VALBORG



Nu drar jag och några kompisar iväg för att fira valborg! Idag var jag ju på stan med mamma och det slutade med att jag fick hem två stora påsar från H&M! Och jag som är så snål spenderade hela 747 kr idag. Stooooolt! Så nu inviger jag ett av linnena jag köpte från Conscious Collection! Ha en fin valborg ♥



BARNDISCO







 
Shiiiiit! Vårt grymma disco vart en succé! Det kom säker 60-70 barn, somliga mer dansiga än andra som mest satt och kolla på men det såg ut som om alla hade kul! Vi körde en massa olika lekar som limbo, danstävlingar, dans-stopp, hela havet stormar och tryckartävling. Så söta! Spelade in en massa filmer och på en av dem så säger en tjej "Det här är det bästa discot nånsin!" Och det var det. Tack klassen och barnen för en skitkul kväll!


TILDA


Vem kan fatta att lilla Tilda skrev den här låten helt själv? Grym!



KRYPTONITE


Hmmm, vem är det här? ;)



HOS ELINPELIN








 
ÄGIGA SKITUNGAR ♥



UET



 
Ja, i tisdags och onsdags hände inget speciellt men i torsdags hade vi ju UET mässan, alltså Ung Entreprenör Torshälla där niorna på vår skola får jobba med företag och lite så och då skulle EP ("musikgrupp" på vår skola) uppträda! De framträdanden som hela EP gjorde tillsammans gick bra men sen så blev det lunch och så fick de som planerat att sjunga göra det. Det hade ju jag, Clara, Elin och Elin tränat till i flera veckor men det gick veeeeerkligen inte bra! Vi hade microfoner överallt men inte till gitarren och man såg typ ingenting och usch så dåligt det gick! Men efter oss sjöng Mathilda sin egna låt hon gjort som är så himla bra! Men jag hade ju också planerat att spela piano, vilket jag gjorde....typ. Vi kan väl bara säga att det inte gick så bra, ni som var där får väl pussla ihop bitarna själva, mer säger jag inte!

Jag kom dit kl 8 och kom hem kl 21.17! Så jäkla trött man var sär man kom hem! Men jag, Thilda och Elin tog en paus på 2 timmar och åkte hem till Elin lite innan vi åkte tillbaka. Hara bilder därifrån med så vänta bara! Haha, men det som alla pratar om är ju min brors framträdande så jag ska väl säga något snällt om honom för en gångs skull, hehe: WILLIAM WILHEMINA, DU ÄGDE SÖNDER!!!



JAG LEVER!


Hej på er! Jesus, har ínte bloggat på snart en vecka men har haft fullt upp med träningar, plugg, skola, UET mässa och även ett extremt kul barndisco så den här helgen kan ni förvänta er säkert 20 inlägg, har så mycket att dela med mig av. Får se hur mycket jag hinner göra just nu på morgonen innan jag ska ner på stan med mamma men jag gör så mycket jag hinner så håll i er för bildbomber!



SEVENTEEN


Kom nyss hem från min kusin Cajsa. Skulle egentligen bara kommit förbi en snabbis men det slutade med att vi tog en tur till Slagstaglass där jag tog en mjukglass med saltlakris flakes och Cajsa samma fast med polkaströssel. Jag har ju funderat en massa på vad jag ska önska mig i 15-års present och har kommit fram till att med på listan ska det stå prenumerationer på favorittidningar från USA! Cajsa har hundratals nummer av tidningen Seventeen som jag har läst några gånger innan så jag lånade några gamla nummer så att jag vet om det är en bra tidningen eller inte men det är klart att den är med på listan! Sen finns det en annan tidning som heter J-14 som jag också vill ha. Nu ska jag läsa lite innan dansen börjar, puusss! ♥



SOLIG SÖNDAG

Hej solstrålar! Kom nyss hem (eller för typ en timme sen) efter att ha setat i ett baksäte inklämmd mellan mamma och min bror i 6 timmar (!!!) och med min ljuvliga *host* träningsvärk var det hemskt! Men nu är jag hemma och har tagit mig en skön dusch, blev varmt och svettigt i bilen även fast takluckan var öppen. Solen har ju skinit så glatt hela dagen! Har packat upp det mesta av grejerna i min väska och fastnade nu här. Tycker det är tråkigt med inlägg utan bilder men webbkameran vägrar samarbeta så det får bli så i alla fall! Solen har skinit hela påsken i Skåne. I fredags var det sjuuuukt varmt så jag låg och solade ett bra tag på eftermiddagen. Men så fick jag en väldans lust att träna på att hjula så gjorde det i över en timme, lagom kul med träningsvärken nu då! Usch, jag som har så mycket träningar den här veckan. Aja, haha ha det bra så hörs vi senare ♥



PÅSKAFTON


Top Solitaire / Byxor TJ-Maxx / Halsband Tiffany & Co & So Good Jewellry / Diadem So Good Jewellry

Varmt och soligt i Skåne ♥



GLAD PÅSK

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!



BOY





Den här gjorde jag igår kväll men fixade det sista på den imorse så därför är det lite skillnad på ljuset i bilderna. Ja, det är första gången jag ritar en kille kan man väl säga och vad får man då för kommentar från sin mamma? "Va fint med kort hår på en tjej!" Och hon var seriös. Här har man suttit och ritat och ritat och så blir det en tjej i alla fall?! Nej det va lågt! Hoppas ni inte tycker det ser ut som en tjej i alla fall :)


Jag la in orginalet i Word och gjorde om den till svartvitt men från början såg den ju ut såhär!



LEON




Hon som äger caféet Lycklig har en liten hund, en liiiiten toy pudel som heter Leon!



22 APRIL




Vi åkte inte till så många konstnärer idag men vi ska ju till fler imorgon. Loppisen först var ju helt galen! Folk överallt i en liten och trång lokal. Fast så är ju alla loppisar här, haha. Ni vet han den lite tjocka, skalliga killen på TV4 som recenserar filmer och alltid har på sig hawaiishortor? Han är alltid med på de här loppisarna och var även där idag. Skön snubbe, haha! Vi avslutade dagen med en glass i Torekov. Tog söta bilder på Leon, världens sötaste hund so stay tuned :)



LÅNGFREDAG

God morgon! Hur mår ni? Jag är sådär lagom trött eftersom jag redan varit vaken i två timmar. Mamma väckte mig redan klockan sju (!!!). På långfredagen börjar alltid Konstrundan här på Bjäre där man åker runt till konstnärer, antingen hem till dem eller till deras galleri, bjuds på dricka, godis eller chips medans man tittar runt lite på deras konstverk. Vi har några favoriter (mina favoritkonstnärer är oftast de som har djur som man får klappa, haha) som vi åker till varje år. En kvinna som gör keramik hade ett år en stor låda med en massa små söta kycklingar så henne ska vi allt åka till! Thelma, en konstnär som gör tavlor, bor på en bondgård och har en massa får och lamm. Förutom att åka runt till konstnärerna kommer vi att åka och äta lunch på mitt favoritfik som heter Lycklig och lite annat smått och gott men innan vi gör något av det ska vi på en loppis som börjar om en halvtimme. Får se om det blir några fynd! 

Jag kanske inte skrev det förrut men förutom vi fyra i familjen som är här nere så kom också min kusin Oscar ner hit i onsdags och igår kom min styvfarfar (säger man så?) så det är fullt hus här! Jag är ju minst och yngst i min familj och i heeeela släkten så mina kusiner bara ääälskar att busa med mig, speciellt Oscar. Dumma kusiner!!

Hahah, ha en bra dag och ät en massa godis! ♥


                                        Hittade en gammal bild på Oscar och min bror!



DEO?!


Inte varje dag man hittar en deodorant i diket! Hmm...några idéer på hur den hamna där?



SKÄRTORSDAG




Hej gott folk. Jo ni förstår, Skärtorsdagen för oss innebär trädgårsarbete och våfflor! På bilderna här åvan visas mina fantastiska papparazzikunskaper, haha. Trädgårsarbetet idag innebar en hel del krattande och jag hittade en väldigt intressant sak i diket...


AUDREY HEPBURN





Här har vi Audrey Hepburn! Hittade bilden och var bara tvungen att göra den. Gjorde allt med blyerts. De svarta partierna är det enda som är ritat, det andra är vitt även om det ser grått ut. Nu ska jag låta mina händer vila lite och se vad som finns på teven :)


Orginalbilden, aaaaah!



20 APRIL 2011






Blev nyss klar med den här. Inte riktigt lika bra som den förra men helt okej, antar jag. Munnen blev lite för skarp och näsan helt seg, haha! Den här tog väldigt lång tid, har jobbat lite till och från idag. Om ni tittar på orginalet så är det inte helt likt så man kan säga att jag gjorde min egna lilla version, haha. Om ni vill så kan ni gärna tipsa om bilder jag kan rita! Nu på lovet har jag ju en massa tid så, hehe!

Orginalet



M



sv: OF COURSE YOU ARE, BANANEN I PYJAMAS! ;)



MÅLERI




Nu på kvällen har jag setat och gjort den här. Blev väldigt nöjd faktiskt, inte helt perfekt men helt okej! Gick snabbt också, ungefär 1 och en halv timme bara. Jag ritade den själv men utifrån en bild jag hittade på weheartit.com för ett tag sedan. Vad tycker ni då? :)


Här är orginalbilden





CAKE!

741657-8-1300994398570_large



SWANS




Lite bilder jag tog idag. Innan vi åt lunch på Knut Jöns (ha ha, I know) så gick vi ner lite till stranden :)



BIBBLAN

Hej på er. Ja ni, just nu sitter jag vid en trög dator på ett tyst bibliotek heeeelt ensam. Det finns en fritidsgård här som heter Musteriet som William gick in på för att kolla läget lite. Sen gick jag dit och väntade utanför tills han kom ut så han kunde säga hur det var där inne (är lite blyg, känner liksom inga skåningar, haha) men det fanns bara killar där inne och enligt honom var de inte "min typ" av killar så han tyckte att jag kunde sitta här istället. Schysst, brorsan! Han ville väl bara ha sina nyfunna vänner ifred så han kunde få visa för dem hur duuuuuktig han är på att sjunga. Äsch, han hade ändå bara skämt ut mig! Fast det kanske egentligen är bättre än att sitta här helt själv men nu gör jag det i alla fall. Kikar lite på facebook och bloggar! Är förvånad hur snabb den här datorn är med tanke på att den tog typ 10 minuter att starta upp! Aja, mitt i allt tråkigt kan jag väl bjuda på en finfin bild, tycker jag ;) ...meeen sen insåg jag att det inte gick att kopiera något på den här datorn...nehe! Då får det bli ett rosa hjärta istället, gott folk! Ursäktar för ett enormt inlägg, hejdå





08:24

Godmorgon på er! Hoppas att ni i alla fall fått sova ut idag, själv var jag tvungen att gå upp halv sju!
Erik ska på ett jobbmöte i Halmstad och eftersom vi bara har en bil så måste han ju släppa
av oss någonstans där vi kan spendera dagen eller stanna kvar hemma så vi valde att ta en dag i
Båstad. Men det hade ju kanske varit skönt att få sova ut lite, haha. Ha en grym och
solig dag så hörs vi lite senare!


Hittade en gammal goding. Hur gammal är jag här tro? 9 kanske?



INGET VARMVATTEN!


Imorse efter frukosten såg jag fram emot en skön dusch innan vi skulle
börja städa bilen och åka och handla och lite så. Vi har en varmvattenberedare
så man kan ju inte duscha hur länge som helst men neeeej då! Nu funkar inte vattnet alls!!!
Vi har inte haft något varmvatten på hela dan. Det enda vattnet som kommer fram ur kranen är
svinkallt så just nu kokar mamma upp vatten och ska sen hjälpa mig att tvätta håret, hehe! Om ni har tur
kan Erik ta lite bilder på det så får ni er allt ett gott skratt. Välkommen till lantislivet!



SOLIG MÅNDAG




SOOOOL! Det är sååååå varmt och skönt ute! Har legat och solat nu på eftermiddagen men vart sen tvungen att
sätta på mig en tjocktröja eftersom jag fortfarande är förskyld. Satt och spelade vänd 10 med
mig själv, lite sådär lagom kul haha! Jag och Erik var nyss och handlade lite på Kötthallen,
Grönsakshallen, Granngården och på ICA. Vi ska nämnligen grilla ikväll! Första
gången i år! Nej ni, nu väntar potatisar som ska skalas. Later!



NIGHT TIME


Så här ser det ut hos mig just nu. Möööööörkt!



HERE COMES THE SUN



Den här låten har jag haft på repeat hela dagen. Tyckte den passade in liksom... ♥




ÖREBRO - HALMSTAD




Ja du, efter att ha åkt ett tåg baklänges i 5 timmar mår jag int så jättebra men kom fram i alla fall! Jag och William åkte från Örebro lite över ett och kom fram i Halmstad kvart i 6 där mamma och Erik hämtade oss och sen körde vi den sista biten hem. Vi bytte tåg i Göteborg så fick selite hur det såg ut där. Vad jag kommer ihåg har jag aldrig varit i Göteborg så det var något alldeles nytt, hehe ;)

Själva tågresan var inte att skryta med. Åt lunchen vi köpt med oss från ICA, spelade lite kort och
sen största delen av resan satt vi båda med mobiler. Spelade lite Angry Birds men när
det inte riktigt gick som jag ville satte jag på mig hörlurarna istället!

Har tittat på vad som är på teve just nu men det verkar inte vara något bra alls
så jag får se vad vi hittar på här vid havet...




I HEART THE SUN







EN DAG I SOLEN



Nu kom jag nyss hem från några soliga timmar på torpet. Vi hade med oss lite fika och njöt av solen, hur nice som helst! Innan det gick vi lite på stan. Jag kikade in lite på H&M och de hade flera saker från Conscious Collection men jag måste säga att jag tycker att mycket av kollektionen ser bättre ut på bild än i verkligheten. Men jag söker fortfarande efter de virkade shortsen, en kort top och en klänning från Conscious som jag bara ine kan vara utan! De kanske finns i Malmö så jag får ta mig en titt när vi är där nästa vecka. Jag återkommer med lite bilder jag tog i solen med min fina kamera och självutlösaren, hehe...



VÄRLDENS MINSTA DATOR



Nu sitter jag här vid världens minsta dator och pappa och William är äntligen klara att gå ut ett tag så vi hörs lite senare, gott folk!



LUCAS



Godmorgon på er! Jag vaknade ungefär nyss och lekte lite men Lucas innan jag satte mig här. Det tog mig ett bra tag att få till några bra och skarpa bilder men till slut satt han still och sniffade lite på kameran, haha. Solen sken nyss här i Örebro så idag tror jag nog att vi tar en sväng på stan då jag måste in på H&M för att se vad de har för utval av Conscius Collection! Sen så tar vi nog en fika och går ner i lokalen. Min pappa är ju med i ett band och de tränar i en lokal som också andra folk brukar träna i så det finns en hel del instrument där som alltid är kul att spela på. Idag kanske jag tar mig an trummorna... Ha en fin lördag!



FREDAG


Hosthosthost. Just nu sitter jag och
vilar upp mig tills jag ska ta tåget till pappa i eftermiddag så jag tittar lite
på One Tree Hill vilket jag inte gjort på evigheter! Gud vad jag hatar att vara sjuk! Ha det bra
så hörs vi när jag har en gosig hårboll vid namn Lucas i min famn. Haha!



HOOOST



Oooooch så var man sjuk igen. Jag hatar att vara sjuk! Snuvig, ont i halsen och feber. Är så hes
att jag knappt kan prata! Blä. Det enda man gör en sån här
dag är ju bara att kolla på teve och ha allmänt tråkigt så vi hörs väl om ett tag. Hoppas ni håller er friska!



SJUKLING


Förskyld och sjuk är vad jag är! Men jag gick till skolan i alla fall. Vi hade ett gymnasiebesök på St: Eskil och slutade 11 så det var ju inte en sån lång dag. Sen så tog jag och Elin en liten tur till Slagstaskolan och hälsade på lite gamla lärare. Vissa av dem var glada att se oss och andra sa mest bara hej, haha. Sen jag kom hem har jag mest bara setat och tittat på Vänner och OC. Nej nu måste jag gå och snyta mig!



FAKE OR NOT?


Veeerkligen 100% seriösa bilder, helt klart! Haha, nejmen ni förstår jag tog de här bilderna igår bara för att visa skilldnaden på mina najsiga fake RayBan i plast och Cajsas suuuuupernajsiga riktiga RayBan. Ja...man måste väl ändå säga att hennes var en aaaning snyggare? ;)
Tänker inte avslöja vilka som är vilka, ser ni inte det själva så blir ju jag och mina
glasisar väldigt glada!


 


JORDGUBBSTÅRTA




Det bjöds på världens godaste tårta som vi i familen brukar göra! Havrebotten, mascarponekräm och jordgubbar. Muuums! Självklart blev det en liten egobild där på slutet, hehe!



BILDER FRÅN MAMMAS RESA TILL USA



RUSTY! THE WORLDS CUTEST DOG!




Charleston!

RUSTY!

Min kusin Elins dorm på collage.

Om du vaknar en morgon och får Dunkin' Donuts till frukost, vet du att du är i USA!


Haha, ja det var några av mormors bilder! Laddar snart upp lite bilder jag tog nu i eftermiddags när vi firade Stefan! 



KEY


Love is the key to a happy life


HALF & HALF





10:06 - DOING NOTHING


Satte alarmet på 8.30 och vaknade 8.27 hehe. Nu tycker ni säkert att jag är galen som går upp så pass tidigt på helgerna men jag gillar inte att sova bort hela dagen. Igår vid lunchtid då de flesta jag känner går upp hade jag redan hunnit städat mitt rum och gjort en ny bloggheader. Egentligen skulle jag och mamma tagit ett snabb runda på stan idag men jag gör det imorgon istället. Senare på eftermiddagen ska vi och resten av släkten till min kusin för att fira Stefan, hennes pappa. Där bjuds det säkert på något mumsigt!



WRITING...


Sitter och skriver lite och hittade en bild som passar precis in på
mitt skrivande. Läser ni texten i menyn förstår ni säkert...
Goodnight my angels!


 


DESIGN KLAR!


Ja ni, då var designen klar! Lite nya bilder, typsnitt, text, färger, header och nya länkar här åvan! Usch så lång tid det tog! Men nu är jag klar i alla fall. Kommer nog inte byta design på ett tag så jag hoppas ni gillar den! :)



JORDGUBBAR


Mitt i allt bloggdesignande kommer mamma in med en ljuvlig skål med jordgubbar och vaniljglass! Muuums!




SPRING FEELINGS


Håller på med lite ny och vårig design! Inte helt klart än , so stay tuned!



INSPIRATION


Vart ligger det här? Jag vill diiiiiiiiiiiiiit!!!



BREAKFAST


Jag sitter fortfarande i pyjamas. Kanske dags att göra sig i ordning?



SUNSHINE OUTSIDE MY WINDOW


Godmorgon läsare! Vad är inte bättre än att vakna med solsken som tränger in genom persiennerna? Små knoppar börjar komma och jag är glaaaad! Filmen igår var bra förresten. Väldigt lång bara, haha! Tror jag la mig i sängen kvart över tolv. Och självklart ska jag inte sova bort hela dagen, det gör jag bara när jag sover hos Thilda, heheh. Idag har jag inga planer alls. Kanske städar lite i rummet, går ut en liten stund men annars bara chill! Igårkväll kom också Elin hem så det här är nog faktiskt första gången jag längtar liiiite till måndag så att hon kan berätta om sin resa! Hörs lite senare ♥



FILMKVÄLL


Självklart skulle jag fasta vid datorn! Kolla bloggar och grejs men nu ni, sitter jag här i goskläder och är redo för filmkvällen men choklad och färska jordgubbar! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!



EAT PRAY LOVE


Orkade inte lägga ner tid på att ta bild med kameran så tog mobilen istället så ursäktar den dåliga bildkvalitén. Men ja, den här filmen hyrde jag och Clara förra helgen men började kolla runt midnatt och var för trötta för att hänga med vad som hände så skippade den men eftersom den ska lämnas imorgon så hoppar jag på den nu istället! Hemma har vi ljuvliga jordgubbar och läskande melon så nu gosar jag upp i min sköna säng! Later!



BEDTIME

Tumblr_lj72b8dj4u1qiuuuqo1_500_large



NITAR


Vilka grymma! Mina skor är ju svarta men kanske ska fundra på att piffa till mina lite. Niiiiiice!



TENDU PACHELBELS CANON


Jag vet att jag inte har bloggat så mycket den här veckan och förra veckan med men det har varit så mycket med dans och skolan och sånt. Men nu är jag igång igen! Hade tänkt skriva om...ja ingenting egentligen men nu vart jag lite spänd närjag hittade låtar vi har på baletten på spotify haha. Jo förstår ni, på varje övning på baletten har olika låtar. De versioner av dem vi har är alla på piano och hittade nu albumet som jag antar att Cecee, vår lärare, använder. Rubriken är namnet på en övningslåt. Om nu är nyfikna kan ni ju alltid knappa in den i YouTube. Hehe! Så den lyssnar jag på nu. Gud om någon var här skulle de ju tro att jag var en gammal galning. Hahah, vi hörs lite senare! PUSS♥



TIME TO SLEEP...


MOBILBLOGG

mms_img13071 (MMS)

Hej där alla fina läsare. Mobilbloggar lite från bussen. Fick lite panik när jag kom fram till busshållsplatsen och såg att jag lämnat busskortet i min andra jacka, brukar ju annars ha det i plånisen! Men som tur var hade jag ju mobilen. Men såklart ska busschaffören säga: "Det är bara att gå på" innan jag ens hunnit visa honom smset! Där rök 11 kr. Fy på mig! Hahah. Ja, eftersom min iPod både är urladdad och hörlurarna till den hänger i trådar så lyssnar jag på musik i min kära mobil. Inte helt dåliga hörlurar till den ska ni få veta. Hör typ inget förutom musiken så det är slut på att ha låg musik i öronen på genomgången i skolan, hehe. Nej nu babblar jag bara på här. Sömnbrist säkert. Nu började en Mathilda tipsad låt som då såklart äger sönder så vi hörs lite senare. Later!


SOMMARNEWS FRÅN H&M


Favoriten för mig är nog den i mitten på andra raden...så söt!



MONDAY 17:29


Starkt musiktips!
Nu sitter jag här och är avundsjuk på Elin som är i soliga grekland! Usch! Visst skiner solen här med men vi har inte 20+ haha! Snart får jag skjuts till träningen. Har inte tränat sen i onsdags eftersom tränaren min blev sjuk! Men nu allt! Ha det bra så länge. See ya later! 



ελίν αντίο έχουν τις καλύτερες στην Ελλάδα

 
HEJDÅ ELIN! PUSSA GREKLAND FRÅN OSS ALLA!
Lilla Elinpelin/bonden åker idag till Grekis! Hon ska vara borta en hel vecka. Gud, hur ska vi klara oss haha! Pussar till dig, ha det bäst! Hälsa Giorgios ;) KRAM!




SMILE.





LILLA MELODIFESTIVALEN

 
Hahah! Kommer någon ihåg den häääär?! Elinpelin, jag vet vilken låt vi sjöng på rymdkvällen i 2an! Den heter Förstå men fanns inte på YouTube!




NEWS FROM USA DEL II







 
Smycken, solbrillor och smink som mamma hade med sig från USA. Mamma köpte fel mascara, egentligen skulle hon ha köpt den här från CoverGirl. Burt's Bees är ett sjukt bra läppbalsam som luktar mint, haha! Förutom det här och Conversen fick jag ju också sandaler och kläder som ni vet men jag får se om jag orkar ladda upp bilder på dem... Snart kommer i alla fall Clara hit så vi hörs senare!



SPÅDOMSKULAN


Hahahahahah! WTF?!



DAGENS 1 APRIL





1 APRIL


Elin och världens sötaste Malte! 
1 april. Haha, inga skämt från min sida idag men Elin la salt på sin pappas tandborste! Åh nej, stackaren. Idag efter skolan åkte jag, Carlsson och Clara hem till Rehnholm och övade lite inför ung entrepenör. Nu under kvällen har jag städat upp mitt rum lite, tagit en dusch och städat i garderoben. Inte illa!





Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin