ECLIPSE ♥

Min recention kommer att skivas på engelska för filmen var ju på det. Om ni tycker det är dåligt får ni ursäkta...

The best movie i have ever seen. Seriosly. I mean, I love the books. Love them. But I can't choose. I love the movies. The actors are unbelievebly good. Specificlly Taylor Lautner. Yeah, he's like my celebrity crush. Anyway, the movie was so great. It's the best of all of them. Eclipse (Ljudet av ditt hjärta) is the best book of the series, I think. I could say my favorite character is Bella but I would be half-lying. I really love the character of Jacob. He's just the Perfect friend. I love that. So anyway, back to the movie. It was a long time ago (like 17 months ago) that I read the book so I had forgotten I few things. Like Bree Tanner. Or the fact that... Okej, jag kommer att avslöja lite delar av filmen nu så de som inte vill veta det, t.ex slutet och grejs, kan sluta läsa nu ... Bella asks Jacob to kiss her again. I didn't remember that. Or when she wants to get Victoria's attention in the battle, in the Swedish translation they didn't discrabe it as good as I think Stephanie did so I didn't really get that she actually cut herself. So there was a few surprises. And I have some favorite scenes if you want to know..

Good Scenes:
  The scene with Taylor and Edward in the tent, before the battle. They're talking about Bella without getting
angry or anything. It was just such a cute and meaningful scene.
  • Even if I want to pick a scene with Jacob and Bella i'm going to have to pick one with Bella and Edward. The scene where he asks her to marry him and she says yes. The whole scene, not just the part where she says yes.
  I actually think I'm gonna throw in another favorite scene. I mean I loved them all since I love the movi but this one's clearly a favorite. The one with Jacob and Bella when Carlile just finished fixing Jacob's injuries. I love the scenes with J & B. Great.

Scary & Bad Scenes:
  • The scene where Jacob gets hurt. He breaks all his bones on the right side of his entire body. His scream was just really painful to hear.
  Bree's screams. First when Kate hurts her and then when Felix kills her.



Jag älskade filmen. Ett måste att se just på bio. Du kommer ångra dig om du inte gör det...


                                                              ♥


mobiler

HEJ! Jag är jätteglad idag! Jag och Erik var nyss ute och åkte lite. Vi sparade det stället jag ville till, nämligen The Phone House på Tuna, till sist. Där kollade vi på mobiler och lite utvägar som har med min missbildade och trasiga mobil. Erik pratade något om ombindning som jag inte fattade någonting alls om men jag kommer att få en ny mobil så jag behöver inte titta mer på blocket som jag och Thilda gjorde igår. :thumbup:
En helt ny mobil. Fett nice... ♥

När vi åkte därifrån pratade jag och Erik om vilka mobiler som var aktuella och valet är ganska fritt för mig. Jag har några jag har funderat på och han i kassan på TPH sa att Xperia Mini var väldigt populär och vi kollade lite på den. Han sa att kameran & musikspelaren var båda grymma och högtalaruttaget är inte sonyericsson utan vanligt, orginal liksom vilket är skitbra. :D

Jo, de mobiler jag funderar och har funderat på är dessa:

 

 

1. Sony Ericsson T650i. En fin mobil som tydligen är inspererad av sveriges resurser. Greens my color, haha :D
2. Sony Ericsson x10 Mini. Liten, smart, grym & kul. Tydligen bra också, lägger jag till :thumbup:
3. Iphone. Tror att det är 2G på bilden, men vet inte vad jag ska ha om jag ska ha en sån. Den får iaf två tummen upp :thumbup: :thumbup:
4. Iphone med spegelskärm (skal). Min kusin har en sån. Väldigt nice, faktiskt! Lika mkt betyg som 3an :thumbup: :thumbup:


Hahah, okej nu har ni en bild av vad jag väljer mellan. Om du skulle köpa en ny, vilken av de skulle du vilja ha? Får jag välja, väljer jag helt klart en iPhone. Jag älskar de! Men jag frågar vad ni tycker !
Fast det är inte bara det jag är glad över idag :)
Jag ska snart se Eclipse med min kära Cajsa! Uppdaterar ikväll eller imorgon min recension. Den kommer inte vara dålig. Har läst boken lixom , hahah!

  
I    L  O  V  E    I  T    A  L  R  E  A  D  Y   ! ♥ ♥


AMAZING JEREMY CROOKS


Så jä*vla bra! Ursäkta för svordomen! :thumbdown:

en solig tisdag i mitt liv

Ja. Jo. Nej. Eller. Kankse...
Ja, det var ju inte meningen att jag skulle äta upp hela glassen igår....
Men så blev det.

Idag har jag varit med Mathilda. Igår, som idag, glömde jag ta foton. Sorry. Men vi badade mest och sen kom Flodins/Branzells på sin fina båt och stannade ett tag. Haha, vi hade skitkul!
Nu sitter jag här och har lite tråkigt. Jag ska nog snart sova, hahahah!
Är hur trött som helst. Men jag hoppas att alla hade en jättebra dag så hörs vi senare.

  


1. Chokladglass med stora bitar av vit & mörk choklad, pecannötter, valnötter & mandlar med chokladöverdrag.
2. Vaniljglass med stora, mumsiga bitar av kakdeg.
3. Chokladglass med svirvlar av smälta marsmellows, kolasås och mörka chokladbitar i form av fiskar.
4. Vaniljglass med marsmellowsvirvlar och vita chokladbitar i form av isbjörnar.

Har hört att alla ska vara goda. Har ätit 2 samt 3. Vilken gör dig mest frestad? :D






19.55

När jag läste Elins senaste inlägg skrev hon att hon: med en ben & jerry och en sked i handen...
Jag blev sååå frested så jag satte mig på cykeln och cyklade till ICA och köpte en jag med. Jag brukar
alltid köpa Cookie Dough men idag köpte jag Phish Food. Jag smakade en sked när jag kom hem...
den var ljuvliiiiiiiiiiiig...........


19.48

Idag är jag ganska exakt 14 år och en månad...

Bara 11 kvar tills man blir femton då då...

Fast mycket ska hända innan dess. Det har jag mina hopp på.

den fina dagen med louise !

Morsning korsning!
Nyss tog jag en ducha de agua fría eller douche froide. Man kan också säga kalldusch ;)
Idag var jag med Louise. Vi har inte setts på trehundratusen år. Jag var excited över att se henne! :)
Vi träffades efter lunch vid monki och gick sedan till cafe sylvia. Vi tog en varsin coca-cola med Louise lyxade till det lite med en kokosboll också ;)
När vi var klara kankse en halvtimme senare, gick vi till Gina Tricot där jag träffade några gamla bekanta...
Sedan gick vi till Nilson där Louise provade Converse. Sen bar det av till det bästa...H&M!!!!
Båda två fyndade där. Louise köpte en kjol av någon slag och jag köpte två toppar. Eftersom jag hade klänning på mig idag så letade jag snabbt upp ett par shorts att prova med. Konstigt nog visade det sig att jag nästan gillade shortsen bäst! De var så fina och satt så fina på mig men jag hade inte tillräckligt med 
pengar i min plånbok så jag la undan de så får mamma köpa de åt mig imorgon :)

HÄR KOMMER EN BILD PÅ MINA FYND!


Den orangea toppen (den ser rosa ut med är neon-orange) kostade
199 kr & den gula kostade 49,50 ! Riktiga fynd enligt moi !


Haha, den här låten ger mig summer feeling !
Hoppas att alla har ett jättebra sommarlov!

M I D S O M M A R 2 0 1 0

Hejsan!
Iår firade vi midsommar i Stockholm på Ekerö där några bekanta bor. Det skulle bli en stor fest med en massa folk så vi valde att åka dit! Sammanlagt tror jag att vi var 39 stycken, några kom och gick. Vi åkte till Stockholm tidigt på morgonen för att slippa alla köer. Vi kom fram ungefär halv elva och färjan över till
Ekerö gick kvart i så vi hann precis. Väl på färjan gick jag och Erik ut och njöt av det vackra vädret medan vi funderade på hur det skulle bli om det faktiskt började regna för då skulle ju alla som köpt nått på Sova få alla sina pengar tillbaka. Någon som vet hur det blev med det?
Iallafall, när vi väl kom fram lekte jag först lite med Edwin och Melker och deras nya lilla svarta kanin som är söt! Det hette Sotis, et väldigt gulligt och passande namn tycker jag! Efter att vi hade hjälp Nettan som har lite ryggproblem med att duka och så, så åkte vi till något ställe vid Melkers skola där det samlades en himla massa folk för att dansa och sjunga och ha sig. Det fanns en massa stånd där bl.a: sockervadd, våfflor, kaffe, korv & glass. Jag stod bara i kön till glassen för att köpa mig en madelmagnum men Edwin, Melker och Björn ställde sig i den enorma kön till sockervaddsståndet.
När vi kom tillbaka från lunchen och firandet där borta bytte jag och mamma om till klänningar. Innan hade jag haft på mig en blus och shorts men bytte sedan om till en klänning. Konstigt nog bestämmde jag mig för samma klänning jag hade på mig förra året. Men den satt mycket finare på iår!
Jag lekte med alla de små barnen och fick många glada blickar från föräldrarna som tyckte det v ar helt fantastiskt att jag orkade med dem. Det fanns två andra tjejer där som var ungefär i min ålder med men de hade inte samma ork och gick sedan hem. Jag drog runt Melker och hans polare Ludde runt i pulkor runt trädgården, hoppade studsmatta med sju andra barn (man fick bara vara åtta på mattan) hade kuddkrig i tusen år och en massa annat. Jag slocknade 2, innan alla barnen. Med tanke på att jag har tränat 20 timmar den här veckan var det inte så konstigt haha!
Iår valde jag att filma istället för att ta bilder och om ni känner mig vet ni att jag såklart har gjort en film av filmerna (en av mina stora passioner!). Den kommer nu! :)



Hoppas ni hade det lika bra som jag hade!


MIDSOMMAR

Hejsvejs!
Snart ska vi åka till Stockholm där vi ska spendera midsommar. Jag har just spenderat en hel timme framför spegeln, gjort en väldigt najs sminkning. Jag försökte ta kort på den men det gick inge bra. Den består iallafall av ett lager vit ögonskugga med skimmer som man applicerar på hela ögonlocket i formen av en båge. Sen är det lite grönt i och en massa svart eyeliner. Mamma tycker såklart att det är för mycket eftersom hon tycker att jag är mycket finare natrual men det gör inte jag! :)
Vad ska alla andra göra på midsommar iår? Förra året var jag hos Mathilda och hade jättekul men det regnade något helt otroligt mycket så det hoppas jag att det inte gör idag. Eller vänta, det gör jag visst det! Lite i allafall. Vet nu varför? För då får alla som handlat på Sova alla pengar tillbaka, haha! De kommer säkert gå i konkurs för väderprognosen säger att det kommer komma en liten skur på efetrmiddagen på Ekerö där vi ska vara så alla som bor där får sina pengar tillbaka! :)
Men jag har ännu inte fixat med mitt hår så det måste göras! Hoppas alla får en jättetrevlig och regnfri (till största delen) midsommar. Jag kommer även slänga den låten jag lyssnar på just nu.




Rainbow - Colbie Caillat

YESTERDAY

Hello!
Igår hade jag träning precis som jag hade idag och alla andra dagare denna vecka, 9.15 till 14.00. Jag cyklade till dansen lite efter åtta då jag hade varit på ICA och köpt lite bubbly water och cyklade sedan vidare. Men vägen dit gick inte så bra...Min mobil åkte i backen och rutan, skalet och knapparna åkte av på den sidan som inte är gömd. Titta på bilden så fattar ni!
Psssst! Bilden går att klicka på! ;)
Dansen gick bra sen med gillade inte mitt klädval (blir ofta missnöjd med det eftersom alla andras danskläder är så mycket finare). Efter dansen cyklade jag hem och duschade och bytte om och cyklade sedan ut till mälarbaden för att hälsa på thilda där jag spenderade resren av dagen. Vi cyklade till mälarbadskiosken där vi träffade en massa bl.a olivia. sen cyklade vi tillbaka hem till thilda och badade och tog en massa kort!
Jag gjorde ett collage av de bästa bilderna som ni ser här nedanför. På en av bilderna står Charlie bredvid en jättestor gädda som han fiskade! Så himla najs! De övervägde att äta den men de släppte tillbaka den i vattnet så sen när jag och thilda badade var vi liiite rädda att gäddan, som thilda döpte till nils som allting annat; sitt smiley sår, sin mage och brädan :D, men vi klarade oss! 





Nehej, nu ska jag kolla facebook och några bloggar så jag säger hejdå nu. Hejdå!




-S-






MUSIK


eskimo joe - setting sun

21.12



                                   b r o t h e r  ♥  s i s t e r

21.02


                                    o  l  d   &   n  e  w




- like it?





-S-





VILL HA

sommarmåsten från la redoute
 
 


i love sommardans

Hallå!
Idag ringde mitt alarm kl 6 men jag gick inte upp förns 50 minuter senare, haha! Iallafall, jag gick upp, bäddade och la på några lager mascara som alltid men satte inte på något annat klet. Sedan bar det nedför trappan och ut i köket för att äta lite frukost; en jättenyttig macka - :D - lite yoghurt och ett stort glas juice. När jag var klar var jag redo för den nya dagen & veckan. Jag cyklade ner till dansskolan, som ligger vid cityhuset för de som är
intresserade.
Jag gick in och bytte om och sedan började vi kl ca 9.15. Det var den andra veckan av sommardansen men jag var ju hos farmor förra veckan så jag började den här veckan istället, men för halva priset då (700kr).
Vi började med 1 timmes pilates som jag jobbigt som f*n! Sedan gjorde vi en liten jazzkorografi fram till lunch. Sedan gick jag och Alicia till mcdonkan och köpte lite lunch och gick sedan tillbaka till de andra som satt bakom det där hamburgeståndet på andra sidan gatan och cityhuset som jag tror heter kvällskröken eller nått, och där satt vi och stekte ett tag, haha!
Sedan hade vi improvisation som var så jäkla kul! :D
Hanna glömde att vi slutade kl 14 så vi hann inte med latino men imorgon lovade hon att direkt efter pilatesen skulle vi köra den!
När klockan sedan blev 14 cyklade jag hem och tog en snabb dusch och cyklade sen till cajsa där jag spenderade
resten av dan. 
Just nu sitter jag och tittar på The Last Song clips med tårar i ögonen....




-S-



  

dream out load illustrationer





l     o    v    e      i     t     !




-S-







FINALLY!

HELLO!
Äntligen, efter typ 5 dagars letande efter en data att låna fastnade mina ögon på pappas och jag blev kär....aah! Haha, nej men jag har blivit galen att jag inte kan uppdatera min blogg ibland. som nu när jag har varit borta hela veckan. vill ni höra lite om det? vare sig ni vill eller ej så kommer jag att berätta så de som inte vill höra kan kolla på äldre inlägg ;)

tisdag, onsdag & torsdag hos farmor
i tisdags gick jag upp klockan 6 (tror jag om jag kommer ihåg rätt...) för att sedan åka på ,tillsammans med erik och william, vägarna till falun. vi kom fram till falun runt halv elva och sa hejdå till erik som sedan fortsatte upp till leksand på ett möte och sa hej till farmor och uffe som vi sedan följde med till det stället (som kallade sig själva för café, bed & breakfast, camping, bad, utsällning & loppis. blev lite misstänksam som när johan glans sa: "jag litar inte på ett företag som gör både shampoo och bearneisesås." samma sak här, fast med mina ord: "jag litar inte på ett ställe som både har camping, cafe, b&b, utställningslokal, badstrand och loppis.") där de hade sin husvagn. där stannade vi i tre hela långa, tråkiga dagar och tre hela långa & äckliga nätter som jag och william spenderade i ett hus på campingen som stank och hade läskiga fläckar och döda insekter överallt. uuuuusch! jag var så glad när tordagen kom och vi skulle åka till pappa. inte för att jag ville åka ifrån farmor men för att jag ville sova i en bekvämare säng som stod på marken! :)
torsdag, fredag & lördag (hittils)
i torsdags var det tillräckligt varm för att grilla här ute i örebro på pappas torp där vi är nu. vi grillade kyckling och till det hade vi sallad för pappa orkade inte göra potatisgratäng och klockan var redan så pass mycket. iallafall, jag fick då min födelsedagspresent av pappa vilket var ett jättekul kamerastativ där man kan vrida benen hur som helt så den kan sitta på ett räcke t.ex. tackar pappa :D
igår var det inte så bra väder så vi satt mest inne men idag åkte vi härifrån i ett par timmar. vi åkte först hem och duschade eftersom det inte finns en dusch här. sedan gick vi ut på stan ett litet tag och köpte jordgubbar och handlade på klippet. sedan gick vi till lokalen för att fixa - ja inte jag då - william elgitarr ;)


nu är klockan tjugo i sju och vi ska snart börja med middag och lite så. sedan blir det efterrätt också :thumpup:
vilken efterrätt står längst ner i det högra hörnet av inlägget om ni är intresserade!

byebye ♥


-S-







jordgubbar med vaniljkesella :)

summer days

hello. om en halvtimme åker vi så jag säger som elin: "jag ska skriva turbosnabbt!" men en bild kommer dyka upp också om inte fler...
jaha, eftersom det tar ett tag att komma till falun så åker vi ganska tidigt vilket betyder att jag var tvungen att gå upp tidigt också. klockan 6 betyder så tidigt jag behövde gå upp idag! Men när jag fick i mig lite frukost (yoghurt och en macka med tomat & basilika) blev jag pigg! Bevis här nedanför...
    
my shirt as you está see                          cool pic, huh?
    
sigrid goes caballo-style, haha                wilhemina kom med på bild !                      




sweetest girl - wycelf jean ft. lil wayne & akon

i like-y :thumbup:


HEJDÅ!
ha det så bra nu så hörs vi när jag kommer hem på söndag om inte tidigare om jag får tag på en dator ♥



-S-






SIGRID TIPSAR

JORDGUBBSSÅS
ingredienser:
jordgubbar helt enkelt!

GÖR SÅ HÄR:

1. blanda i allt     2. mixa!

3. häll upp 4. servera ^^

K   L   A   R   T   !


det var allt! supergott, superenkelt, supersnabbt!

S   U   P   E   R   !


-
S-




61:a inlägget

jag bloggar mer just nu. detta är mitt 61:a inlägg och mitt fjärde för idag. i'm getting better ♥ nu nu kommer jag ladda upp lite bilder från flera år tillbaka. kul eller hur !

GAMLA BILDER HÄRNÄST. RETA INTE MIG FÖR HUR JAG SÅG UT!


elin carlsson som lucia i fyran. man ser flera andra med bilden också !


jag, cajsa och en 1/4 av morfars huvud på mammas och eriks bröllop ♥♥♥♥


en bild på mathilda när vi hoppar på tuna park för många år sedan. gud vad söt ! :love:


jag och erik segerstedt och några andra i bakgrunden jag inte känner :cool:


cajsa gjorde lockarna på mig. jag kommer ihåg hur kul vi hade den dan. usch, jag hade inte ens börjar använda mascara där ?! :thumbdown: :blusch: ♥


är strax tillbaka med ett litet tips... :P


we are the world - for haiti

jag såg ett program om haiti för några dagar sen så jag tänkte ladda upp låten med hur många artister som helst. någon av de måste du väl ändå gilla? t.ex. akon, pink, justin bieber, miley cyrus, will.i.am, celine dion, lil wayne, jamie foxx, wycelf jean ....

bara för att jag gillar låten (och har deras album)

hej igen ♥




need you now - lady antebellum


laddar upp ett nytt inlägg om några minuter ;)

hello & goodbye

hejsan :)
imorgon åker jag och william till vår farmor som bor i falun. jag har inte all information men jag tror att vi kommer campa någonstans i två dagar (alltså från tisdag till torsdag) för sedan kommer pappa och hämtar oss och så åker vi till honom, i örebro. jag hoppas att vi åker och kollar på deras...stuga eller vad det nu är det kallar det. hmmm...ett näste kanske de sa? okej, jag kommer inte ihåg. sorry pappa om du läser, hehe. iallafall, sedan när vi kommer hem på söndag morgon eller nått - beroende på när tåget går hem - och sen så ska mormor flytta till en mindre lägenhet samma dag (bara några meter från den hon bor i nu. hmm, gamla människor är konstiga...) så vi ska hjälpa henne att bära saker, lyfta saker och dra saker till den nya lägenheten. vi ska hjälpa henne flytta, helt enkelt. eller ja, med hjälp från alla släktingar också, såklart !
  Idag har jag inte hittat på så mycket. jag ville inte gå upp så sent så jag satte mitt alarm på nio och såg - till min glädgelse - att jag hade fått fyra sms ! jag älskar att få sms - för de som inte vet det - eftersom jag nästan aldrig får några :) 
  och sedan nästa vecka börjar sommardansen. eller tekniskt sätt började den idag, den här veckan men eftersom jag ska bort så är jag med på andra veckan och betalar då halva priset. men något som jag längtar till mer än något annat är när jag, william, oscar och cajsa ska till gröna lund!!! 
vi ska dit i början av juli har oscar sagt. att åka dit var den julklapp jag och william fick av honom. att cajsa kommer med blir en stor bonus eftersom hon kom hem från usa för bara 1½ månad sen! och nu är hon där igen fast inte för samma anledning. hmm, hatar hon sverige så mycket? HAHA! jag bara skooooojar!
  om ni kommer ihåg så sa jag för några inlägg sedan att jag hade gjort ett scrapbook-collage men ni fick inte se det för att det skulle ges till en person som kanske möjligtvis läser min blogg. men nu har hon fått det så nu kan ni få se det... :D


jag gjorde det har till min kusin som skulle ta (och har nu tagit) sin graduation. jag ramade in den fint och sedan tog cajsa med sig den till usa. jag vet inte vad elin tyckte om den. hon har varit rätt upptagen på sistone sa mamma men jag tror hon gillade den. det säger i alla fall bilden här nedanför .
                                                                                                                .
                                                                                                                .
                                                                                                                . 

elin håller mitt fiiina collage i sina händer med ett stooort smile on her face :)
det måste väl säga att hon gillade den eller hur ? 

G   O   O   D     W   O   R   K     S   I   G   R   I   D   !



       J     A     G        S     A     K     N     A     R        E     R     ♥




-S-






 

dream out loud

ny kollektion av selena gomez



s   n   y   g   g   t   ,    e   l   l   e   r     h   u   r    ?



-S-




summer love

idag väcktes jag av melker och edwin klockan sju på morgonen, en söndag?! de hade tydligen varit uppe i en timme och försökt väcka mig och william men vi hade inte vaknat. de ville tydligen ha kuddkrig. jaha. ja, vad hade jag för val? åttaåringen och hans femåring till lillebror är som två galna, poppande popcorn på morgonen. de är söta så man glömmer att de är liiite irriterande, haha. iallafall, jag glömde ta med en massa
grejer dit så när jag kom hem nu för kanske 15 minuter sen fick jag sätta på mig fräscha kläder jag egentligen planerat. innan vi reste hemmåt, åt vi på ett cafe som är nästan precis som mary's - en butik & café -. Det heter äppelfabriken. vi köpte lite grejer i butiken: en flaska med rabarbersirap att ha på t.ex. glass eller pannkakor, en burk med rabarbermarmelad och en flaska med lingonketchup. lingonketchupen är jag lite
skeptisk över men hon i butiken (som nettan kände så jag litade på henne) sa att ketchup bara var ett namn på en sås och nettan (hon som vi bodde hos) hade testat den och älskade den så en flaska sånt köpte vi också. vi var där runt halv ett så det blev rabarberpaj med vaniljsås som lunch för mig , haha.
men  nu  har  jag  blivit  tillsagd  att  packa  inför   tisdag  då  jag   
åker      till      farmor      i      falun      .      hejdå      så    länge    ♥


skjorta: banana rebublic
shorts: forever 21
halsband: tiffany & co.

 - allt från USA :D


summer love - we are the kings

samma band som igår. sigrid like-y ! ♥




-S-




singi-singi-sing it

jaha, då ska man snart till stockholm och hälsa på några familjevänner där. den här dagen har jag städat och fått lite ny inredning från mormor som ska flytta till en ny lägenhet. jag har fått ett nytt skrivbord som nu står vid mitt fönster, bredvid min säng, och en byrå som står där det gamla skrivbordet stod.
jag är jättenöjd med den nya designen men jag gillar inte att de är i furu...

                                    


we'll be a dream - we are the kings ft. demi lovato
dagens låt !
lyssna på hela, den blir bättre & bättre.
nu drar jag till stockholm med denna låt på huvudet.
hoppas du får det med. puss och kram till dig vem du än nu är som läser detta...


-S-



LAST DAYS OF SEVENTH GRADE

SISTA VECKAN I SKOLAN...

måndag
måndag var en speciell dag för alla ep-elever. det var dagen vi skulle framföra våran musikal för hela skolan. vi började klockan åtta på morgonen med att gå igenom de nummer carro tyckte att vi behövde. carro är musikkläraren som är hjärnan bakom hela musikalen med hjälp från några duktiga nior. iallafall, vi gick igenom några nummer och medans jag kollade på hur kul alla hade ångrade jag att jag slutade på dansen på ep:n. jag började på den delen av ep:n där man målar kulisser. det var kul i början eftersom det var helt nytt men ingen av mina riktiga vänner var där så det blev ofta tråkigt. iallafall, jag var borta den dagen veckan innan där alla andra som gjort kulisser hade lärt sig i vilka scener allt skulle bäras in och fixas men jag hade ingen aning! på första föreställningen var våran klass på vilket jag tycker var synd eftersom det var på den första föreställningen
allt gick dåligt för alla. på den andra föreställningen var resten av skolan så då gick det liiiite bättre för mig men mycket bättre för de andra. efter den föreställningen fick vi lite pep-talk av carro som sa att vi hade varit
jätteduktiga och att vi skulle vila upp oss i några timmar, äta lunch och sedan komma tillbaka kl. 17 för att träna lite inför den tredje och sista förseställningen för inga mindre än, föräldrarna. Medans jag jobbade back-stage den där dagen lyssnade jag väldigt mycket på hur publiken reagerade på de olika händelserna i musikalen och de vuxna var helt klart bäst publik så dagens ros går till er ! de skrattade åt skämten, gäspade inte och till skilldnad från de flesta eleverna, applåderade de. det blir rätt tråkigt back-stage ofta, men alla var så kul och snälla så hela dagen var skitkul !
tisdag
i tisdags var alla sjuor och åttor i parken zoo och hade lite tipspromenad och bad. dagen var väl hyfsad, den kunde ha varit roligare om man hade fått vart fler i en grupp men man var tvugna att vara tre i en grupp om man skulle vinna och elin c vill alltid vinna, eller i alla fall alltid ha en chans att vinna så jag gick över till några andra istället. när det var dags för lunch hade inte elins lag kommit tillbaka än så jag åt min lunch med william och henke som var så jäkla dryg (inte för att jag var så mycket snällare, haha) så efter ett tag gick jag över till de i min åldersgrupp. efter att vi slutade cyklade jag in till stan för att bli dummare - blondare - och klippa mig liiiiiite. jag fick sitta 2 timmar i frisörstolen med en plastpåse över håret där manuela frisören hade tagir en pincett och gjort trehundra hål i plastpåsen där det stack ut en hårslinga ut varje hål som hon sedan kletade på blekningsmedel på och sen fick jag sitta där i typ en halvtimme och titta  tillbaka på min spegelbild när jag såg ut som en alien med en weirdo lady gaga-frisyr ! men det var värt det, jag är nöjd med resultatet !
onsdag
en av de tråkigaste dagarna ever! vi hade aktiviteter på torsharg med edvardslundeleverna och efter lunch hade vi stadsvandring?!!! många skolkade efter lunch för antingen 1: 'skolan hade inte tillräckligt med mat för att alla elever skulle bli mätta så man gick hem och åt för att man var hungrig' eller 2: man orkade inte. jag stod ut med hela dagen. usch, det var såååå skönt att komma hem sen! men jag måste medge att det fanns vissa roliga delar av dagen också men mer negativt än posetivt måste jag säga. men jag överlevde, så dagen var väl inte helt hemsk...?
torsdag - SKOLAVSLUTNING !
Jag gick upp ungefär vid 6 tiden och började fixa mig och cyklade sen till skolan. vi hade städdag och ep-träning inför kvällens uppträdanden ni redan sett bilder från. william sjöng sin egengjorta låt jag-alltid-glömmer-namnet-på. när skolan väl slutade tog elin c & mathilda bussen till slagsta glass och jag cyklade dit. mathilda tog en mjukglass med suris-strössel och jag och elin tog mjukglass med stelnad choklad uppepå. muuuuuums! sedan åkte jag direkt hem och duchade en låååååång stund. sedan sminkade jag om mig och började fixa med håret. mamma erbjöd sig att hjälpa till men efter ett tag blev hon så irriterad på att jag klagade på att lockarna inte blev något bra så hon lämnade mig själv med den heta locktången själv men jag hade kul i alla fall eftersom jag fick exprimentera lite. jag gjorde lockar som sandy - pappas tjej - brukade göra på mig när jag var mindre. hon kallar de fake-lockar. man lockar bara över håret och i ändarna på under håret. det går snabbt och ser välarbetat & lyxigt ut. eller i alla fall hennes lockar. efter avslutningen bjöds det på tårar och en massa kramar bland oss tjejer. killarna suckade och stönade över hur fåniga vi var, men det sket vi i !
efter det åkte jag, thilda, flodins och några fler till harrys och åt middag. stephanie och mathilda fick tag på min kamera och toh slut på nästan hela mitt minneskort. bilderna laddas upp på söndag eller måndag när jag kommer hem från ekerö som jag åker till imorgon !

torsdag kväll/natt
jag åkte ut till mälarbaden och var ute med mathilda och henke till midnatt. vi hoppade studsmatta, skrattade, tog ett steg in i den omöjliga fighten att utrota myggor och hade kul! sedan  åkte jag hem och slockade...zzzzz...!!!




-S-




SONG TO LISTEN TO...



airplanes - b.o.b ft. hayley williams

SKOLAVSLUTNING 2010

ETT ÅR PÅ HÖGSTADIET AVKLARAT! JAG KÄNNER MIG STOLT!
nu har jag slutat sjuan. känns skönt med ett helt sommarlov framför mig men
ändå ledsamt att sluta eftersom man inte kommer träffa kompisarna nu varje dag.
man tappar kontakten med de flesta på sommaren men jag ska försöka förhindra det
så mycket jag kan. jag och eliln har lovat varandra att vi ska dampa med kommentarer
på varandras
bloggar. hoppas vi håller det löftet. men nästa termin blir det ju lite anorlunda eftersom
olivia ska byta klass & skola.
det är fösta dagen på sommarlovet och det regnar?! det här är varför jag inte kan fatta att
det redan är sommarlov !

mina skolavslutningsbilder

 
 
 
 
 
vi på ep-n gick upp på scenen två gånger och sjöng sommartider, hold your dream &
den blomstertid nu kommer !





NYKLIPPT!





Blondare & Kortare!


-S-




EFTER EN BILTUR I 6 TIMMAR BLIR MAN LITE GALEN...

Här kommer lite bilder jag tog i bilden på vägen ner till Skåne :)


Hade skitkul i baksätet helt för mig själv eftersom Wilhemina
inte var där :)


HAHAHAHAHAHAHAHA!


Bjuder på mig själv x 100000000000!!!! :thumbup:



ingen kommentar


absolut ingen kommentar!!


Moi iPod! :)



-S-




IN THE MÄLARBAD

Hello.
I onsdags nu i veckan var hela klassen i Mälarbaden men nu kommer
bilderna. Sorry, :(
har inte haft tillgång till min dator på ett tag. Men nu kommer de och de
är bra! :)




Första bilden på första hoppet blev inte så bra men jag catchade snabbt
upp :)



Elin goes peace!


Haha! Den här bilden blev så kul! Johan hann inte med och Greta vågade
inte hoppa, haha! Bildens ros går till Köhler som hoppade högst! :thumbup:


Eftersom jag tog alla bilderna hoppade ju inte jag men jag kan berätta
vilka som gjorde det! Från vänster: Clara, Elin R, Frida, Elin C & Greta :)


Ser ni, till skilldnad från alla andras hår var mitt tortt eftersom jag inte
vågade hoppa....Iskallt ju! :O :D


Köhler goes solo !


Haha! Bilden ros går till Gretas hår :)


Clara, Ida K, Greta & Angelica :)


Hur de fick till den där posen har jagingen aning om men en cool bild
blev det :thumbup:



Usch, jag frös bara titta på dem!


Dagens sista bild blev den här! :) :) :)



Förlåt till Ida och Elin som ville se bilderna för flera dagar sen...


:D


-S-









IMA RAPPE'





-S-





Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin