There's no time left today It's a shame coz he has to go home

Ja, egentligen hade jag tänkt att resten av kvällen skulle gå till att skriva dag 1 från listan men jag fastnade i telefon med Thilda! Så vi får väl ta den imorgon istället. Hoppas ni kan vänta på min livshistoria ;). Godnatt på er!

Ps. För drygt en månad sen så började jag få utslag (liknande myggbett) på benen och i söndags såg jag att de spridit sig till magen och även halsen så idag var det allt dags att jag kollade upp det! Men självklart så visste inte doktorn nåt men gav mig antibiotika att äta tre gånger om dagen i 10 dagar. Hoppas det blir bättre, hatar att sitta med blodiga, sönderkliade bett! Tänkte bara ni skulle få veta. Äckligt! Inga mardrömmar nu bara, kära läsare.. Haha ♥

mobilblogg- träning

img_7582 (MMS)

Taggad tjej inför årets första träning! Balett följt av riverdance och sen showdans. Tre härliga timmar! Hörs senare ikväll när jag anländer till rummet mitt, puss


keep calm and turn your swag on

Dag 1 – Presentation av mig själv.
Dag 2 – Släkt och familj.
Dag 3 – Tio sanningar om mig.
Dag 4 - Något jag tänker mycket på.
Dag 5 – 5 hissar & 5 dissar.
Dag 6 – Tre bilder som gör mig glad.
Dag 7 – Min bästa barndomsvän.
Dag 8 - Det här får mig att gråta.
Dag 9 – Min dag i detalj.
Dag 10 – Utlandsresor jag varit på.
Dag 11 – Ett oslagbart minne.
Dag 12 – Något som får mig att le.
Dag 13 –Någon som får mig att le.
Dag 14 – Det här får mig att skratta.
Dag 15 – Saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 16 – Min önskelista.
Dag 17 – Min skoldag.
Dag 18 – Min favoritplats.
Dag 19 – En person som betyder mycket.
Dag 20 – Något jag saknar.
Dag 21 – Någon jag saknar.
Dag 22 – Något som är viktigt för mig.
Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 – Mitt rum.
Dag 25 – Min skoltid.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Om jag vann 1 miljon skulle jag...
Dag 28 – Min förebild/någon jag ser upp till.
Dag 29 – Mina drömmar.
Dag 30 – Vart jag helst vill vara just nu.

I brist på inspiration och fantasi knappade jag ihop en lista med hjälp av den Thilda la ut på sin blogg. Här ska nu bloggas! Ska se till att hinna med den första imorgon.

G'night ❂
UPDATE: Kommer hoppa lite mellan dagarna och ta de som är mest intressanta..

kvällsshopping

Hej där alla goa och glada! Usch, hatar att jag bloggar så dåligt just nu men jag fick lite blogginspo från några goda vänner så jag kommer nog hålla mig upptagen några veckor framöver med bloggen ska ni se!

Efter skolan susade jag, föräldrarna och Casper till Väla för välbehövd shopping där det också blev middag i form av sushi för några och hamburgare för några (svårt att gissa vilka som tog vad?) och självklart avslutade vi med en smoothie från Naked Juice Bar! Hittade massor med toppenbra saker! Se här nedan:
Löparbyxor GINA 249:- l Löparskor STADIUM 1199:-

Kängor SCORETT 899:- ¦ Helt galet sköna och supersnygga, nöjd chey här ♥ (+ ett par nya svarta jeans!)

memories that won't soon fade away

Bloggen lider massor nu, lovar att jag ska bli bättre! Men i brist på inspiration till inlägg bjussar jag på bilder från våran helmysiga tjejkväll som faktiskt var ett helt år sedan! Helt galet så fort tiden har gått! Men jag saknar mina tjejor mer än nånsin nu. Hoppas ni har det bra där uppe i landet!

Ska se om jag kan slita mig från pojkvännen lite senare för att blogga ännu mer, har nämnligen haft en citronfjäril som husdjur i mitt rum sen igårkväll som jag tagit lite kort på. Puss

16.14

Hej där alla sötisar! Igårkväll blev det tacos, skratt, godis och tevetittande hos pojkvännen med hans lillasyster. Mysmys! Vi kom nyss hem, tog en varsin dusch och nu blir det chocolate chip cookies-bak (kommer hela tiden tänka på dig, Thildis! Det är ju våra kakor..). Ha en superfin kväll så hörs vi mer imorgon då det lovas mer bloggning!

life is special


i dream a dream and in my dream i dream of you


Hej på er! Tyck vad ni vill men jag ska faktiskt redan hoppa i säng, fast klockan inte ens slagit tio än! Fast inte ensam, kemipappret vi är tvugna att läsa tills idag hänger självklart med. Så vad har ni för er då? Själv sitter jag bara här och ler över att jag längtar som tusan tills den 9 mars då mina älskade bondevänner, Thildis och Eline, kommer hit! Ååh så glad jag är! Så otroligt mysigt vi ska ha, jag lovar tjejor!

Vecka 12 har vi prao igen och lappen ska in redan imorgon och självklart har jag glömt att ringa till Torekov Hotell! Om ni kommer ihåg så var jag ju på prao i september i ett proffskök och jag trivdes jättebra där och vill gärna dit en vecka till så måste ringa dem imorgon innan skolan + prata med SYV om det.. Usch, hatar att ringa sånna samtal!
Förresten så är det helt galet kallt just nu, håller ni inte med?! -7° ibland till och med!

Men godnatt på er, gullungar!

söta och hilarious sms


hold me even though i know you're leaving

Godkväll på er alla! Här på andra sidan burken sitter jag och mumsar lite nötter innan sängen väntar, är så galet trött! Men skolan går i alla fall bra, speciellt spanskan som jag absolut hatade hela förra terminen. Ligger ett halvt kapitel före de andra i gruppen (tror jag i alla fall!) och läraren säger att allt ser bra ut. Super! Kanske jag slipper "jag blev besviken på dig"-snacket den här terminen, som jag fick i julas..
Hoppas ni har det grymt! ♥

G'night!

tumblr tips


❂ För inspirerande thinspo & fitspo, klicka här

❂ För grym sommar och strandinspiration som får dig att sukta efter sommaren, klicka här

❂ För vackra bilder på allt som faller under kategorin för inspiration, är wo-nderwall för er! Klicka här

❂ För min absoluta favorit, för allting boho.. klicka här

❂ För helt underbara svartvita bilder med high fashion, klicka här

what we fighting for, why are we still at war

Med pyjamas, tandborste, smink och parfym i väskan drar jag mig strax mot Båstad för att spendera natten hos min underbara kärlek. Men innan dess blir det att renskriva min dikt på spanska, plugga lite snabbt inför engelskaprovet och självklart spendera den där välbehövda halvtimmen framför tumblrs fantastiska inspiration! Hann inte reblogga som jag lovade igår men ikväll gör jag det definitivt + att jag tänkte tipsa om några av mina favorittumblrs! Puss

how could it be any other way?

Ikväll var det min kväll att laga mat och jag bjöd på egengjord tomatsoppa med risoni. Yummi! Och det bästa med att laga maten om kvällarna är att man slipper disken! Nu blir det plugg och sen bjuder jag på tumblr-härligheter. Jag har nämnligen blivit helt beroende av det.. Min tumblr hittar ni  här

green apple addict

Jag har gått och blivit en äpploman igen. Kan äta hur många som helst, godare än godis ju! Hoppas ni har haft en grym helg och är uppladdad för en ny skolvecka. Själv hoppas jag att jag kommer kunna gå hela veckan eller om huvudvärken kommer komma tillbaka.. Det jag har på nacken den här veckan är engelskaprov och mer fysikläxor. Men engelska är det lättaste ämnet som finns och fysiken är inte så svår så det går nog bra!

Dagen spenderades på Båstads hala gator (för er som inte vet det så bor jag alltså inte mitt i Båstad utan 20 minuter utanför, väldigt ute på landet vilket är en stor skillnad från att ha varit en citygirl som bodde 20 m från stora motorvägen och 10 min cykeltur till centrum!) hos pojkvännen där det blev pannkaksbak och ballongkrig med hans underbart söta lillasyster! Nu väntas sängen.

G'night.

en dröm

Den bikinin man absolut vill ha mest av alla ska självklart vara slut! Men den är ju bara för underbar..

today's tumblr inspo


protected by the queen of the sky



i'll be underneath the lime tree

Hola sunshines! Snön faller, musiken är på och myset på hög nivå! Vaknade imorse hos pojkvännen och kom nyligen hem! Känner verkligen att jag saknar mina girls där hemma, har ju hittat en massa fina vänner här men ingen riktigt nära vän som mina älskade bondisar där hemma. Jag saknar er så mycket! Hade verkligen behövt en girlsnight med skratt, film, tolv kilo godis för min Mat-Hilda & Eline och bara en massa mys! Att flytta är tufft..

bedtimelust


odd molly

Tog snabbt två lite halvkassa bilder på den otroligt söta Odd Molly-toppen jag hittade på rean förra veckan till er som ni önskade. 540 spänn var den allt värd!

i'm still here

Jag vet att bloggningen är galet dålig just nu! Tänkte blogga i tisdags men jag blev hemma hela dagen med extrem huvudvärk så klarade knappt av att zappa mellan tevekanalerna utan att bli svimfärdig! Dagen igår och idag var då inte heller så nice med allt skrikande, stolskramlande och dörrsmällande i skolan. Efter ett tag blev det för mycket så jag gick hem tidigt idag. Så förlåt så hemskt mycket men jag är fortfarande så tacksam att ni fortfarande tittar in här fast jag är tråkigare än kyrkobesöken på julafton just nu! Ni är underbara läsare ♥

Innan jag somnar ikväll ska jag allt ta och bjussa på lite inlägg till grym musik av James Morrison och Trevor Hall!


new favorite

ph by lisaplace

Haffade den här snyggingen på Ilva i lördags. Ni som läser Lisa Olsson grymma blogg såg säkert det här ursnygga mässingsfatet på hornben hon pröjsa för några dagar sen. Love it. Den blev min för inte mer än 249 riksdaler. Kommer passa SÅ nice i mitt nya rum jag får sen när vi gjort om!

i'm scared for this emotion, for years i've been holding it down

Bloggningen är just nu galet seg. Skyller allt på min dator men ska bättra mig, jag lovar! Ikväll ägnar jag, mitt förskylda jag åt spanskpluggning, bloggning, tumblr och oräkneliga avsnitt av Vänner. Ha en fin kväll. Puss på er!

fredagen den 13:de


Jag är i en mental fight med min dator som tycks vara på väg att krascha och säga godnatt.. Jobbigt? Ja. Därför är uppdateringen sjuuukt seg.

Första veckan av terminen är nu avklarad! Känns galet skönt. Bara en si sådär, 23 kvar nu..? Tagga! Ja, eller inte. Har redan prickat in fyra nationella som går av stapeln om tre veckor + fysikläxor och glosförhör och även ett engelskaprov. Kill. Me. Now.

Imorgon bär det av till Malmö över dagen men mi familia! Mys. Nej ni, nu ska jag allt ta och hoppa i säng. Dags att krascha och säga godnatt. Härmar datorn lite.

G'night.

never grow up

Jag älskar att titta på gamla bilder! Allt var så mycket lättare när man var liten. Allt. Här har ni några gamla godingar! Gud så tiden går fort.. :)


improvement

Nyklippt chey här! Efter två timmar i frisörstolen för klippning och slingning är håret blondare och kortare. Visst saknar jag det långa men det är skönt med fräscht hår fast jag hatar att det nu är så kort..!

it's not theirs to speculate if it's wrong

Turen till Lunds sjukhus igår för att hälsa på Clara gick superbra! Vi var en aning vilsa där i centrum ett tag med efter att ha frågat en billion personer om vägbekrivning så var vi framme. Vi tog tåget tillbaka på eftermiddagen och resten av dagen, kvällen och natten spenderades med pojkvännen eftersom igår firade vi 3 månader!

Idag lunchades det med mamma på Bakfickan innan vi tog en tur till Märkesbutiken där jag hittade en supersöt Odd Molly topp på 70%! Ett lätt köp. Sista kvar på galgen i min storlek. Love it! Sen jag kom hem har jag nördat tumblr, duschat och planerat outfits för hela veckan.

Vi i familjen har nu bestämt att framöver så kommer jag och brorsan ha hand om middagarna minst två gånger i veckan. William var först ut med sin rätt idag och nu ska jag planera inför imorgon.. Hmm, någon som har nått tips?

Bjussar på tumblr härligheter!


taylor swift


Hej på er! De senaste dagarna har mysnivån varit på hög nivå så bloggning har fått lida lite. En av mina älskade vänner ligger också just nu på sjukhuset så oronivån har varit rätt hög den med! Vi är ett gäng som ska ta tåget tidigt imorgon och hälsa på henne. Du måste bli bra NU!

Tack för att du finns och för att du finns där för mig. Vet inte vad jag hade gjort utan dig! Du måste komma tillbaka nu så vi får mysa massor, saknar dig så hääääääär mycket!

Puss på dig skruttan, älskar dig ♥

thursday

Godmorgon solstrålar! Just nu sitter jag och äter frukost framför One Tree Hill. Jordgubbar, melon och tomtegröt, yummy! Next: spanskaplugg, städning, packning och sen kanske lite träning eftersom stormen som varat i två dagar nu äntligen slutat. Puss!

-fashiondreams.tumblr.com


spadag

Osminkad, ofixad och i mjukisar åker jag och mamma iväg till Warmbadhuset i Torekov för sköna spabehandlingar! Mamma får en saltkur med tångbad och scrub och jag en skön ansiktsbehandling och massage. Hörs senare! Fred ut.

looking up, there's always sky

1.Tumblr 2. weit 3.Twitter 4.Pretty Little Liars

Hela dagen har spenderats inomhus på soffan med dessa fyra saker som sällskap! Regnet har öst ner och vinden susat runt huset så ingen powerwalk som jag tänkt blev det.. Men imorgon har jag allt planer, mamsen och jag ska på spa! Rygg & nack-massage + anisktsbehandling med mask, peeling och allt. Mumsigt!

afternoon inspo


artistic tatoo


you make mistakes that erase when you smile.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! Hoppas ni hade ett underbart nyår och att året hittils varit bra! Själv har det varit toppen, tills jag för några timmar sen kom på att jag måste börja plugga inför spanskprovet vi har dagen efter att vi börjar efter loven igen. Så ja, jag lever! Bara min sabla dator som krånglar med internetuppkopplingen och stängs av var femte minut så bloggen får lida lite ett tag nu.

Ha en fin kväll, puss ♥

dear 2012, please be good to me.




Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin