sista dagen i rom



Hej på er! Dagen har bestått av rundtur i kyrkan St. Petri där poven bor (vi var där redan halv nio imorse!), frukt-kläd-och matmarknad, första italienska pizzan och shopping på Zara för min och mammas del! Kommer definitivt att bli en gigantisk bildbomb när jag kommer hem eftersom allting här är så vackert att jag bara måste visa er allt!
Men trots det har jag gått och fått hemlängtan.. Saknar mitt rum, Båstad, vänner och min underbara pojkvän jag inte sett på hur många dagar som helst.

Äntligen sprack solen upp idag så drar på mig shorts, nya vita stickade tröjan från Zara med öppen rygg och en Hermés scarf. Imorgon lyfter planet hem runt kl två så vi hörs när jag är tillbaka på svensk mark. Bacio!


buenasera

Italien levererar! Dock var resan hit inte den roligaste då jag var livrädd att vi skulle krascha så jag satt och storgrät när planet skakade och vårt bagage blev försenat så vi fick hämta det igår morse. Men annars har vi det hur bra som helst, vädret är varmt och skönt och har redan sett hur mycket som helst!

Spanska trappan, Fontana di Trevi, alla stora butiker som Gucci, Gant, Prada & Louis Vuitton, ätit pasta och italiensk glass, gått på en stor marknad som var 3 km lång, varit utanför St. Petri kyrkan där poven bor dit vi också ska imorgon och Colluseum!

Nu ska jag ta och fixa i ordning mig för ännu en underbar italienk middag och kväll ute! Buenasera! ♥



Italy!

Ciao! Med mat i magen är vi on our way till tåget som ska ta oss till Kastrup i Köpenhamn som sedan ska ta oss på ett plan som mellanlandar i Frankfurt innan vi går ombord nästa plan som tar oss till underbara Italien! Ska försöka lugna ner brorsan lite som inte är så där jätteglad på att flyga, haha.

Får se om jag hinner med mer bloggning innan planet lyfter om några timmar, annars hörs vi i Rom gott folk! Becio (italiensk puss)



avslutningsklänningar

För alla nior på min skola hålls alltid en bal/avslutningsmiddag varje år och har letat flitigt efter en klänning och fast jag hittade den för många veckor sedan, kan jag tyvärr inte visa er den eftersom min pojkvän står fast vid att inte se den alls innan balen så den finns gömd i bastun (shhh!), också känt som mammas garderob.

Men de här två här uppe är beställda till skolavslutningen! Vet inte vilken av dem det blir men älskar dom båda! Hade hoppats på en ljuvlighet från NastyGal men den var slut i min storlek.. Men balklänningen och de här kommer alla tre från nelly.com.

pattern

Topp från Ralph Lauren och shorts från Old Navy

Hemskt dåliga bilder men det får ni nöja er med. Imorse åkte styvpappa ner till Italien för sin konferans och vi hakar på nu om bara två (en?) ynkliga små dagar! Jag är så taggad, förtjänar detta nu efter allt sablans plugg.. Dagens outfit var väl kanske ett kallt val men attan vad jag älskar den här toppen!

Tisdag

Nu har jag och min söta pojkvän lagat en god middag hos hans farmor så hon slapp vara hemma ensam hela kvällen. Sen tog vi moppen hem till Casper där natten spenderas. Det blev en massa jordgubbar och hallon till efterrätt, göttigt!

Imorgon blir det mer bloggning och mer packning inför helgen! Vi hörs då, puss på er.


projektkväll

Kvällen bestod av mingel i glas med flädercider där man fick gå runt och titta på alla de olika projekten, samt bli bjuden på tilltugg nere i restaurangen (snittar, chips & salsa och blåbärspaj, yummy!) och höra på en föreläsning av Rögles tränare Kenny Jönsson om hockey och Parkinsons sjukdom som pengarna från kvällens inträde skulle gå till.

Vi köpte med oss hem två st produkter som tre av eleverna framställt; en berlock och en nalle. Dessa eleverna håller på att samla in pengar till en skola och ett barnhem i Uganda och en skola i Kenya. Jag tyckte definitivt att deras projekt var bäst eftersom allt deras jobb var så genuint och genomtänkt och att de sedan skänker pengarna till välgörenhet är ju den stora pricken över i:et!

Nu väntar min varma sköna säng på mig. Kan ni höra den skrika..?

G'night.

Update

Ber om ursäkt att bloggen är tråkig och tom nu men det ska vi allt ändra på för trots allt plugg så leker livet just nu då jag har underbara vänner, en solig Italien resa på g om fyra dagar (!!!) är frisk och kry och får så snart börja dansa och träna igen. Och snart är sommarlovet här!! Längtar som attan tills solen skiner, värmen stiger och shorts och linne är det enda som åker på.

Ikväll håller treorna på Williams skola i något projektarbete vi ska åka och kolla på så vi hörs mer efter det, då kan ni kanske även få lite insiderbilder på min nya gymnasieskola! Puss

 

 


Dansuppvisning

Dansuppvisning. Jag får inte dansa själv men ridån ligger helt i mina händer! Ren tortyr att se mina egna koreografien på scenen utan att kunna vara med. Älskade, underbara dans, jag saknar dig så..


Can you feel the pressure?


Brynäs - Skellefteå

Efter kanelbullebak sitter jag bänkad i tre timmar framför hockeymatchen och blir tvungen att ha på mig Brynäströjan och mössan för att stödja. Ledsna miner från han som faktiskt förstår sig på spelet men mitt smile är på hur de än går!


Sunshine turned to rain

I brist på sömn och lugna stunder utan pluggstress är jag i brist på inspiration. Hjälp mig?

Så länge får jag skippa idrottslektionerna och plugga till musikprovet istället. Med hörlurarna i öronen jublar jag av glädje!


powerwalk

Är på topphumör efter en en timmes lång powerwalk i strålande solsken! Avslutade med en tur till stranden också där vattnet var glasklart. Blev också första lunchen och fikastunden ute i år!

Känns super att första veckan tillbaks i skolan är avklarad, nu är det bara 13 dagar kvar tills Italien! Trevlig helg på er! ♥

Nu: plugg..


hårsnack

Tog precis en ljuvlig kalldusch (alltid lika kul när varmvattnet tar slut när shampoot fortfarande är kvar i håret!) och avslutade med mina favoritprodukter från Matrix; Leave-in treatment som mjukar upp och vårdar och Full-Lift Spray-in Volymizer som ger toppenvolym efter hårblåsen. Stort tips!

busar

Sitter här i baksätet och busar med världens sötaste & busigaste lilla unge med choklad och blåbär runt hela munnen!

Ellie bellie ♥

©


Close your eyes and dream away
To a land where fairytales come true
Dream away, dream away
To the days that are yet to come
You'll experience them all
And I'll be right there beside you, through it all

dear america

Oversize tröja - Ralph Lauren  l  Slitna jeans - Gina Tricot

Idrottslektion

Medans de andra springer runt runt i gympasalen och boxas, sitter jag och tar kort på mina fötter. Ljuvligt med återhämtning efter 6 veckors sängliggandes, ingen träning alls. Snart två månaders stillastående.. I'm going crazy!!

 


måndagskväll

Med senaste numret av Veckorevyn och ett gammalt avsnitt av min nya besatthet Grey's Anatomy lägger jag ryggen mot soffstödet och njuter av sista kvällen innan skolan börjar. Döm mig inte för att jag längtar!

min favorit

Hej, du är söt.

18:56

Tvättäkta skönhet på bilden här, visst håller ni med? Men ni förstår, har man en stor trädgård måste man hjälpa till ibland när träd ska huggas ner och då måste man se så här otroligt snygg ut. Hälsningar från tomtenissen som råkade komma ut lite för tidigt ut tometens verkstad iår.

6 månadersdagen

Tack för de 6 bästa månaderna i mitt liv. Jag älskar dig så mycket! ♥

Påskafton

Hej på er!

Idag är inte en helt vanlig dag, utan det är min älskade, underbara pojkväns födelsedag! Lagade honom en ljuvlig pannkaksfrukost, sen blev det städning och fix och om en halvtimme knackar gästerna på på dörren för att fira lite!

Vi hörs mer sen pussgurkor, glad påsk!

 

 


långfredagen

Fjädrarna sitter i träden och blommorna, påskdekorationerna är på plats, färgglada ägg här och var och jag står och bakar kanelbullar. Påsken är här!

unique


strandbus med melker och edwin


Busungar är vad dom är! Har känt lilla Edwin och Melker sedan bebisben och de är fortfarande samma busfrön som vanligt! Under middagen snodde Edwin (blå jacka) min strumpa och sprang iväg och gömde den, haha. "Du kommer aldrig hitta den!" sa han och log större än nånsin, så stolt så.

Han har fyllt hela 6 år nu och pratar hela tiden. "Flintskalliga är fula. Flintskalliga är såna som.. som, som inte har någe hår.." "William, dina öron, dom är jättestora. Tänk om en myra skulle.. skulle krypa in där.. Va läskigt."
Hahaha, jag har skrattat hela kvällen! Han är så söt att man bara vill äta upp honom!

ripped jeans and a grey long dress

Jeans från Gina Tricot och klänning från JC

halmstad

Hello sunshines!

Just nu sitter jag i bilen hem från Halmstad. Mamsi klarade körkortsprovet galant, jag fyndade ett par apsnygga jeans på Gina och vi avslutade med en mysig fika & lunch med en massa prat och om några timmar kommer några goda vänner till oss och hälsar på och de har världens sötaste små ungar! Älska påsklov? Ja!

Nu: påskäggsgodis-shopping!


4 april

Sorry för extremt dålig uppis men ligger fortfarande sjuk, dock på bättringsvägen men är så hes att jag låter som en 13-årig pojke i målbrottet men är så pass frisk att det imorgon blir en mysdag med mamsen i Halmstad! Men tills dess har jag en sjuk pojkvän med 40 graders feber att ta hand om. Peace





Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin