i would bring it all back if i could

Medans jag satt och letade igenom några bra bilder från den här månaden hittade jag en hel del bilder från åttan och gud vad jag saknar det! Saknar Göksten, vännerna, lärarna (tro det eller ej, men so utan Christer är inte so!) och allt annat. Lycka till på UET imorgon, hoppas ni inte springer av scenen som vissa andra.. ;) jag älskar er!

IN NOVEMBER'S ENDING

Efter en hel dags plugg ska jag mysa lite i min säng i min mammas gosigt mysiga tröja jag snodde från hennes garderob (förlåt mamma, du får skälla på mig imorgon när du kommer hem!) och kika lite på ett nytt Glee avsnitt! Om jag hinner sen kan jag ta och ladda upp lite bilden från den här månadens bästa dagar när den nu leder mot sitt slut.. Adiós!

MY CUTIEPIES.


i heard that your dreams came true

Min söta polare Saga.

Hej på er! Just nu sitter jag hemma i min sköna soffa i myskläder och lyssnar på Coldplay. Älska studiedagar! Men skulle nog älska den ännu mer om jag inte var tvungen att plugga precis hela dagen till de två prov vi har imorgon..

Hörs mer sen, puss

efter stormen

Att titta ut genom fönstret imorse var inte en vacker syn. Grenar, kottar och löv över hela trädgården och på däcket och bilar, ett stort träd hade fallit ner och täckte för hela vändplanen så brorsans skolsjuts hade lite problem att hämta honom och ett annat träd hade varit centimeter ifrån att krossa våran och alla grannars brevlådor!

Sen kör jag och Erik iväg till skola och jobb och ser ivägblåsta soptunnor, välta och avbrutna träd här och där och till och med en kollapsad lada. Berit, som stormen döptes till, gjorde inte mycket gott kan man väl säga..

i know this shouldn't be a lonely time.

Skjorta - Ralph Lauren l Kofta - H&M l Örhänge - GinaTricot

Höstiga hälsningar från en trött tjej! Kom nästan nyss hem från två timmars dansträning och genrep, uppvisning om 12 dagar (!!!). Har blivit en grej att jag skadar mig varje vecka på dansen, förra veckan stukade jag nästan halva högra foten och idag knäckte jag nästan sönder ena tån på balleten.. Skärpning, Sigrid!

Sen jag kom hem har jag pluggat spankaglosor men har tagit en liten paus nu så tänkte fylla på lite på bloggfronten, vilket jag hoppas att ni inte har något emot? Love.

PERFECTBUCKETLIST.TUMBLR.COM


i'm coming up only to show you wrong

Godkväll blöggen. Sitter och lyssnar på bon iver och ritar lite. Den här helgen har gått galet fort, blåst bort med stormen som fortfarande inte lagt sig. Hörde nyss att en lada lite längre upp på väg in mot Båstad har kollapsat över vägen så får se om man kommer till skolan imorgon?!? 30 sekundmeter är rätt mycke.. Stormar sjukt mycket ute! Vi har dragit för alla gardiner och grejs för att minska glassplitterrisk om något skulle komma flygandes mot fönsterna! Jesus.. Nu ropas det att det står mat på bordet från köket så får väl ta och pallra mig dit. Stormiga kramar på er!

OUT FOR A WALK IN THE STORM

Tredje & fjärde bilden = livs levande michelingubbe..

Promenad med Erik på stranden i fem oändligt blåsiga minuter. Kunde bokstavligt talat falla framåt och vinden tog emot! Riktigt snygg var man när man kom tillbaka in, det fina lockiga håret man hade när man gick ut var nu rufsigt och spikrakt.. De har varit klass 3 varning hela dagen och har rått alla att stanna inomhus men vi bröt lite mot reglerna vi! Men måste nog säga att jag hellre stannar inne i värmen än där ute i stormen.

Helt seriöst, det är helt sjukt så mycket det blåser! Låter som ett megahypersuperduperstort åskväder som får hela huset att skaka, rutorna all skallra, flaggstången att vaja och träden att praktiskt taget ligga ner mot marken..! Myyyysigt!

1:a advent

Glad advent på er alla! Fast här finns det inte en enda julkänsla.. Det har stormat hela natten och blir bara värre och värre! Dundrar så mycket att man tror det åskar och regnet piskar ner, hoppas bara inte att det blev som förra gången det  var riktigt storm när ala tallar på tomten åkte ner! Usch nej, får vi be till gud att det inte händer! 

Och inte blir det en supermysig söndag för min del heller. Förutom att frysa ihjäl här i mitt rum där elementet inte funkar så ska jag hjälpa till att dammsuga halva huset och sen blir det en massa plugg! Hörs efter min långsamma död, puss på er!

WE'RE ALL RIGHT WHERE WE SHOULD BE

Skypade en timme med kusinen och hennes underbara hund Rusty som båda är bosatta i USA där min mamma också är just nu och hälsar på. I två veckor. Dumma mamma som lämnar mig helt själv boendes med två stökiga killar i två veckor! Får gå runt och plocka upp efter dem hela tiden..! Nu blir det mat och sen filmmys, peace and love!

JULSKYLTNING

Vi åkte ut på en liten tur Erik, brorsan och jag och tittade på lite shopping i Båstad och gick runt lite och kollade på julskyltningen, blev bjudna på pepparkakor, glögg, risgrynsgröt och juleskum i alla butiker. Hann också träffa Casper en snabbis innan vi åkte hem! Nu så håller jag och Erik på o bakar lussekatter, tog bara en liten bloggpaus men ska nu återgå till arbetet + att sedan dammsuga och städa lite.. Ha det bra så länge! Fred ut.

PUTTING UP CHRISTMAS LIGHTS.


five things...

» Jag är alltid iskall! Fryser nästan hela tiden och fingrarna är alltid svinkalla!

» När jag hittar en ny bra låt som jag bara älskar lyssnar jag på den hela tiden. Hela tiden..

» Hör jag en låt på radion när man åker någonstans eller i en butik, i danssalen, hos kompisar eller vartsomhels, kommer jag ihåg låttexten och söker på google för att få fram låten. Händer minst 3 gånger per dag.. haha.

» Jag har sett alla avsnitt av VÄNNER som finns. Alla. Minst 5 gånger var.. Vilket liv man har, haha!

» Jag älskar att läsa GIRLTHINGS tweets! Gör det så fort jag känner mig nere eller bara vill ha ett gott skratt, läs och njut av hennes sjukt härligt roliga humor och hennes tankeläsande hjärna av vad alla tonårstjejer tänker!


ONLY RAINBOWS AFTER RAIN

Bjussar på en nästan sju år gammal goding!

Zup! Härligt med helg, jävligt chill..eller inte för den som ska plugga nästan varje vaken timme! Nejdå, här ska också julbakas inför första advent på söndag, gå på julskyltningen imorgon i Båstad med styvpapa och pojkvännen (kanske brorsan med om han hinner bli frisk!). Ikväll ska det bara vara fredagsmys rakt igenom med en chili Erik just nu står och gör, med choklad i till och med! Intressant...

FRIDAY NIGHT.


ÄPPELPROVNING

För några dagar sen när jag och Erik gick in i Grönsakshallen såg vi att de hade hundra (okej, 7) olika sorters äpplen och normala som vi är, bestämmer vi oss för att köpa ett av varje och ha en äppelprovning för att testa vilka vi gillade bäst. Tydligen är mina favoriter Aroma och Belle De Boskop medans Eriks favvisar blev Kim och Cox Orange. Yep. Normala-familjen.se..

CAT LADY

Sötaste kattungarna i världen!

EN MÅNAD KVAR TILLS JULAFTON!

Hej på er! Förlåt så mycket för sjukt dålig uppdatering men tror jag är tillbaka nu! Har röjt undan lite plugg och sitter just nu och lyssnar på lite julmusik, planerar julklappar och målar naglarna. Det är ju bara en månad kvar till julafton!! Herregud så fort tiden går! Men ändå skönt eftersom julen är den absolut bästa tiden på året, älskar julen! Härligt sällskap, god mat, snöfall, allt julgodis, julklappar..! Kan det bli bättre?


FÖR SENT FÖR PLUGG

Skrev just klart den sista meningen för engelskainlämningen och lämnade också in överkursprojektet i spanskan idag. Hoppas verkligen det går bra! Missade en läsförståelsedel i spanskan förra veckan när vi hade Skapande Skola så måste stanna kvar en timme efter skolan imorgon för att göra den.. Lagom kul!

Blir nog inte mer är 6 timmars sömn om jag inte går och lägger mig på pricken nu så godnatt på er!

KILL ME.

Förlåt att bloggen just nu står ouppdaterad men ser ni på bilden här nedan så kan ni nog förstå varför..


schnygging

GRATTIS min sjukt snygga vän! Är så stolt över min lilla lååånga modell!
Önskar att jag kunde varit där och sett dig..

Jag älskar dig, puss

lights will guide you home

Tog tåget från Köpenhamn runt 6, fick vänta en timme på nästa i Malmö, kom hem till Casper nio, somnade efter ett, vaknade sju, gick upp halv tio, var i skolans gympasal tio, kollade på Caspers innebandymatch med Elin som sällskap, åkte hem tolv och har pluggat sen dess!

Nu: facebook, twitter, tumblr, weheartit..

KÖPENHAMN

Igår tog ju då jag och Erik en tur till Köpenhamn och trallade runt ett tag bland alla dyra butiker och annat kul! Sen tog vi Metron till kusinen och tittade in hennes lilla studentlya och tog en fika på Joe & the juice. Hittade en sjukt mysig vinröd stickad poncho på Urban Outfitters men lite för dyr så den fick tyvärr inte följa med hem..

Hare bra, puss

cold kisses

Yo! Nu bär det av till Köpenhamn med styvpappa för att shoppa lite och träffa kussen innan det bär av hem ikväll då natten spenderas hos killen min. Ha en bra dag! Fred ut.

torsdagsmys @claraplace

Mys med sötaste katten på planeten och sötaste tjejen på planeten! Skratt, snack, lussebullar och kloattacker från lilla Saga.. Alltid lika mysigt med fina Clara!

wednesday

Sjuk idag igen.. Och inte har det hittils varit en sån lugn "ta hand om dig själv-dag" eftersom jag har varit tvungen att läsa ut de sista 100 sidorna i Harry Potter boken jag läser i engelskan som ska vara utläst tills morgon tillsammans med en uppsats om slutet + att till på torsdag har jag ett stort överkursprojekt i spanskan att lämna in som jag strax fortsätta med så blir inte mycket vilande idag.. Vi hörs lite senare!

 

 


SKAPANDE SKOLA

Under hela dagen idag så har vi haft Skapande skola. Det är ett projekt vår skola hållt på med där varje nia på skolan skriver olika manus inom klassen, i olika grupper, som sedan skickas in till han som håller i projektet som jobbar med det här professionellt (Charlie hette han) som sen väljer ut vilket manus som klassen ska filma. Mitt, Elin och Daniellas blev valt och idag började vi filma scenerna!

Alla hade olika uppgifter vi valt ut innan. Jag och Daniella var regissörer och fick bestämma, tillsammas med Charlie, hur scenerna skulle se ut, om skådespelarna skulle göra något annourlunda och en massa annat kul! Smygfotade lite under hela dagen så se hur det hela såg ut här nedan!


days like these

Teve, data, plugg, filmer, iphonespel, webbshopping, bloggdesign... Finns mycket o göra när man är hemma och är sjuk! Borde väl egentligen plugga men det känns inte helt okej när man är sjuk, då ska man ha pluggfria dagar! Hittils har jag bara tittat på avsnitt av Ghost Whisperer men ska nog ta och hitta på något annat. Snuviga hälsningar!


spicy

Vi körde på lite spicy Indian ikväll, ruskigt gott! Nu ska jag fixa med lite kläder inför veckan och fundera på om jag ska ta en dag hemma imorgon eller pallra mig iväg till skolan i alla fall, trots huvudvärken och snuvan.. xx

all i need is you and i without you

Efter över två timmars spanskplugg och en timme at gå och knacka dörr här i området där det bor ca 5 familjen året om och resten är sommarstugor för att försöka sälja salami till klasskassan är man rätt slut. När man dessutom också nästan blev utskälld av en fet gubbe som tydligen inte alls gillade salami.. Roligt söndag, tycket ni inte? ;) Nu sitter jag här och lyssnar på min underbara spellista med julmusik och Bon Iver och gillar folks profilbilder på facebook. Ljuva söndag! Funderar på att skaffa en privat tumblr...hmm...

gullungen

Igår när jag sov kvar hos Casper var det verkligen fullt hus med oss två, hans lillasyster och hennes kompis, alla deras djur men också hans storasyster och hennes extremt söta lilla dotter! Vi gick inte o la oss alltför sent men blev ändå väckta bara lite över sju av papegojan som fick för sig att det var den perfekta tiden att börja gallskrika. Så eftersom ögonlocken känns lagom tunga just nu så blir det ett ganska kort inlägg! Ska jag nog ta och sova lite så godnatt på er! ♥

knitting

Hittade en massa gamla garn och stickningsgrejer. Vad gör man? Börjar sticka en halsduk..

to know you is hard, all wrong we were


make me your radio

Här sitter jag och småfryser! Spenderade eftermiddagen hos Casper innan han skjutsade hem mig på moppen men i det här kalla vädret var det inte varmt direkt! Vill också säga förlåt för dålig uppdatering men har ju knappt någon tid nu och den där sabla appen funkar ju fortfarande inte. Kanske blir lite sms-inlägg istället då! Sitter just nu med engelskan som ska vara klar tills imorgon. Vi håller på och läser böcker på engelska (jag valde Harry Potter, vad annars?!) och har haft olika uppgifter att skriva essays om. Först var det om opening, sen character och nu setting. Nästa vecka ska boken vara utläst och i lördags var jag endast på sida 80 men har nu jobbat upp och är nu på 213 men har ganska exakt 104 sidor kvar så blir nog lite läsning i helgen. Ha en fin kväll, love!

LÅT MIG BERÄTTA SAGAN BAKOM SAGA

Heeeeej! En propp gick i huset i söndagskväll så internet och all el i köket och varmvattnet förvann. Det mesta förutom internet kom tillbaka sen i måndags, så har inte kunnat blogga men nu så!

Idag spenderades dagen efter skolan (med failat spanskaprov..!) med Clara, loooove you. I söndags fick hon hem världens sötaste och minsta kattunge i världen! De pendlade mellan namnen Svea, Stina och Saga men hamnade tillslut på Saga efter att döpt om sötnosen 3 gånger. Hon är så liten och söt att man blir helt kär! Hennes päls är mjukare än småbarns gosedjur och man smälter så fort hon får ögonen på en. Sen somnade hon i mina händer, så söt hon var! Tog massor med bilder på henne så nu kommer det en liten bildbomb!

Efter att jag var hos Clare åt vi middag hos hennes mammas bästa vän. Han hade en massa goda rester kvar såsom goda ostar vi smälte, en sallad med sugersnaps, svamp, paprika och rullar med prusciotto och salami och färskpotatis. Mumsigt värre! Sen blev det riverdance för min del och core-träning på friskis för Clara och Agnes! Nu ska jag nog ta och sova så godnatt på er! ♥





notebook poetry.


owls

Den här godningen följde med hem från shoppingrundan i Eskilstuna i måndags! 400 kr på Monki, supernöjd!

6 november

Igårkväll hade vi alltså Mårten Gås-middag, familjen plus Casper som också sov kvar sen. Ni som känner mig bra vet säkert att jag inte gillar att sova så länge så fick en liten chock när jag vaknar och ser att klockan är halv elva! Men det var skönt att sova ut lite! Idag står ännu mer spanskplugg och bokläsning för engelskan på schemat och förbereda inför att skolan börjar igen imorgon. Eftersom jag åkte till E-town så har ju jag nästan haft 11 dagars lov så känns ganska skönt att komma tillbaks och se alla skåningar igen..!

vi har alla varit små


THE REASON I MISS HOME


morgon

Godmorgon! Idag står plugg och städning på schemat innan vi ikväll ska fira en liten skånsk tradition, Mårten Gås, som vi firat i flera år. Sen ska jag ut i förrådet och leta reda på några lådor med gamla skolfoton och annat och är jag riktigt snäll så kanske jag delar med mig av något av det.. Ha en bra dag!

dancing...


i shot of the sky

Efter bio och middag i Halmstad igårkväll, tog jag och Casper tåget tillbaka till Båstad och spenderade natten hos hans farmor och lillasyster. Blev inte jättemycket sömn med den stackars katten som skulle jama nästan hela natten så blir nog att lägga sig lite tidigare ikväll, haha! Just nu sitter jag och lyssnar på lite låtar Thilda hade på repeat hela förra helgen, (lyssna här) och kollar igenom en hel del bilder på weheartit så kan nog lova ett inspirationsinlägg härnäst..

time runs fast..

5 godingar från november förra året! Får se om det blir lika mycket störda bilder med riktigt najsiga miner, kojbyggande på håltimmarna och så mycket snö att man inte ens kommer fram till busshållsplatsen iår då! Vid den här tiden i Eskilstuna förra året hade vi sjukt mycket snö och nu iår vid samma tid har vi 15 plus om dagarna medans det i USA är minusgrader?! Vad har hänt med världen?

hemma igen

Hej på er! Nu är jag hemma efter en lång dag på tre olika tåg och efter en lång helg med inte så mycket mer än 6 timmars sömn per natt! Men jag klagar inte, för det var så sjukt kul att träffa alla underbara vänner igen! Innan jag somnar sittandes med datorn i knäet ska jag kolla runt på lite bloggar, facebook och kanske titta lite på One Tree Hill. Har ju alla de gamla säsongerna av serien och har fastnat för dem igen! Godnatt på er ♥

Mobilblogg- på tåget hem

img_9755 (MMS)

Tråkig dag på tåget, vad gör man? Nördar temple run såklart! Målet är att komma upp i två miljoner den här veckan. Får se om jag lyckas..




Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin