, 09.38 ganska exakt. Vaknade av regnet. Egentligen borde man ju bli irriterad för att det regnar men jag har alltid älskar just när det regnar på sommaren. Älskar doften av vått gräs, haha i'm weird. Nu ska jag ta och göra iordning lite frukost, fixa iording en liten film jag nyss spelade in och lite senare ska jag vara med Clara! Bye så länge!



godnatter



Time to call it a night.


Jag gav nyss till den största gäspningen i världshistorien och fick med det på bild! Borde få ett diplom. Jag gick upp kl 7 imorse så inte så otroligt att jag skulle vara trött. Tror dessutom att en liten mini-försylning är påväg, har ont i halsen. Får kurera mig med sömn och te, så godnatt på er ♥



mathilda goes ghost




Spoooky...!



moppeteori


Då var det dags för moppeteori. Hoppas det går bra, wish me luck! 



zero summerfeeling


Jag tycker redan att det känns som att det inte är sommarlov men när man dessutom måste sätta alarm för att inte komma försent till moppeskolan då är det inte okej! Jag tycker faktiskt att det är kul med moppeskola men inte lika kul att behöva gå upp så tidigt. Om en timme ungefär ska jag kila iväg på cykeln.

Och om jag får fråga, vart har sommarvädret tagit vägen?! Nu är det ju bara blåsigt, regnigt och kallt. Hösten ska ju inte komma än! Noll sommarkänsla alls. Vi hörs väl lite senare när jag kommer hem från den sista moppekursen, sen är det bara proven på nätet, mina böcker och jag själv som ska ta moppekortet...hoppas jag klarar det!:)



onsdagskväll

Uuusch... ibland hatar jag verkligen att bloggdesigna, kodmallar är inte det lättaste! Måste ta en liten paus, fortsätter imorgon. Det blir oftast så att all tid går åt till kodmallarna så man hinner ju knappt med att blogga men ska försöka bli bättre!

Just nu är mina två kära kusiner i Paris på en 3-dagars-semester. Hur avundsjuk är man då? Tänk er en dag i Paris, att vara i Eiffeltornets stad...gudars! Nu ropar mamma på att jag ska börja fixa med jordgubbar, byebye så länge :).



summer fresch


Då var den nya designen nästan klar! I alla fall headern och gjorde även om länkarna under eftersom jag äntligen kom på hur man ändrade flytet på dem. Lite är kvar, kommer troligtvis ändra bilderna i menyn och lite annat men det tar sin lilla tid så jag tar små steg. Hope you liiike ♥



snygga brudar




Här sitter jag och lilla crazy-tilda och flummar, haha! Idag har vi haft moppekurs och när vi kom hem var vi duktiga flickor som pluggade lite moppeteori. Sen tog vi en liten cykeltur till ICA där vi träffade en liten brunig snygging vid namn Elin som joinade oss i godisshoppingen innan vi åkte hem och sitter nu här och väntar på den goda maten som lagas en trappa ner. Ja, idag serveras nämnligen dillstuvad potatis och gravad lax. Yuuuuummmyyy! See ya later, duudes!



design pågår

Ny design är på ingång och därför kan bloggen se lite konstig ut just nu, bara så ni vet.
Men den är strax klar! Stay tuned!



goodnightkisses



Godnattpussar till er. Nu ska jag gosa upp med några härliga Vänner-avsnitt!
Hörs imorgon, sommarkramar! ♥





coffeedrink and moped course



Hela morgonen satt jag och latade mig framför teven, såg hela 6 st Sex And The City avsnitt och 2 st Vänner avsnitt. Sen tog jag min cykel ner på stan där jag mötte Mathilda och sen gick vi till optikern för att ta ett litet syntest eftersom det måste man göra om man ska ta moppekörkort.

Efter det gick vi och tog en väldigt mättande men god caramellatte på Waynes Coffee innan vi gick bort till Krekolas, moppeskolan. Det var faktiskt ganska kul! Speciellt när mina käre klumpiga bror spillde Fanta över hela Mathilda och alla hennes saker. Stackarn, haha! Nu har jag tagit mig en skön dusch och ska tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon, goodbye!



bikini



Har totalt glömt bort att visa Victoria's Secret bikinin min kusin hade med sig! Ja här är den. Jag tycker att den är så sjukt fin men jag måste säga att jag inte var helt nöjd. Den satt fint och allt med jag tycker att färgen på underdelen var mycket starkare i verkligenheten och att smycket såg lite plastigare ut än på bilden på hemsidan.

Men jag tycker fortfarande att den är jättefin och är jättenöjd med den men hade varit extremt nöjd med den om den inte hade varit just det jag beskrev. På bilden nedan är bilden de hade på hemsidan, ni kanske förstår vad jag menar när ni kollar på den. Nu ska jag ta och ladda upp lite fler bilder från dagen, hade ju moppekurs idag! ;)


Bilden från Victoria's Secret.com





skolavslutningsbilder del 2





Mys i tältet!



12 juni 2010




Den här dagen för exakt ett år sen var jag en liten 14-åring som tog lite fjortisbilder och jagade får ur vännernas trädgård i Stockholm. Den här dagen iår har jag kollat på film och failvideos på YouTube och rensat min garderob. Men det slår väl inte fjortisbilderna eller att jaga får, eller vad säger ni?



justin bieber: never say never


Såg Justin Bieber: Never Say Never idag hos kusinerna. Tyckte den faktiskt var sjukt bra, så kul att se hur han tog sig dit han är idag. Sen var han ju så himla söt när han var liten, haha ;) Man fick se uppträdanden från konserten i New York, back-stage footage och barndomdfilmer. Bättre än jag hade trott!

För en vecka sedan lånade jag ju min kusins Sex And The City-box och är redan på säsong 3 men jag har inte sett precis alla avsnitt. Älskar serien! Tittade på en hel skiva igårkväll ända fram till kl halv 12, hehe! Nu ska jag ta och titta på lite fler avsnitt och ladda upp inför imorgon, då blir det moppekurs med brorsan och Mathilda! Har absolut ingen aning vad vi kommer få göra där men hoppas att det blir kul och känns inte som vi är i skolan! :)



skönhetssömn


Godmorgon! Idag lät mamma mig sova till halv elva, samma som igår. Och ag är fortfarande trött! Jag antar att gå och lägga sig vid 1 varje kväll inte är för mig, haha.

Men nu har jag allt fått min skönhetssömn och är redo att rensa ur min garderob och mitt rum. Jag hatar att rensa ut grejer för det kommer alltid en tid då man ångrar något man kastat eller gett iväg men ska man flytta 60 mil bort kan man inte ha 40 väskor med kläder att släpa på. Vi hörs lite senare då jag tänker visa lite av vad jag så duktigt rensat ut! :)



student




Kom nyss hem från stan där Philip tog studenten! Vi ska på fest hos dem om ett tag men hann hem innan. Det är så sjukt varmt ute så jag håller på och dör! Jag är 100% säker på att det blir åska senare under dagen, det kom ju en regnskur för ungefär en timme sen och fler kommer det nog. Nu blir det jordgubbar till lunch, mums! Vi hörs senare med fler bilder från dagen!



skolavslutningsbilder del 1








Bilder från middagen på Akropolis!



skolavslutning


Hej på er! Jag kom nyss hem från en väääääldigt lång dag! Efter själva skolavslutningen med betygsutdelning så drog jag och tjejerna ner på stan och åt middag på Akropolis. Efter det sprang vi till bussen för att åka hem till Elin där vi skulle spendera natten i hennes trädgård. Under nattens gång åt vi en massa godis och frukt, spillde ut dricka i hela friggeboden och tog en liten nattresa till McDonalds. Vi somnade strax efter 5 på natten då jag hade varit vaken i 23 timmar i sträck och sedan vaknade jag lite senare än de andra efter att ha sovit tre timmar. Men jag hade inte velat spenderat kvällen/natten på något annat sätt! :)

Stax tillbaka med bilder från middagen, Elin och Mathilda tog bilder hemma hos Elin så får försöka sno dem från dem någon dag så ni får se! Ciao!



steg 2: nagellack


Syns inte så bra på bilden men det är ett rosa nagellack och jag satte även ett litet smycke på tummen. Nu blir det nog sminkning, sen hårfix och sen lite annat småfix. Hörs snart igen!



steg 1: rengöring

Jo, som alla tjejer (men inte killar) förstår så måste man vara på sin absolut finaste sida på skolavslutningen, alltid. I alla fall känner jag och mina vänner det! Jag kommer ha lite olika steg och visa er under eftermiddagens gång vad jag håller på med. Steg 1 följer:

1. Sminkborttagning, viktigtviktigt!                                2. Rengöring, också viktigt!


3. Skrubba med saltscrub.                                      4. Lägg på en skön ansiktsmask.


5. Smörj in med svalkande kräm.

Då var rengöringen avklarad. Hmm...vad blir nästa steg? Nagellack!



icecream ála waynes coffee

Jag och Mathilda gick till Waynes för en liten fika och vi såg att de hade glass!


Jordgubbs-och vaniljglass! (diggar thildas nagellack!)


Oj vad glad du ser ut Thilda ;)



bildbomb från den sjukt varma dagen










 
Först var vi och badade i Mälarbaden och det var helt sjukt kallt! Och för mig som är den största badkrukan på hela jordklotet var det inte lätt men jag hoppade i några gånger i alla fall :)

Sen så åkte vi alla hem till mig och fikade lite och jag fick en massa fina smycken och grejer från mina kära vänner! Sen drog några hem och några av oss andra kände oss extremt badsugna eftersom det var så sjukt varmt så vi tog några många dopp vid en liten hemlighetsfull brygga där det var jätteskönt vatten! Eskilstuna ån, jag älskar dig!

Nu efter min sköna dusch ska jag snart tralla ut och reparera min lite trasiga cykel och kanske påbörja en liten ny sommardesign...vad tycker ni? ;)

Bjuder helt klart på alla bilder på mig, inte en så vacker dag för moi!



tuesdag



Igår lånade jag Cajsas Sex And The City box som jag nu sitter och myser med! Idag börjar vi kl 10 i Mälarbaden för att sola och bada men självklart var jag tvungen att gå upp för en timme sen så har nu över en timme kvar innan jag ska traska bort till Elin som så snällt erbjöd mig skjuts. Sen åker jag och tjejerna hem till mig för lite försenat födelsedagsfika, så vi hörs efter det! :)



detta visste jag inte!


Satt och kollade lite på Kenzas blogg och såg det här:


Huh, jag har alltid uttalat det "Kensa", får börja säga Kinsa nu då! :)

Visste ni det?


husvisning



Igår åkte vi ju hem från Skåne vilket tar 6 timmar och sen när vi kom hem hade vi ca 1 och en halv timme på oss att göra oss i ordning för att gå till min moster för att fira kusinen min som fyllt 25. Min kamera ladda ur när vi kom dit så har inga bilder från igår men kanske kan sno de jag tog med Cajsas systemkamera...

Ja, idag har vi i alla fall husvisning så hela familjen har yrat runt som galna höns för att städa, fixa och dona. Husvisningen är om ungefär 2 timmar och då får vi inte vara här...hmm, vart ska vi ta vägen då? Egentligen vill jag vara här då och vara säker på att ingen snor någonting. Faktiskt är våran fjärrkontroll till teven borta och vi har inte kollat på den sen husvisningen förra måndagen, hmm. Hörs senare, förhoppningsvis med bilder från gårdagen!



bränd



Aaaaaaaj säger jag bara! Är röd som en kräfta och har sjukt ont :(
Tips: sola aldrig utan solskydd och somna heller inte i solen utan solskydd. Säger bara det.



pärans dag




Här i Båstad har man i juni en dag så kallad Pärans Dag som i andra ord är en potatisdag! Man åker till Båstad för att testa potatissorter. Nu tänker ni säkert "men vadå, potatis som potatis" men när man testar potatisar på det här sättet så inser man faktiskt hur olika potatisar smakar. Vi gillade sorterna Arrow och Magda så vi köpte 2kg av vardera. Lite rolig Skånetradition haha!



mobilknas

Hej på er! Kom just in från en solig dag ute i trädgården men ser nu ut som en kräfta, haha. Men mer om det sen. Vill börja med att säga att jag just nu hatar antingen min mobil, Sony Ericsson eller mitt abonnemang därför jag har inte haft någon internetuppkoppling på den sen i torsdagskväll efter att jag uppdaterat den och kan varken skicka eller ta emot sms och inte heller ringa eller ta emot samtal. Arg är jag som fan! Så om någon av mina kära vänner har skickat mig sms så har jag inte bara skitit i att svara utan har inte fått några! Så, nu vet ni :) Hörs inom kort!

Kan ju inte skicka några sms så tackar dig mathilda för ett najsbajsigt inlägg, pussar till dig! ps: syntest på onsdag? :)


HELLO

helloo alla skånebor!! (och icke sådana av den sorten)
nu är det sigges galnaste än mathilda som styr! vill bara säga att jag saknar dig Sigrid och jag ser fram emot att vi ska gå på moppekurs nästa måndag, så snälla sigrid glöm inte att vi ska på syntest redan nästa vecka. Men du, nu ska jag inte hålla på och chabbla, vi ses ju om bara någon dag och då ska du få en rejäl bamsekram, all kärlek till dig, puss!

my dear crazy friends














Haha, jag var bara tvungen att dela med mig av lite pictures! Saknar er, gullrumpor! ;)




original song


Den här låten är orginal, de har skrivit den till showen. Annars har de ju bara sjungit redan gjorda låter. Aaaw, fick nästan tårar i ögonen under avsnittet. Har någon av er följt serien? Isåfall kommer kanske ni också få det när ni ser avsnittet! Orkar ni inte vänta tills det kommer på teve? Tjuvkika här, sscchhhhh!



förråd makeover



Vi fixade lite med ett av våra tre förråd här i Skåne och just det här ska bli Williams rum medans vi bygger om så vi ska fixa till det lite mer så vi proppade det andra med grejerna i det här och rensade också ut en hel del. Jag ska ha del lilla rummet jag och William sover i nu tills vi bygger om. Då kommer mitt rum vara nästan lika stort som vårt vardagsrum nu, haha! ;)



godmorgon sunshines


Godmorgon på er! Idag skiner solen och det är lite över 20 grader här! Men i Eskilstuna är det nästan inpå 30 grader så jag ska inte skryta, haha. Det blev ingen soringtur på stranden igår eftersom det blev så molnigt på eftermiddagen och solen stack inte fram förns runt halv sex och då hade jag ingen lust haha men kanske idag! Åh, jesus! Jag måste dela med mig av mina nya favoritlåtar sen! Jag tittade på ett av de nya Glee-avsnitten igår och de sjöng egna låtar, så fantastiskt bra! puss så länge!



sjukt duktig





ice-cream trip








Åkte in till Torekov för att äta lite glass och tog en liten genväg hem och träffade på en massa söta får, kossor och hästar! :) kram så länge!



damnyouautocorrect.com

 damn you auto correct funny iphone fails and blunders
Hahahaah!



goodmornin'


Godmorgon! Här sitter jag och gosar i mina stooora tofflor och myser! Men inte länge till för idag skiner solen så det blir nog en liten joggingtur på stranden om jag inte väljer att sola hela dagen haha!

Hörs lite senare!



GÄSTBLOGG AV ERAT STORA FAN ELIN

Hej alla sigrids läsare, Elin här som skriver några rader tänkte jag! Just nu är Sigrid i skånis, känns sådär måste jag säga. Som ni också kanske läst här på hennes bloggis så ska siggan flytta dit också, awsdrfghjklöldksjd, så känner jag på det! Vem ska jag nu cykla med till skolan? Eller ta bussen med till skolan i -20°C? Eller vem fan ska jag skratta läppen av mig med till dålig humor? Varför måste du lämna mig min bonde sigriiid? Blir galen, får spassmer (hehe fint ordval jag vet)! Men du kommer säkert trivas som fisken i röda havet där borta. Du får lova att aldrig glömma moi bara! Som tur är ses vi på tisdag i skolan, kommer du tio i åtta då till mig så cykla vi together? Pussar till dig♥
Våran sköna humor♥

skåneshopping


Hittade en jättesöt marinblå topp på Hippus från Veromoda och en mysig flannelskjorta på Märkesbutiken från Maison Scoth. Deras skjortor brukar vara jättedyra men fick den här för 200 kr (899kr) !




Sen så hittade jag och mamma en saltskrub på en liten inrednings-och-blombutik som doftar lavendel på halva priset! Tack mamma för grejerna!



i've got sparkling skin






animales





Dessa sötisar träffade jag på idag!



1 juni

Morsning på er! Haft en bra dag? Själv kom jag nyss hem från en tur på Bjäre efter att ha besökt den nya klassen. Jag kommer nog aldrig vänja mig till skånskan tror jag, hör knappt vad de säger! I min nya klass går det just nu endast 16 elever plus jag och en ny till som ska börja och vi var väl ungefär så många som var i klassrummet idag och även fast vi var så få tror jag aldrig att jag har varit i ett rum med så många grivt talande skåningar någonsin! De skämtar om Eskilstunabornas dilekt och vi i Eskilstuna skämtar om deras. Tur för dem att jag inte Eskilstunadialekt alls men jag kommer att behöva leva med den där skånskan hela nian ut, haha! Nejdå, jag överlever! De verkade vara en rolig och snäl klass i alla fall. Jag som hade hoppats på en lugn timme framför datan fick just reda på att jag ska kratta i trädgården så fler inlägg kommer väl senare antar jag. Hejdå sålänge! 





Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin