IN SCHOOL

Hej på er! Just nu sitter jag i skolan och har fysik bredvid Krag som spelar Slipknot på högsta volym, nice haha! Sjukt dåliga men han måste väl... Men om en halvtimme slutar vi och då spenderas resten av dagen med Clara. Hon har planerat något speciellt, vet bara inte vad! Ha en jättebra dag så hörs vi senare, kraaaam!


FOTOVÄGG #1

Klar med första delen av min fotovägg! Den ska fortsätta ut lite på kanterna också men det fixar jag med senare i helgen. Vad tycker ni? Själv blev jag grymt nöjd! Nu: biologiplugg och brevskrivning! ♥

Where to start...

image description
image description

BUT THERE'S A SIDE TO YOU THAT I NEVER KNEW.

Godkväll på er! Har försökt få den nya blogg.se appen att funka i snart en timme men den vägrar ge med sig! Får se hur det går! Om någon annan av er har den får ni gärna lämna en kommentar om hur den ska användas, kanske jag som inte fattar haha! Kom i alla fall nyligen hem från träningen och tänkte nu svara på lite brev från elinpelin och thildis hemma i E-town, läsa lite i Seventeen och sen slocknar jag nog! Avslutar med en CamWow bild, eftersom de alltid blir så sjukt snygga..

image description

ONE HUNDERED AND THIRTYFOUR PHOTOS

They're hereeee! 134 foton...sjukt många! Det gick jäkligt fort, typ en och en halv dag! Blev i alla fall jättenöjd med alla bilder utom de jag beställde som polaroid för en del av ramen var avskuren på precis allihop så får se om jag beställer om just de, portot gick bara på en sådär 30 kr så det är lungt! Kommer nog börja sätta upp (eller snarare planera hur jag ska sätta upp dem!) på torsdag och lovar er att när det är klart kan jag visa er bilder på mitt rum nu som är i stort sett klart! Kan säga att det är lite anourlunda än mitt hemma i E-tuna. Detta skulle jag kalla bohemian...

Mobilblogg- dansstudion

img_2437 (MMS)

Hellooo! Just nu sitter jag på dansskolan och ska snart har balett, följande av showdans. Lovely! Hann inte uppdatera så mycket igår men kan säga att jag hade en jättemysig eftermiddag med Clara och Agnes. Tack, ni är underbara! Hoppas ni har det jättebra, kraaam!


LOOKING BACK ON THE SUNNY DAYS

Goderkväller bloggen! Efter en härligt ansträngade träning kommer man hem till en hel värld av plugg! Har ett so-prov, 20 spanskaglosor, en spanskinlämningsuppgift, en powerpoint-presentation för fysiken och 10 spanskmeningar att kunna och ha klara den här veckan. Har dock kanske nästa vecka på mig vad det gäller fysiken men annars så är detta vad jag har. Nu längtar man lite smått tillbaka till soliga dagar på stranden, roliga åk på Grönan och mysiga filtklädda kvällar men icke sa nicke! Borde nog plugga lite mer men jag är helt slut så nu ska jag ta och krypa ner i min gosiga säng efter att håret är torrt. Avslutar med några favvisstunder från i somras!

Nattdopp på stranden sena augustikvällar
Skrattiga tjejkvällar med de knäppaste!
Krascha en svensexa (varför inte?)
Mysig dag på Skrea med den underbaraste.
Känna sig väldigt liten på Gotland...?
Världpremiär av sista Harry Potter-filmen!
Lycklig bonde och lantis på skolavslutningen!
Pussar med bonden i rosa mysdress från Lexington i ett myggfyllt tält mitt i natten.



SUNDAY EVENING

Goderkväller! Usch, att fixa med alla bilder tog mer tid än väntat, av de 130 jag ville framkalla kunde FujiDirekt bara göra 68 av dem så fick lägga in bilderna på en annan sajt. Men nu är det klappat och klart och bilderna kommer någon gång den här veckan, yay! Tycker synd om min lilla Mac, internetet krånglar på den så har inte börjat använda den än, men har dock börjat ta lite kort med den kända PhotoBoot funtionen så kan lova er en hel del såna bilder när jag börjar använda den, haha. Nu blir det ett gött avsnitt av Pretty Little Liars innan jag förbereder mig inför ännu en skolvecka. Godnatt på er!

FRAMKALLNING

Hej på er! Kom nyss hem efter en lång shoppingdag med mamma på Väla! Vi var ju bara där en snabbis igår så hann inte kika på så mycket utom Elgiganten hehe...så idag kom jag hem med mer än en Mac-påse. Lovar att visa er grejerna strax! Men nu ska jag äntligen ta itu med bilderna jag ska framkalla till min vägg, jag har ju fortfarande inte gjort det! Hittar nya bilder jag vill framkalla hela tiden men nu har jag på ett ungefär 120 st och det får allt räcka! Här nere hittar ni några av dem!


ADDICTIVE.


HAPPINESS

Godkväll på er! Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men behövde en liten paus från bloggandet, men nu är jag tillbaka! Och med goda nyheter för idag tog jag och familjen en snabb tur till Ängelholm och Väla för att köpa tvättmaskin och kolla på en ny teve men vi kom också hem med en annan sak, bara till mig! Kika här nere så kanske ni förstår min lycka...♥

BREAKING DAWN

OMG OMG OMG! Jag dör, så mycket jag längtar! Någon annan som är sjukt spänd att se?!

the great chef

Hej på er! Det kanske ni inte tror, men att stå och jobba i ett kök hela dagarna tar verkligen slut på krafterna! Idag som sagt fick jag steka över 80 kalvschnitzlar på stekheta stenar som de använder där inne, det blir så sjukt varmt så man svettas ju mer där inne än om man skulle springa ett marathonlopp! Ja, här ovan ser ni min väldigt snygga och fläckiga köksoutfit jag måste ha på mig, plus också ett svart förkläde och helst av allt också en mössa men den skiter jag i för man ser ut som Poven i den!

Idag var den roligaste dagen hittils, jag och Mange jobbade i sträck hela dagen, hann inte ens med lunchen så imorgon blir det lite mer chill. Tog lite smygbilder på köket också men de blev så dåliga så jag tar lite bättre imogon istället. Hoppas ni har det bra trots det regniga och blåsiga vädret. Nu: Pretty Little Liars!

Mobilblogg- på hotellet

img_8487 (MMS)

Efter att ha stekt över 80 köttbitar, skurit mig tusen gånger efter att ha delat miljontals tomater, lökar, morötter, rotfrukter och vattenmeloner plus triljoner andra grejer jag och Mange (världens coolaste kock) gjort idag, varvar jag ner och väntar på skjuts med att nörda UnblockMe. Jag har hamnat i Loserville...


FÖRSTA DAGEN

Ja, första dagen i köket på Torekov Hotell var väldigt eventful. Tydligen var jag inte den enda praktikanten, en lite äldre man var också där. Och man kan väl bara säga att jag trodde han kunde mer än han gjorde och han gillade verkligen att exprimentera i köket utan att fråga köksmästarn, haha. Idag fick jag rimma lax, dillstuva potatis, diska en hel del, göra senapssås, vispa smör, fixa med salladsbordet, förbereda inför imorgon och en hel del andra grejer. Var sjukt trött när jag kom hem för att sedan ha en timme innan dansen. Men dansen var kul, träffade också Ellen som också var med på Madison. Nu ska jag blåsa håret torrt och sedan krypa ner i sängen, ha en fin kväll kraaam!

I GO BACK TO BLACK.


Dear Amy Winehouse, you made incredible music. I hope it's nice where you are.

06:55

Godmorgon på er! Håller på och gör mig iordning inför praon. Den här veckan har nämnligen hela klassen prao och jag ska praoa på Torekov Hotell, jobba i köket och runt i hotellet. Vi hörs när jag kommer hem!

SECRETS IN MY NOTEBOOK


SOPHISTICATED READING.


TIRED SATURDAY

I natt kom jag hem halv två på natten. Madison var så sjukt kul! Tog absolut inga bilder men vet att Clara tog lite så kanske kan sno åt mig några! Det var foamparty så det var skum överallt. Killarna tyckte självklart att det var skitkul och slänga skum på alla tjejer så vart splashad två gånger rakt i ansiktet, då kan man ju glömma att se snygg ut med rinnande mascara och utsmetad ögonskugga. Jag älskar utekvällar!

SIGRIDDAGEN

Efter två veckors hårt pluggande är svenska provet avklarat! Även om jag satt kvar sist av alla i hela klassen hehe... Och idag är det också min namnsdag! Brukar alltid på en bok på just denna dagen men ingen i familjen har haft tid att köpa en till mig, dålig stil tycker jag allt! Imorgon kväll ska jag och några vänner till Madison och jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig. Tydligen ska all tjejer ha på sig vitt så då har jag ju något att gå på. Åh vad jag längtar!

SKOLFOTO OUTFIT


FEATHERS

Ja, då var skolfotot avklarat! Puuuhhh... Nu återstår bara ett helt år av läxor, prov och nationella prov. Jippiiiee. Nu ska jag kolla igenom lite bloggar, twitter, facebook och sånt innan jag sätter mig och pluggar. Sen blir det riverdance, ha en jättebra dag! ♥

running on the beach with the wind in my face.

Självklart när jag laddade upp videon på YouTube så skulle det krånga med ljudet så gjorde ett hastigt konto på Videofyme så hoppas nu verkligen att det funkar! Godnatt på er alla ♥


SKOLFOTOPANIK

Sedan igårkväll har det varit full-on storm här så när jag kom hem tog jag en tur ner till stranden och filmade lite på de stora vågorna och lite annat och håller just nu på och sparar ner det till en film för er att se! Annars då? Jo jag freakar ut över hur jag ska se ut imorgon på skolfotot! Ända sen trean har jag blivit hemsk på alla skolfoton (varje gång jag kommer hem till mormor som har skolfotona hemma vänder jag på dem så alla slipper se...) så är lite smått nervös över hur de blir... Det får väl gå som det går antar jag. Nej ni, om jag ska hinna få lite sömn måste jag börja titta in i garderoben men lägger upp filmen när den är klar! ♥

I miss you...!


UPDATE: Freaky, jag la upp inlägget exakt 19.57, tidsinställde inte...!

I MISS...

when you were just a little kid and life was just a big playground, a new adventure every day. Your biggest worries was to not get that expensive Barbie doll you wanted for Christmas or the cute boy in class that you passed a note might write a no as an answer instead of the yes you were hoping for. But then you get a little older and have bigger worries like not being as cool as the "pretty girls" or not getting that cute top at the store. But then you turn fifteen and suddenly, you miss being a kid because now you have much bigger problems. Getting that A on the big test, fitting in at the new school and trying to make new friends, getting guys attention... And when you get neither of that, you're where I am right now. Studying my ass of for the big test, trying to make new friends in this new, small town and trying to get guys attention without any luck. Missing my old school, missing my old friends, that guy at home who was always so nice...

I miss being 5 years old and hugging my stuffed pink pig. I wish he was here...


geek

När man är hemma och är sjuk har man tid för mycket! Har redan: gjort en ny design åt Thilda, tittat på oräkneliga avsnitt av Gilmore Girls, pluggat och sitter nu fastklistrad på Twitter och Tumblr! Men jag hatar hostan, den onda ryggen och huvudvärken...

tea

Dricker te ur en kopp det står caffe latte på...härligt ironskt! Imorgon blir den första dagen jag stannar hemma från skolan, har haft feber idag och har ont i halsen. Nu ska jag dricka klart teet och sen hoppa i sängen och kanske får sova åtminstone 8 timmar, den senaste veckan har jag varit glad om jag fått 6 timmar. Antingen blir man väckt av mormors snarkningar eller måste sitta uppe och plugga tills midnatt! Godnatt på er! ♥

ALYSSA SHOUSE

Jag är helt förälskad i hennes röst! Btw, hon håller på och spela in en CD med Jason Derülo!

åska

Och än en gång blir man väckt av åskan, 7 timmars sömn...yaaay!

FREDAGSKVÄLL

Allt plugg gör mig galen och trött! En förskylning är på väg så smått också :(. Som pricken över i:et ska jag ta och titta på Ratatouille denna underbara fredagkväll för att jag är en tönt som älskar barnfilmer! De är ju så mysiga, haha! Ha en fin kväll allihop, och vill bara säga till Mathilda att en väldigt fin present kommer du få nästa vecka då du också blir en gnällig femtonåring ;). Pussar!

STUDYING.


Mobilblogg- comfy bed

img_9699 (MMS)

Goodnight. My wonderfully comfy bed is now waiting for me to crash it...


SKYPING

Hej på er! Just nu sitter jag och resten av familen och skypar med kusinen i Frankrike! Tror snart vi ska äta också men vi hörs efter det. :)

I CAN'T WAIT...


FLORAL BEUTS


POP-UP

Nu är pop-up länken i menyn fixad! Tog lite tid men nu är den klar. Tryck här!
eller länken i menyn för att komma till den :).

LOOKING FORWARD TO CHRISTMAS

Christmas is just around the corner, wanna run?

MAYBE TALK TO GOD, LIKE HE'S THERE.

Hej där alla läsare! Nu har jag äntligen lite tid att fixa det sista med designen och blogga lite mer! Kommer skippa dansen eftersom jag har sån otrolig träningsvärk. Innan jag börjar fixa och dona, bjuder jag på låten som vart på hjärnan hela dagen! Puss...

GOODNIGHT.

Spanskan klar och jag håller på och dö av trötthet. Godnatt...♥

¿YO PUEDO IR A DORMIR, POR FAVOR?

Hej på er! Jag vet att bloggen får lida lite just nu men lovar att bli bättre! Ja, träningsvärk är bara förnamnet. Har pressat så jäkla hårt så kan knappt gå haha. Och sen kommer man hem och vill bara hoppa ner i sängen men icke, för då har man en lång spanskauppsats att skriva klart. Stannade kvar på bibblan efter skolan innan jag gick iväg till dansen och råpluggade så jag hoppas verkligen att den är bra. Godnatt på er som har turen att få gå och sova, hugs!

THE DANCEFLOOR, WHERE I BELONG

Första danslektionen avklarad! Gud så kul det var att vara tillbaka på dansgolvet. Även om det var en pyttelokal med helt nya dansare så kändes det helt fantastiskt! Men den här dansen kommer jag nog inte gå, de andra i gruppen var inte på samma nivå, jag ska nog allt gå en högre. Sen var de andra ett år yngre också.

Eftersom det är första balettlektionen imorgon så ska jag ta och sy mina tåspetsskor som min nya danslärare visade att jag skulle göra. I'm stoked! Jag får skjuta upp att fixa det sista med designen till kanske torsdag eftersom jag har så sjukt mycket plugg och nu dans på kvällarna också, men ni överlever. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, pussar till er! ♥

ny design

Ny & fräsch design! Tryck F5 om det ser knasigt ut, om det inte ordnar sig så kom tillbaka senare och prova igen. Hoppas ni gillar den i alla fall, själv blev jag jättenöjd men kanske fixar lite i efterhand med lite små-ändringar, lite i menyn ska fixas men jag gör det sista imorgon.


HISS/DISS?



förlåt!

Hej på er! Förlåt för jättedålig uppdatering men håller nämnligen på med en helt ny design som tar upp all ledig tid (oj, kom nyss på att jag måste hinna plugga också, hehe...) men som kommer upp imorgon! Har bara menyn kvar att fixa med. Allt kommer bli nytt och fräscht och jag är jättespänd att se vad ni tycker om den!

Ha en fin kväll och titta in imorgon för att se den nya designen!

it's friday...

The sun's shining, I'm playing the best music and just chillin'. Better end of a tough week?

september


Mobilblogg- plugg, plugg, plugg

img_7781 (MMS)

Plugg, plugg, plugg. Att gå i skolan här är så mycket mer krävande än hemma och vi har redan prickat in tre prov, veckliga läxor i spanska och fysik, tuffa överkursuppgifter under terminens gång och en massa annat. Just nu pluggar jag till svenskaprovet där vi ska kunna ca 12 A4 utantill så har skrivit små kort för att det ska hjälpa mig att få all fakta att fastna i min uttröttade hjärna! Jag får se om jag hinner blogga någon mer ikväll, pussar! :)




Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin