I DON'T HAVE A CHOICE, BUT I STILL CHOOSE YOU

Hola amigos! Igår tog jag en tur till Strängnäs där jag spenderade natten hos min kära gamla danskompis och under dagen idag har vi haft en mysig dag på stan. Fyndade faktiskt lite men är inte så säker på om jag ska behålla det eller inte.. Sen jag kom hem från stan har jag redan hunnit med o packat och tagit en härlig dusch medan irriterande snorungar sparkade fotbollar på badrumsfönstret och skrek och gorma som gorillor (som man har saknat Eskilstunabarnen..*host*) och sitter nu och försöker slå mitt egna rekord på Temple Run. Ljuva måndags-och-första dagen på lovet-kväll..

ADOREABLE, WONDERFUL AND MAGNIFICENT

Den här videon har varit på repeat i mina högtalare i flera veckor nu, så otroligt sjukt fantastiskt bra!
Visade Mathilda o Elin igår som blev lika rörda dom, sen visade de också den här tjejen som inte är så dålig hon heller...

los colores de otoño es muy beautiful

När vi kom hem från discot igåt serverades det tre rätters hos Thilda! Toast Skagen, en ljuvlig hummersoppa och nybakta scones och hett te som efterrätt! Efter det satt vi och spelade kort, kollade film, hade oräkneliga skrattattacker åt absolut ingenting (så typiskt oss!) och kraschade i sängarna runt halv tre.

Idag tog jag och Mathilda en tur till stan på hennes awesome moppe, älskade o sitta där bak och njuta av att se Eskilstuna det lilla jag hinner när jag är här! Gick lite på stan och shoppade lite på Gina och Make-Up Store innan vi tog en mättande lunch på Chop Chop! Efter att ha handlat lite på Stens bar det av hem och nu ska vi strax på bio, In Time ska vi se! Hörs senare!

TURN MY SWAG ON

Heeeellluuu! Just nu sitter jag med datorn i knäet i Thildas säng och hittade en massa gamla roliga bilder vi tog för ett år sen (herregud vad tiden går fort!) Bilden här nedan togs när vi firade att Elin fyllt år i åttan! Igår var jag alltså iväg till skolan o hälsade på gamla klassen! Det var kul, helt klart men trodde faktiskt att det skulle vara lite mer annourlunda, lärarna sa bara "hej, kul att se dig!" och bara en frågade hur livet i Skåne var. En annan sa att jag var tvungen att hämta en besökarbricka i expeditionen annars kunde han ringa polisen för att jag var där?! Varmt välkommen tillbaks till Göksten liksom.. På kvällen hade klassen i alla fall deras halloweendisco som jag hjälpte till på, kom helt sjukt mycke ungar och vi fick in hela 8000 riksdaler! Bra jobbat, 9A! Ikväll blir det bio för mig och Thilda och nu ska jag ta och bjuda på en hel del bilder från gårdagen, peace!

nightinspiration




 


STADSVANDRING

Hej på eeeeer! Nu sitter jag här hos mormor med Mathildaaa! Elin var också här ett tag men tråkmånsen skulle på träning så hon lämna oss...ack ack, Elin! Jag och Thilda kom i alla fall nyss hem från en liten stadsvandring här i Slagsta, besökte bl a mitt gamal hus (kikade in genom fönstret..) och tog en tur till ICA o köpte un poco godis! Nu kollar vi lite på film innan Thilda ska hem och mormor står och lagar mat. Älskar att vara tillbaks hemma, känns som jag aldrig åkt men samtidigt väldigt konstigt eftersom det här inte är mitt liv längre.. Imorgon ska jag hälsa på klassen så vi hörs efter det! Kram på er från eskilstunaborna!

Mobilblogg- på tåget

img_8659 (MMS)

Hej och förlåt för kass uppdatering den här veckan men har verkligen haft fullt upp! Just nu sitter jag i alla fall på tåget upp till Eskilstuna! Äntligen får jag träffa min kära gamla klass och alla härligt underbara vänner jag inte sett på över tre månader! Lite läskigt att åka så långt med en massa tågbyten helt själv men det har gått bra hittils i alla fall! Kommer fram runt kl ett och när Mathilda slutar skolan sen tar hon bussen så ska vi ha en mysig dag ihop. Gaaaah, så jag saknar henne! Hoppas ni har det bra, puss på er så hörs vi senare!


IT MAY BE QUITE SIMPLE BUT..

Godnatt världen.

HALLOWEENDISCO

Discot i fredags vart faktiskt väldigt lyckat! 124 besökare och 5000 spänn till klasskassan, inte illa! Dansgolvet var fullt när vi spelade Fest Hos Mange och helt tomt när vi körde Justin Bieber.. Vi hade tänkt o köra musiken från Elins dator men självklart, fem minuter innan det ska börja, ska datan börja lagga enormt! Då är det bra att jag hade med mig iPhonen!! Sen gick allt gick skitbra tills nån snorunge helt plötsligt välte en av lamporna och proppen gick så all ström försvann. Lyset kom tillbaka efter ett tag men högtalarna fungerade inte. Vi fick igång de igen de sista tio minutrarna och hade då varit utan musik i drygt 20 minuter. Men vi hade kvar en massa barn som dansade loss på slutet och gick hem med ett stort leende på läpparna! Så ja, ett lyckat disco heeelt klart!

YESTERDAY

Vi hade lite kul hos Caspers farmor igår, först tänkte jag lära honom spela Temple Run och sen klickade jag ju självklart upp CamWow! Perfekt för tråkiga stunder! Vi satt där alla tre och skrattade ihjäl oss och stackars farmor som inte förstod någonting... Tycker vi är riktigt snygga, måste jag säga!

SÖNDAG

Gormorgon på er!! Har varit fullt upptagen hela helgen, i fredags var det Halloween-discot jag snart ska bjuda på massor med bilder från och igår var jag hela dagen med Casper och hans familj jag också kommer bjuda på bilder från så det blir bara ett snabbt inlägg nu så jag hinner med o blogga allt jag vill idag innan våra gäster kommer hit! Gaaah, wish me luck!

NORMALA? ALDRIG!

En normal kväll framfrör datorn, jag och Clara försöker bestämma vem som är mest gangsta. Tror hon vinner...

KVÄLLSPLUGG

Biologiplugg kl tio på kvällen, välkommen till nian säger jag bara! Har setat och pluggat sent in på kvällarna den senaste veckan för det är då jag har tid! Hade ju planerat att blogga när Clara var här men vi bestämde oss för att försöka slå varandras rekord på Temple Run istället, världens mest beroendeframkallande iphonespel! Nej ni, ska nog ta och sova lite (om det går med den väldigt högljudda stormen utanför mitt fönster och kylan i mitt rum!) godnatt på er!
image description

WRIST TO WRIST, TOE TO TOE

Ont i heeela kroppen efter två timmars balett och jazz. Men det är värt det! Skolan idag har varit helt okej, hade lite gymnasiebesök på morgonen och en hel del planerande av Halloween-discot vår klass ska ha på fredag! Innan discot ska jag och tjejerna hem till Elin och pynta oss med lite scary sminkning och sånt! Är väldigt taggad! Imorgon kommer Clara hit så blir nog lite bloggning då så vi hörs då! Nu ska jag försöka sova fast det stormar så mycket ute att rutorna skallrar...

BILDUPPGIFT- DJUNGEL

Yep. Mitt mästerverk de senaste månaderna från bildlektionerna. Vad tycks? Tog förjäkligt lång tid!

I HEAR THE ANGELS TALKING TALKING TALKING

Hola amigos! Just nu sitter jag här, nydushad efter en rolig träning och lyssnar på en massa gammal musik jag alltid lyssnade på i typ sexan, hur kul som helst! Efter skolan idag satt jag kvar ett tag innan bussen gick med en massa härligt folk, Clara, Agnes, August, Isak, Casper och Julle. Vi satt och snackade mesta dels och nördade nördiga iphonespel! Ha en fin kväll, ska ta och slänga ihop några fler inlägg innan jag går och lägger mig, så häng kvar..

GONNA CAMP IN MY SLEEPINGBAG I'M NOT GONNA MOVE

Godnatt gott folk, dags för skåningen här o sova! Ny vecka imorgon så då blir det mycket mer plugg men också mycket lite tid med vänner som ska bl a spenderas med fina Clara! Ha en fin kväll/natt, niiight ♥

BILDER FRÅN MUSTERIET


GARDENING

Efter över två timmar av räfsande i rabatter och krattande är jag rätt slut i både armar och ben. Men gjorde i alla fall biluppfarten snygg! Nu ska jag fixa med musikbiblioteket, att byta dator är inte det lättaste när man har så sjukt mycket filer som jag..

SUNDAY

Hej på er! Hann inte blogga mer igår, kom hem från Väla och stack sen direkt till Båstad med favoritpinglan Clara! Musteriet fyllde 10 år så det var mycket folk, pizza och uppträdanden av självklart brorsan så håller just nu på o ladda upp en massa videos jag filmade! Vi spenderade mesta tiden med Agnes, August, Callum, Casper och sen brorsan då, gick till Picasso och åt lite men vi var lite fler mot slutet. Hade i alla fall en jättefin men sjukt kall kväll med underbart folk! Nu blir det lunch, mer pluggande och trädgårsarbete.. Bilder från gårdagen kommer senare!

Mobilblogg- väla

img_3516 (MMS)

Godmorgon! Just nu sitter jag i bilen på väg till Väla med familjen. Måste skaffa lite nya skor, mina kängor från förra hösten har nog sett sina bättre dar! Har försökt blogga från blogg.se's app men den funkar fortfarande inte så ni får nöja er med ett smsinlägg istället! Ha en fin och soligt kall höstdag, hörs senare!


BUT RIGHT NOW I WISH YOU WERE HERE...


KVÄLL

Hela eftermiddagen har gått åt att plugga inför redovisningen imorgon i fysik, inte kul. Men jag ger upp nu, det får gå som det går. Hatar plugg! Det enda positiva med den här uppgiften är att jag gjort en jäkligt snygg presentation på min Mac! (haha)

DON'T LOSE WHO YOU ARE IN THE BLUR OF THE STARS

Hej på er! Jag har ju nästan ingen tid att blogga längre! Antingen är det skolan, kompisar, pojkvännen, dans eller plugg! Har fullt upp och när jag kommer hem på kvällen är jag helt slut! Älskar förresten att hösten äntligen är här! Ska se om jag ta lite bilder så ni får se, Båstad är vacker på hösten! Nu ska jag faktiskt sova men ni får gärna önska inlägg så ska jag försöka hinna blogga lite mer imorgon. Hoppas ni har det bra, take care.
Bjuder på er goding från förra hösten. Ett helt år sedan...

YOU'RE ALWAYS THERE, YOU'RE EVERYWHERE

Godmorgon på er! Just nu sitter jag och nördar den här låten som har varit på repeat hela helgen, bara älskart! Kom upp kanske upp lite väl tidigt imorse men vi ska åka in en halvtimme tidigare så kanske inte så konstigt. Nej ni, nu ska jag passa på och äta min frukost framför ett avsnitt av Pretty Little Liars när datorn ändå är på! Ha en jättebra dag! ♥

RAINY MONDAY

Hej på er! Sitter här med frusna och darrande händer, har varit en väldigt ansträngade dag! För det första har det varit så sjukt kallt idag och regnet har bara öst ner så man har ju inte blivit lite blöt! Sen fick vi gå iväg till kampsporthallen på idrotten och tydligen var det bara fyra stycken som skulle vara med. Max och Oskar körde och jag med Klara, det blev boxning och kickar och allt där emellan, fy fan vad jobbigt det var! Men också jäkligt kul, haha. Nu ska jag plugga spanskglosor så hjärnan spricker innan jag får åka iväg på en underbar dansträning, så vi hörs senare!

i missss you!

Hej där alla sigges läsare, nu är det sigrids galna vän Mathilda som sitter bakom skärmen och skriver  60 mil bort från skåneland! vill  bara säga att jag saknar dig väääääääldigt mycket! har snart inte träffat dig på 3 månader sigge :( hoppas hoppas hoppas att du kommer hit på lovet! även fast du bor 60 mil bort kommer jag never forgett you, och de känns ändå som om du är här helatiden på något sett, har fortfarande inte fattat att du bor i skåne! shit! Men om nåra år så kommer jag ned till dig och då kan vi festa, hoppas att jag är välkommen! men självklat kommer jag ner innan det. så snart som möjligt! Här i Etown är läget lugnt, som alltid. Jävligt kallt bara, håller på att frysa ihjäl! ja vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska nog gå och äta godis ocg bara ta det lungt för en gångs skull! puuuuuuuuss! i love you!

min blogg: beachbabyy.blogg.se



tidigare i våras!


8 OKTOBER

Godmorgon bloggen! Vi släppte nyss av Cajsa på tågstationen och är nu tillbaks framför datorn. Eftersom vi var lediga igår känns det riktigt skönt att ha hela två dagars helg kvar (som självklart kommer proppfyllas med plugg men i alla fall!). Men känns lite surt eftersom jag inte hinner vara något med några vänner. Bara sitta hemma...och svara på brev! Och sen få Thilda o göra en liten gästblogg kanske...? Nu ska jag ta och fylla på denna ljuvliga nya dator med hela mitt bibilotek från förra datorn, adios!

PHOTOBOOTHAR

När man har en Mac är det en självklarhet att när sin knäppa kusin kommer över i mindre än en dag, måste man ta tre hundra fula bilder! Jo som sagt så krashar Cajsa här i natt och åker hem imorgon så måste ju ta vara på tiden med PhotoBooth! Det är helt klart nackdelen för folk runt omkring en när man har en Mac, man blir beroende av PhotoBooth...Nej ni, nu ska vi ta och krypa ner och sova (okej, snart i alla fall!) Godnatt på er! ♥

AS FREE AS A BIRD

Jag och Thilda har pratat lite om tatueringar och har kommit fram till att om vi skulle göra en så vill vi båda ha svalor. Fast jag vill inte ha något stort, utan något litet men vet inte vart...kanske som första, andra eller tredje bilden...

AND I LOOK ACROSS THE WATER

image description
Godmorgon på er! Vet att bloggen fått lite lida den här veckan men har haft så sjukt mycket plugg och behövde några dagar att bara vara med vännerna och familjen och sånt. Men nu är jag tillbaka, och på min Mac! Ja, vi har äntligen fått internet att funka och jag är överlycklig! Det här är faktiskt första inlägget från den, så grattis! Idag har hela skolan studiedag men har inget speciellt planerat så blir nog en hel del bloggning för er idag. Hörs mer sen, pusss ♥

OSKARS LONGBOARDINGSKILLS

Normal rast i Skåne...

TYSK

image description
Bild från lunchrasten! Ni förstår bättre i nästa inlägg!

Hej på er! Kom nyss hem från skolan, har varit där 12 i sträck! Hade ingen möjlighet att komma hem mellan det att skolan slutade och föräldramötet började så satt kvar och pluggade och snackade lite med Casper och Noa! Har nyss hälsat på tysken som ska bo här i en vecka. Ja, ni hörde rätt! Det har kommit utbytesstudenter från en skola i tyskland till brorsans skola och vi erbjöd oss att ta hand om en under de 10 dagarna de är här. Han heter Anton och pratar inte den bästa engelskan haha! Nu ska vi äta lite så vi hörs senare, puussss

Shit, måste ju prata engelska i en hel vecka hemma nu! :o



CLARA...

Puss på dig min fina vän, jag är så glad att jag har dig! Du är får mig alltid att le och är så härlig. Haha, älskar dina skrattattacker! Du är bara dig själv och är så sjukt underbar! Love

I LET IT FALL, MY HEART

Hola! Har setat och pluggat i tre timmar nu! Är äntligen klar med dikten till spanskan och har lite kompleteringar från provet i so i torsdags så har pluggat till det. Eftersom Christer gav hela klassen G i samhäll i våras måste han ha lite mer matrial innan han kan ge mig ett betyg. Just nu håller jag och Erik på och försöka få min Mac att ansluta till det trådlösa internet men den vägrar. Börjar bli lite orolig att det aldrig kommer funka...

RAST

Rast sen bild, chill!
image description

MIN IDOL

Helt. Otroligt. Så. Jävla. Grym.

LETTERS

image description
Svarar på lite brev från mina favoritbondar! Saknar er så! Puss

MYSIGASTE TRÖJAN

H&M 249:-

SUNDAY

Hej på er! Kom nyss hem från Clara och vill tacka henne för en supermysig kväll igår. Vi hade så sjukt kul! Nu blir det plugg och annat fix inför skolveckan och sen ska jag visa er mina senaste shoppingfynd! Peace
image description

LJUVA LÖRDAG

Hello oktober! Tiden går sjukt fort, verkligen! Håller just nu på och packar och fixar en massa för ikväll blir det fest hos Clara! Vi ska köpa med oss mat och beroende på vädret som just nu består av en enda stor skinande sol och ett högt nummer på termometern så vi kanske sätter oss på stranden istället! Det blir jag, Clara, Ellen och Agnes en en massa annat gott folk, i stort sett samma gäng som på Madison. Vi tjejer sover hos Clara sen (mysigt!) så om jag inte får den jäkla blogg.se appen o funka så hörs vi nog imorgon. Kram på er och ha en jättefin lördag!




Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin