in 2011's ending...

Hoppas ni har haft ett superbra 2011! Det har i alla fall jag. Mycket som har hänt, både bra och dålig saker men jag älskar mitt liv som det är just nu och är så glad för alla underbara vänner jag har! Och familjen såklart. Nu ska nyåret firas in med familjen + Casper, så en sammanfattning av det underbara men extremt snabba året som gått får ni imorgon! Ha en grymt fin kväll men era nära o kära, PUSS! Vi hörs nästa år!

obsession


Taylor Swift ft. The Civil Wars - Safe & Sound
Band of Horses - The Funeral
One Direction - What Makes You Beautiful
Cher Lloyd - Swagger Jagger
Owl City - Meteor Shower
Taylor Swift - Ours
Coldplay - Paradise
The Script - The Man Who Can't Be Moved
Olly Murs - Dance With Me Tonight
Amanda Fondell - All This Way
Snoop Dogg & Wiz Khalifa ft. Bruno Mars - Young, Wild & Free

to make it look so easy

Hej på er! Internetet här har varit nere hela dagen så fick lägga bloggningen lite på hyllan. Det är fortfarande supersegt så det får bli ett kort och snabbt inlägg! I en enormt stor tröja ärvd av min kusin ska jag krypa upp i soffan med en kopp te framför gamla avsnitt av One Tree Hill (förlåt min sötaste Clara, men de är bäst!). Ha en superfin kväll!

PS, den här låten spelas just nu på radion ute i köket, måste bara tipsa om den eftersom den är så sjukt bra!

fynd

1.Kavaj H&M 2.Top MQ 3.Skjorta Solo

3. Byxdress H&M 4. Top H&M


Det här plus en stor uppdatering på bh-fronten och en ny olivgrön skolväska är det som fyndades på mellandagsrean idag! Är speciellt nöjd med kavajen som jag och Mathilda dreglat över i flera år men alltid tittat på den dyra prislappen som visat 999:- och sen gått därifrån. Men idag fick jag den för inte mindre än två hundralappar! Helt galet!

Nu ska vi iväg en sväng till en granne som bjuder på glögg, hörs senare!

i'll be strong, i'll be wrong but life goes on.

Med bara tre timmars sömn på nacken sticker jag och mamma in till Båstad för att sen ta bussen till en shoppingdag på mellandagsrean på Väla! Ha en awesome dag så hörs vi senare! Fred ut.

powerwalk with mamsen on the beach

Nya jackan från Part Two

just girly things


looking so innocent, i might believe you if i didn't know

Godmorgon på er! Idag har jag tagit mig en riktigt lång sovmorgon, ända till klockan tio (som är som jag sagt tidigare, en väldigt lång sovmorgon för min del!). Tog sen en mysig frukost framför ett gammalt avsnitt av One Tree Hill, sminkade mig lite snabbt och ska nu börja röja i garderoben! Imorgon tar nämnligen jag, mamma och brorsan bussen mot Väla för mellandagsrean, måste ju veta vad som behövs!

Hörs senare!

i want this cat. she's illegally cute.



close your eyes, the sun is going down

Mys i mjukisar framför den här julklappen med lite julgodis, perfekt annandagskväll! Idag har varit bara en enda stor mysdag, imorgon blir det garderobsrensning, onsdag en tur till Väla och sen närmar sig året mot sitt slut.. Bara jag som tycker det gått ruskigt fort?!

Ha en fin kväll! ♥

julklappar

Fick en massa underbara presenter igår från familjen och pojkvännen men här är två solklara favoriter! Den första är tröjan jag valde ut i torsdags som är så mysig att jag vill bo i den och den andra finns det inte ord för. Taylor Swift's parfym Wonderstruck är helt ljuvlig. 50 ml av ren mer-känsla. A woody and fruity floral, meshing notes of freesia, apple blossom and raspberry with vanilla, sun drenched honeysuckle and white hibiscus. There are also layers of golden amber, sandalwood and lush peach.

Vem vill inte dofta så?

25 december

Hej och god fortsättning på er! Hoppas ni hade en bra julafton allihop, för det hade jag! Får visa fler bilder sen, de finns på mammas mobil. Nu idag så har det sovits ut ända till tio (vilket är väldigt sent att sova i min värld!) och njutits av fina julklappar + bakat lite kakor!

Nu bär det av mot Båstad där också natten spenderas så mer bloggning blir det imorgon när jag kommer hem. Puss


twitter


the day of christmas

GOD JUL ALLA FINA LÄSARE! Äntligen är det julafton, bästa dagen på året! Ha en riktigt mysig dag och kväll med familjen och tomtefar! Hoppas också ni har en vit och vacker jul vilket vi inte har här.. Ät mycket god julmat och massor med julgodis och ha en super dag! Många julkramar på er!

jullov

Har firat in jullovet med en lunch på Bakfickan och en ny jacka på halva priset från Part Two! Vi köpte också en tröja jag så gärna ville ha men den ligger nu under granen och väntar på att jag ska öppna den på julafton. Resten av dagen har spenderats till att fixa med julklappar, speciellt Caspers som tagit enormt mycket tid! Pärona är och hämtar brorsan från Mustan så är just nu ensam hemma.. Hoppas inga spöken kommer!

you can only miss the ones you love

Eftermiddagen spenderades med det underbaraste sällskapet innan det var dags för en dansföreställning! Fick hoppa in i sista sekund men det blev super i alla fall! Vi uppträdde på Akademi, på personalens julfest och fick dessutom en fin blomma och biobiljett som tack! Dock råkade Casper tappa krukan i backen..

Efter att ha setat med julklappsfix i två timmar ska dra mig mot min sköna säng. G'night! 

glasögonorm.


counting my footsteps, praying the floor won't fall through

Idag har varit en riktigt grym dag! Höjt betygen till max i både religion och bild och ett VG i samhäll! Har dock sänkt betyget ett snäpp i spanskan men det har varit en tuff termin, att komma helt ny till en skola dubbelt så tuff med helt nya lärare och allt. Och sen får man höra på dansen att man blivit inbjuden till Irish Dancers, en riverdance grupp här i Båstad. Glad chey här!! ♥

road trip: home

Vi började med vad vi kom till E-town för, mormors glöggfest där jag träffade släkten igen! En av mina galna kusiner kom uklädd till Grinchen (??!). Där bjöds det på glögg, mormors berömda Chili con Carne, pepparkakor och julmust. Som ni ser hittade jag också lite gamla hantverk jag gjorde som barn sitta på mormors väggar..

Sen träffade jag Mathilda och vi tog bussen till Torshälla där hennes mamma hämtade oss. Vid tio kom Henke och Didde som jag inte träffat på ett halvår!! Vi hade en mysig kväll på Thildas rum med godis, Fanny, gamla skolkataloger, Skillex och Bob Marley innan vi drog hem till Henke där vi badade i deras jacuzzi och rullade oss i snö ända fram till halv två på natten. Jag och Thilda slockna vid tre och efter frukost tog jag och familjen oss an den 6 timmar långa bilresan hem igen. Det var så kul att hälsa på alla vännerna igen och komma hem till Eskilstuna igen. Saknar det grymt mycket! Hoppas ni hade en bra helg ni med, puss!

i'm back

Hej på er! Än en gång får jag be om ursäkt för dåligt bloggande men torsdagen spenderades bara med pojkvännen och i helgen tog familjen faktiskt en tur upp till Eskilstuna! Tyvärr fick jag inte säga något om att vi skulle dit eller när vi var där, varken på blogg eller Facebook eftersom det har varit lite inbrott här runt i området. Men nu är jag tillbaks med en massa bilder och härliga stunder att dela med mig av! ♥

G'NIGHT

Sky's are crying. I am watching. Catching teardrops in my hands. Only silence, as it's ending. Like we never had a chance.
Do you have to make me feel like there's nothing left of me?

before i die


all wrong we were

Nej usch så dåligt bloggandet börjar bli, ursäkta! Har så mycket med plugg nu de sista veckorna så glömmer bort att göra tid för bloggen, men får ta och ändra på det! Idag har dagen bestått av uppsatsskrivade både i skolan och efter, muntliga redosvisningar och höga skratt i matsalen, haha! Har i alla fall nyss tagit mig en dusch och sitter nu och mumsar på en lussekatt! Peace


lucia

Idag var det lucia och vi hade hela fem uppträdanden! Två för skolan, ett på kommunhuset, ett för gymnasiet och ett på ålderdomshemmet. + att vi sprang runt i alla klassrum och sjöng nu är det jul igen för full hals och stöka omkring och gjorde lite lärare förbannade, haha..
Agnes fick tydligen jättefina bilder från luciatåget som jag säkert kan be henne skicka sen. Jag hade i alla fall en supermysig lucia med fina vänner! Hoppas eran också var det! Puss.


cases

Hittade dessa godingar på http://society6.com. Ja, tack till allihop! iPhone-skal står högt uppe på julklappslistan och alla på den här sidan är sjukt snygga! Ta er titt. Puss!

anywhere you are, i am near

Sitter här och myser i min pojkväns mysiga tröja och pluggar till spanska och bild-redovisningarna på onsdag. Tror jag ska kompletera till SO-provet vi hade, visserligen var jag den enda i klassen som fick VG på det men ska se om jag kan toppa ända till MVG!

Ska snart ta en paus att svara på ditt brev, Thilda! Vad tycker du, ska jag skicka med lite av det väldigt goda godiset mamma hade med sig från USA..? ;)

it's time

Då var det dags! Kl 18 drar det igång så nu ska jag ta min propfulla väska och åker iväg. Första numret är tåspets så måste värma upp lite. Är med i sju nummer idag, kommer bli lite galet back-stage mellan numrerna men får försöka klara det! Ha en fin kväll allihopa!

föreställning

Då har det blivit dags för dansföreställning igen! Senaste var ju på min 15-års dag i våras, sista med min förra älskade dansskola. Den här dansskolan är ju lite mindre och vi kommer ju inte dansa på en stor teaterscen och ha två stora fullsatta föreställningar. Det är lite annorlunda och jag saknar helt klart gamla dansskolan där man hade den bästa, sötaste och snällaste danslärare på jorden men det här är litet och mysigt och den här är också jättebra! Nu drar jag iväg på genrep så vi hörs lite senare. Tagga! ♥

fredagkväll

Först och främst, jag lever. Har bara haft fullt upp med plugg, vänner, 2 månadersfirande med pojkvännen, luciaträningar och annat så har knappt haft någon tid över till annat. Igår spenderades i alla fall kvällen hos finaste Clara! Klöst av fortfarande världens sötaste katt, bakning på hög nivå (52 proffsiga snäckbullar - eget recept! - och mjuk pepparkaka), mys framför Idol, Gossip Girl och Dear John och tacos! Brorsan min var på Madison så när föräldrarna skulle hämta honom vid ett hämtades jag med. Nog för det bästa eftersom söta Clara somnade i soffan..! Pussar ♥

ANTHROPOLOGIE

Mamma hade med sig en massa godsaker till mig från hennes två veckors USA-vistande, bland dem den här ljuvliga parfymen från Anthropologie. Är helt såld! Härligt fruktig och älskar flaskan.

autumn favorites


but if god forbid faith should step in

Towel hair. ¡Thumbs up!

Mitt blogghuvud har varit lite av banan på sistone men bara jag får undan lite plugg och börjar få lite inspo till inlägg igen så är vi igång! Eftermiddagen spenderades på Båstad Privata Gymnasium i väntan på skjuts hem av föräldrarna som hade utvecklingssamtal som självklart skulle dra ut på tiden en hel timme.. Då är det bra att man har ett bildprov imorgon att plugga till som det ska pluggas mer till nu. Hej så länge!

sista träningen

Kom nyss hem från terminens sista dansträning. Vi hade ett stort genrep med alla danser och extranummer, skitkul! Eftersom jag kom ny i höstas så visste jag inte alls vilka danser som fanns så hamnade i lite fel grupper men nästa termin vet jag precis vilka jag ska gå och längtar redan!


Några låtar från favoritkoreografierna i höstens uppvisning...

DIRECTOR'S CUT

Sitter med Daniella och klipper ihop filmen vi filmat med klassen! 1,12 timmars material ska bli ca 6 minuter.. Wish us luck!

min helg

Dagen i Köpenhamn var reging och blåsig med mysig! Vi skulle ha hunnit med en tur till tivoli på kvällen men valde att åka hem för William frös nästan ihjäl och jag fick av någon anledning extremt ont i magen.. Nästan höjdpunkten på dagen var när vi gick in i en vinkällare där de hade vinprovning (där jag och brorsan blev erbjudna två glas, de trodde vi var äldre!) men också tre stora fat med chokladpraliner och ljuvligt söta cupcakes! Träffade också min kära kusin ett tag!

Tackar Malmö och Danmark för en supermysig helg men är glad att vara hemma eftersom imorgon får jag träffa min fina Clara som varit i Tyskland i några dagar som jag saknar så, söta Ellen och Agnes som jag nog inte riktigt sett sen torsdags och killen min som jag inte sett på flera dagar nu heller..! Ta hand om er, puss ♥

MOT MALMÖ!

image description
Just nu sitter jag i bilen med familjen med Foster The People i lurarna och vi svängde nyss in på Malmös gator! Imorgon bär det av mot Köpenhamn för att kolla runt på julshoppingen och gå på tivoli! Hoppas bara det inte öser ner så att man har någon chans att hålla håret torrt och kanske åka en attraktion eller två (om de är öppna?). Efter att ha köpt med oss hem pizzor till styvfarfar och äter och hälsar på honom och äter spenderas natten i en kall, mysig uthyrd lägenhet vi brukar sova i när vi är här, vilket betyder bäddsoffa för min del.. Hatar att vara minst, storebrorsan får självklart sängen! Puss så länge!

HELLO DECEMBER!

image description
Välkomnar första dagen i december med öppna armar! Äntligen är det jul igen, älskar julen! Nu väntar min gosigt varma säng på att jag ska krypa ner i den så jag säger godnatt på er så hörs vi mer imorgon!



Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin