DAGENS BILD





JUST BECAUSE SHE'S SO RIGHT


Kommentera vad ni tycker ♥

DUNTOFFLOR!

Hejsan. Hemma fortfarande. Jag mår som sämst på morgonarna så mamma bestämmde att jag skulle vara hemma efter mina lååånga hostattacker igår kväll. Jag tittar nu på Vänner i mina duntofflor vilket gör mig glad, haha! Vi hörs senare! :)

VARFÖR.....?

Jag har hostat non-stop i 17 minuter. Mina chanser att få gå till skolan imorgon är inte så stora... :(

NEJMEN TJENARE!


host.
Yes! Jag får troligtvis gå till skolan imorgon! Dansen är inte lika säkert med jag har redan missat 2 prov och vill gärna inte missa matteprovet imorgon. Men jag hostar ändå heeeeela tiden och börjar även bli snuvig. Svag feber kan ni också lägga till på listan! Ååååååh! Vad ska man göra?! Jag är så trött på att vara hemma men vill ju inte bli sämre av alla förskylda i skolan heller. Men jag måste ju göra matteprovet och måste ju få reda på om vi har skolfoto den här veckan eller nästa.....hm! Inget vidare med mig... host!


11.31

Sjuk idag igen. Usch, hostan blir inte bättre och jag har nog troligtvis svag feber, men jag hoppas kunna gå imorgon iallafall. Det är skolfoto den här och nästa vecka och det vill jag ju såklart vara med på! Ja, idag har jag iallafall några grejer på hjärnan jag ska göra. Jag kommer nog fortsätta på min halsduk jag stickar (jag ändrade från mössa till halsduk), titta på en eller två filmer och lite annat! Nu har klassen matte och jag sitter här i en brun fotölj i vardagsrummet och tittar på Sjunde Himlen. Ha det bäst! ♥


A YEAR WITHOUT RAIN

Har ni något tips att göra när man är hemma och är sjuk och har absolut ingenting att göra? Idag har jag fått bort de svarta prickarna i menyn på bloggen (yay!) och haft ett Wizardsof Waverly Place-marathon och även gjort lite andra grejer. Nu ska jag nog snart sova, den bästa medicinen! Jag vill till skolan och jag har redan missat 1 prov och det är även ett imorgon som jag kanske kommer missa i om jag inte går då heller...Att vara sjuk suger. Finns inte så mycket man kan göra. Missar även en massa dans! Men vi har ingen föreställning iår så den delen behöver jag inte oroa mig för men jag missar ju en massa i allafall. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!


DAGENS FRÅGA

   
Hmm...svår! Jag har tyvärr inget svar på denna. Men jag hoppas att ni har det!


OUT WITH THE NEW, IN WITH THE OLD.

Jag ber så mycket om ursäkt för alla design-ändringar på sistone, men jag vart inte helt nöjd med den nya så jag uppdaterade den gamla. Som ni ser så har jag fått svarta prickar i menyn som jag nu försöker få bort... Ha det bra och jag hoppas att ni gillar uppdateringen. Den är är den sista på ett tag! puss.


TACK MOR...


Idag var jag och mamma på Tuna Park och då fick jag min namnsdagspresent (två veckor försent!) vilket tydligen var Isabella Löwengrips bok! Jag har inte börjat läsa den än men ikväll så! Sen så har jag köpt fått en ny pärm! Den blåa marimekko blev det. Tyckte även den gröna var fin men valde denna. Den jag har nu är så tråkigt beige. Jag fick även en vinterjacka från Stadium men den visar jag inte nu!

FRIDAY

Jag är sjuk. Trevligt värre! Jag var hemma igår med när vi hade idrottsdag. Hoppas jag åtminstone får gå på måndag. Igår satt jag vid datorn i stort sätt hela dagen. Jag tittade på avsnitt av Wizards of Waverly Place, tittade på Harriet the Spy, Blog Wars på nätet. Bra film! Och även Princess Protection Program. Eller bara den första timmen. Kvaliten var dålig och har ju sett den förrut! Nu så säger mamma att hon ska sova. Jag som hade tänkt krypa upp i deras gosiga säng och titta på en film men nu får jag titta på någon på nätet då då. Hmmm....vilken då?


NY DESIGN!

Hej! Nu är jag klar med bloggdesignen! Om den inte uppdaterats än, tryck F5! Gjorde lite finslipningar som att ta bort min footer och göra om rubriken men nu är jag klar ock jag är nöjd! Jag gjorde en annan header först men den vart jag inte helt hundra med. Den var bara grå och eftersom hösten är på väg ville jag ha en lite mer höstig! En ny kommentarsida finns även. Om du kommenterar ser du den! Vad tycker ni?


OM ETT LITET TAG.....



Hej alla mina söta läsare! Nu kommer jag påbörja att ladda upp den nya bloggdesignen så om den ser konstig ut så kom tillbaka lite senare för att uppleva en helt ny atmosfärd...haha!


HAHHAHAHA!

Okej, jag måste bara säga det här! Jag skulle skaka min drickyoghurt och upptäckte sedan att locket inte var på! Tack gode gud att min dator blev fri från splashet!


HOME SWEET HOME

Hej. Jag kom nyss hem. Jag ska egentligen vara i danssalen och ha balett och sedan musikal men har jätteont i halsen och enorm träningsvärk! Sedan imorgon har vi idrottsdag på Torsharg hela dagen med höjdhopp, spjut, kula, längdhopp, 80m 400m, st.....såååå jag tänkte att jag skulle spara på krafterna!


INSTÄLLT?!

Tydligen var riverdancen idag inställt för Hanna (danslärare) var sjuk vilket jag fick reda på på plats. Då hade jag inte mindre än 2 timmar innan pilatesen så tänkte väl att jag kunde köra modernt idag istället. Så det gjorde jag och efter det var jag heeeeelt slut! Sen kom pilatesen och jag gjorde typ 70% av alla övningar. Eftersom vi slutade tidigt idag pga lärarkonferens så årt jag inte lunch i skolan så jag tog yoghurt när jag kom hem och glömde äta något innan bussen gick 17.15 så jag tränade ca 2½ timme med bara 2 skålar yoghurt i magen som dagens intag. Ej bra...Men nu är jag hemma och kommer nog krascha om ett tag. Ha det grymt!


H&M NEWS I WANT.


Usch! Blir dyrt. Men kommer nog inte få allt. Älskar verkligen ringen! Kan inte riktigt bestämma mig för färgen på västen....hmmm?


VALET 2010

Nu har den sista valsedeln lämnat handen och vallkolakerna har stängt. Enligt Svt's valundersökning ligger Socialdemokraterna på 30,0 och Moderaterna på 29,1. Men rösterna har ju än inte räknats så det kan ju ändras. Vem tror du vinner? :)


HEM FRÅN ÖREBRO!






Söta Lucas! Helgen var bra med mycket Lucas-mys och Camp Rock 2!
PS: Jag har skaffat Spotify!


SKOLVAL!

SKOLVAL! Då var det dags att rösta i skolan. Jag står nu i kön bakom Elin & Mathilda och fundrar på vilket skolparti och riksdagsparti som ska få min röst. Hmmm.....


MAN MÅSTE BARA ÄLSKA IDROTT!

mms_img46427 (MMS)


KVÄLL

Hej bloggen! Nu så strechar jag lite innan jag ska sova. Jag sover mycket bättre då. Samtidigt lyssnar jag på One Moment More med Mindy Smith. Otroligt bra låt! Jag kom hem från träningen för ungefär lite mer än en timme sen och har ätit middag, duchat och tittat/snabbspolat igenom ett avsnitt av O.C. Jaha för de som inte vet det så har jag namnsdag idag! Grattis till mig! Och imorgon så fyller Mathilda 14 höstar. Henne har jag köpt en fin liten present jag hoppas hon gillar. Nej, nu måste jag sova. Godnatt på er...


SNABBT INLÄGG

Nu har jag precis kommit hem från dansen! Först var det 90 min Riverdance. Vi körde hårt! Svetten bara rann! Efter det hade jag en halvtimme innan Pilatesen började då jag upptäckte att min mobilficka fått fötter (?) Leteade i danssalen, utanför danssalen, omklädningsrummen, mellan kuddarna i soffan, under soffan. Men det är borta. Heeeelt lost. sad. Jag gillade den jättemycket. Den var i svart läder från the Phone House och jag fick den gratis när vi köpte min X10 Mini Pro. Men men. Nu ska jag chilla lite innan jag kryper ner under täcket. KRAM <3


I WILL TRY TO FIX YOU♥

When you try your best but you don't succeed. When you get want but not what you need. When you feel so tired, but you can't sleep. Stuck in reverse...Jag sitter här i vardagsrumssoffan med datorn i knäet och jobbar med det sista på den nya bloggdesignen som kommer upp nu i veckan!! So excited! Coldplay-låtar, bland dem Fix You, rullar på i högtalarna. Såå himla bra! Jaha, vad har jag gjort idag då? Haft kul Pluggat. Heeeela dagen lång. Ha en fortsatt trevlig kväll, mina älskade läsare! ♥ When the tears come streaming down your face. When you lose something you can't replace. When you love someone but i goes to waste. Could it b.... 


OUTFIT FOR TODAY

 
Top l H&M / Jeans l TJ Maxx /

Godmorgon! Om ett litet tag ska jag och Erik åka till K-Rauta. Egentligen skulle vi kunna gå dit på 4 minuter men vi ska köpa färg till mitt rums väggar så det blir nog lite tungt att släpa! Sedan hoppas jag att vi kan åka till Nystvindan i Nyfors så kan jag köpa lite garn. I höstas stickade jag tre halsdukar till Kerstin, mormor och mig själv och även en lila mössa. Iår kommer jag börja hösten med en gosig grå mössa! Ha det bra, hörs lite senare! 
Puss på er!


PIRATES & BEN&JERRY

Hello! Ikväll har jag gjort en helt ny header till nya designen! Den nya blev mycket bättre! Nu ska jag finslipa den lite med menyn och sånt. Så den är på gång och jag är jättenöjd med den. Om den nya designen inte skulle funka så sparar jag den stil-och kodmallen jag har nu så kan jag ta tillbaka den. Men jag hoppas att jag inte behöver göra det! Om ni undrar hur och var jag gör den nya designen så har jag en testblogg. Det är ett jättesmart sätt så behöver man inte göra allt på en gång och man kan göra om om det blir fel utan att ni läsare blir drabbade! Jaha, just nu sitter jag vid datorn och chattar och lite annat eftersom det är ett nyhetsbreak på 25 minuter tills Pirates Of The Carribien börjar igen! Puss på er alla!


SJUK

Usch. Blev hemma idag igen. Men jag har haft ett O.C-maraton hela dan så en liiiten tumme upp kanske! Det var egentligen tänkt att jag skulle få gå idag men föräldrarna tyckte att det var onödigt eftersom det är fredag och då får jag lite extra tid att bli bättre! Gudars, vad jag hatar att vara hemma o vara sjuk! Den enda kontakt man kan få med kompisarna är ju via sms men man kan ju inte störa dem hela dan, eller hur? Men nu i helgen så ska vi ääääntligen fixa med mitt rum! Jag rensade ur, eller rättare sagt packade ner min bokhylla igår så nu ligger allt det i plast-och papperspåsar. Vi ska nämligen tapetsera om så förhoppnigsvis har jag det mesta av mitt rum klart till på måndag! HOPPAS NI HAR DET BRA! Och om ni vill få mig att bli friskare lite snabbare kan ni alltid kommerntera...? Det får mig alltid på gott humör! :D Ha det bäst!


SJULKING

host. Idag blev droppen! Har gått snuvig till skolan hela veckan och har bara vart på träningen en dag denna vecka så idag blev jag hemma helt. Förhoppningsvis kan jag gå imorgon. Nu ska jag fixa lite mer med min nya bloggdesign eftersom nu har jag tid! puss


ROLLER COASTER TYCOON 3

Halloj på er! Nu sitter jag här och har precis avslutat mitt spelande av Roller Coaster Tycoon 3 jag lånat av Henke i säkert 1 års tid nu! Jag fick inte gå på träningen idag. Är fortfarande snuvig och med tanke på att jag mådde så illa igår på träningen så hoppa jag den idag. Om jag inte skulle ha gjort det hade Riverdancen precis slutat och Pilates skulle precis till o börja. Usch, jag vill så gärna vara där! Måtte nu bara inte mamma säga att jag blir hemma imorgon från både skola & dans. Isåfall missar jag Balett, Modernt och Musical Workshop!! Puss på de som är friska och alla övriga! :)


FÖRSTA RIKTIGA TRÄNINGEN

Usch! De första minutrarna av träningen var hemska! Min mage mådde inte så bra då. Men jag tog en kort paus och drack lite och sen vart det jättebra! Förra koreografin var Lady Marmelade och nu har vi If No One Will Listen med Kelly Clarkson. Helt annourlunda men jättekul med en sån fin och lugn dans till en sån vacker låt. Hoppas ni alla har det bra. Själv är jag lite sjuk men jag hänger kvar och hoppas på tillfriskning! Nu ska jag leta på lite nötter och titta på ett avsnitt av V.Ä.N.N.E.R. 10 sesonger. Säker 230 avsnitt. Myyyyyycket att välja på! Finns det någon annan V.Ä.N.N.E.R fantast där ute?


SICK?!

Blogginlägg från en snuvig bloggare. That would be me! Idag har jag bara chillat och tagit det lungt. Eftersom RixVideo inte hade den andra sesongen av O.C så hyrde jag den första sesongen av Grey's Anatomy men den bestod av endast av 9 avsnitt så den är redan färdigsedd. Men jag har bokat O.C så när den lämnas tillbaka ringer de mig så får jag hyra den! Nu lyssnar jag på Billionare, John Mayer, Taylor Swift & Christina Grimmie. Och jag bjuder på.....



-S-

BAD UDPATE.


Heyy! Om några minuter kommer morbror Mikael att stiga innanför dörren. Han ska stanna på middag innan han åker hem imorgon till Greensboro, NC. Jag hade tänkt att ladda upp en outfit men min kamera dog så det gick inte så bra...Idag så har jag till största delen vart hemma. Jag och Erik åkte iväg några timmar till bl.a H&M, The Phone House, Tuna Park & ICA Ekängen. På H&M köpte jag en ny mascara, False Lash Effect från Max Factor. Den var rätt dyr men jag hade lite rabatter så priset slutade på 125 kr. Men jag älskar den! Den gör fransarna oemotståndligt långa o fina! Jag har kommit igång med läsningen av Harry Potter igen. Hade lagt den lite på hyllan men har läst den nu några dagar. Otrooooligt spännande. Har kanske bara 75 sidor kvar eller nått. Jag tittade nyss på sidnummret jag var på och är på sidan 706. Jag vill inte kolla hur många sidor som finns eftersom då kanske jag råkar se slutet och eftersom det är den sista boken av alla så heter det sista kapitlet "Nitton år senare". Exciting! Hoppas att ni alla har det bra! Nu kom Micke. Ska gå ner o mingla lite ;-) <3

EN SMAK AV MATHILDA & ANNAT!


PUSS PÅ MATHILDA! VAD TYCKS?



Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin