DEN 31 AUGUSTI 2010






BILDER TAGNA MED MIN X10 MINI PRO! PRETTY GOOD, I THINK? <3

OLD & NEW


SURPRISE!

FIX YOU...


För en timme sedan kom jag hem från träningen. Eller repet kanske man ska säga! Imorgon ska jag vara på Parken Zoo kl 11 om jag hört rätt. Vår föreställning börjar kl 16 så kom gärna o titta de som kan! Nu ska jag chilla med några O.C avsnitt från boxen jag hyrde igår! Idag åkte vi tjejer till Waynes o åt lunch och på bilden är söööta Elin! puss på er!


Fix You. Coldplay. Älskart...

LOOK FOR TODAY


Top l H&M / Jeans l TJ-MAXX / Armband l taylorswift.com / Strumpor l Lindex

MIN MOBIL...JUST NU


Usch, jag är sååå dålig på att blogga nuförtin. Ska verkligen bli bättre! Idag började vi kl 9.45 med idrott eftersom PREST var inställd. Efter det, en kort svenska, lunch och dubbellektion i SO. Nu har jag kommit hem och om ungefär trekvart så kommer Erik och hämtar mig och sedan så åker vi till Tuna Park för att titta på en ny mobil. På bilden åvan ser ni att jag kaaaaaanske skulle behöva en ny. Men med en mobil som den här underhåller man killarna väldigt lätt så det får jag njuta av tills den nya kommer, haha! Något tips på någon fin mobil som skulle vara bra? Kommentera gärna då! pussar!


YESTERDAY








Kl 10 en måndag sitter vi på Waynes och fikar...weird? Haha! ♥


SCHOOL'S STARTING... CAN YOU BELIEVE IT?

Andra dagen av skolan idag. Nu har det verkligen börjat! Idag fick vi våra skåp och vi åt i matsalen för första gången. Det har regnat i stort sätt hela dagen. Eftersom träningen börjar kl 18 så kunde jag inte hänga på tjejerna till Mälarbaden, vilket var lite synd. Det ösregnade när jag sprang från bilen till ytterdörren o sen så fort jag sätter på datorn, ska solen komma fram?! När jag inte har nått att göra och ingen att göra något med? I söndags laddade jag ner något från Windows som heter Beta som uppdaterade MSN och Movie Maker så nu kan jag göra mina filmer ännu bättre! Rekommenderar verkligen att ladda ner det! pussar!


EN BLOGGANDE ÅTTAKLASSARE


Jaså nu har man börjat åttan. Förlåt att jag inte bloggar så mycket just nu. Ska bli bättre.
Den nya bloggdesignen jag jobbar på tar extremt lång tid. Blir nog inte klar den här
månaden så den designe njag har nu blir kvar ett tag! Idag hade vi upprop kl 08.15 och
slutade sedan en timme senare. Då åkte jag och tjejerna ner på stan och fikade och lite så.
Sen jag kom hem har jag tittat på en massa kläder till träningen. Kunde inte bestämma mig
alls! Träningen börjar kl 18.15 och jag tar med mig min kamera så jag kanske får några bilder
och, om jag har tur, en film? :D

SORRY

Hej! Sorry att jag inte har skrivit på nån dag men jag håller på med en helt ny design som snart kommer upp! Om ett tag ska jag ta bussen bort till Anna och ska även spendera natten där. Men innan dess så blir det mer bloggdesign! Hoppas ni har det bra! Vi hörs! <3

CHILLIN' IN SUMMERTIME. WELL...WHAT'S LEFT OF IT...


Fyyyyyyyyy och tviiiiiiiiiii!
Skola på måndag. Inte det roligaste. Men man får ju träffa kompisarna och allt sånt. Men iallafall. Såååå. Min dag! Jag och Thilda har varit väääldigt tråkiga idag. Vi har inga bra dagar när det är dåligt väder ute. Vi kommer liksom inte på nått o göra. Men vi kollade igenom lite gamla foton (är vi 80?!) , tittade på avsnitt av Ghost Whisperer och ett av VÄNNER. Sedan bestämmde vi oss för att baka cupcakes och tog en promenad upp till ICA och handlade lite kramellfärg, mjölk, citron, philadelphia och strössel. De är jättegoda. Och har ljusblå frosting. Haha! Thilda ville ha lite mer neutrala cupcakes medans jag hellre hade haft choklad men de vart jättegoda så det var ett bra val! Ett mindre bra val var igår när jag inte orkade vänta på bussen i ytterligare en halvtimme när jag missade 13 på stan och jag valde att gå hem istället. Sen när jag var 5 minuter hemifrån kör bussen om mig. Ooooooch, jag fick skoskav. Woohoo! Nejmen oj så jag babblar! Ha det bra! ♥


9'O CLOCK SHARP!

Halllååååå!
Idag och dagarna framöver sätter jag alamet på kl 08.15 för att smått ställa om mig inför skolan. Idag kommer Mathilda hit och jag bad henne ta med hennes Sex And The City-box ifall det skulle bli dåligt väder. Jag måste vara synsk! Haha! Vi hörs lite senare!

THE CHANGES OF MY BEDROOM.

Jag hjälpe Mathilda (MATHILDAS RUM) att ta bilder på hennes nya rum för några dagar sen så eftersom jag har gjort om i mitt tänkte jag göra samma sak! Rummet är inte helt klart än. Ska dit med nya tapeter och fixa hålen i väggen och sånt. Det här var bara först steget! 














Vad tycks? :love:

NO TEXTS. AT ALL. I'M SAD.

Ja, idag skulle jag ju ha vart med Emma som nu tydligen är sjuk. Så jag åkte ner på stan för att äta lunch med mor min och sedan shoppade jag lite! Jag köpte en fin vit topp från H&M men när jag kom hem såg jag att den hade en röd fläck på sig! Så den får jag väl byta imorgon då då. Usch, jag är ledsen. Har messat en massa folk idag eftersom jag inte ha haft så mycket o göra men ingen har svarat...
Jag har nog inte sagt det, men vi har gjort om i mitt rum! För de som vart hemma hos mig så står sängen nu till vänster när man kommer in och där sängen stod förrut är bokhyllan. Det är nog den stora förändringen. Det är jättekul att ha ett "nytt" rum men det var så sorgligt att ta ner min vägg! Den är nu helt borta...:(


NEW STUFF!


Jag och mamma kom nyss hem från moster & kusin! Vi samlade på oss lite nya grejer.
Eftersom Cajsa ska flytta till Uppsala för att plugga så hade hon rensat lite. Så lite fynd
fick vi allt! Det här är bara min del! Mamma har en massa grejer också. Jag fick en till
kofta men den har jag på mig just nu, haha! Imorgon blir det Emma! Vi ska gå på bio
och annat kul. Om jag bara kunde få tag på henne....PUSS!
S e r  d u  n å t t  d u  g i l l a r ?  :love:


24 PEOPLE LIKES MY YOUTUBE COMMENT. COOL!



MIN ÄLSKADE LEMONAD FRÅN USA!






ANOTHER DAY WERE I HAVE ABSOLUTELY NOTHING TO DO.


Jag har nyss varit ute och jobbat i trädgården med Erik och sedan den senaste halvtimmen har jag försökt med alla knep att få till någon typ av outfit-bild med det är helt omöjligt. Min webbkamera har nämnligen inte självutlösare så då blir det lite svårt! :) Usch! Jag hatar dagar som idag! Det verkar som att alla roliga människor och andra övriga alltid har någonting planerat. Har jag rätt? Det är inte mpnga dagar kvar tills skolan börjar och även fast jag längtar liiite så vill jag fortfarande ta vara på de få dagar som är kvar. Det enda jag har planerat för den här veckan är att vara med Anna någon dag och att vara med Mathilda imorgon om allt går som planerat. Eftersom vi inte har setts på ett tag, Thilda och jag, så ska jag ha med mig en liten överraskning till henne...:D
SEE YOU LATER!

HOME SWEET HOME.

Konstigt. Det första jag gjorde när vi packat ur vår proppfyllda bil var att städa mitt rum (?). Jag dammade min bokhylla och omorganiserade den. Nu är den så mycket finare och jag känner att, hur ont det än gör att säga det, jag är redo för ett nytt skolår med min nya, fina almernacka med egen designad framsida i högsta hugg! Sedan tog jag en dusch och sen åt vi samtidigt som vi tittade på simhoppen på TV. Jättespännande! Men nu ska jag chilla lite med Sims (I'm a freak and I'm proud! ;)) och Erik ropar på mig när hopparnas fötter närmar sig vattenytan. Alltså när tävlingen närmar sig sitt slut. PUSS!


VALENTINE'S DAY IS MY FAVORITE MOVIE...ATLEAST FOR TODAY!


Igårnatt satt vi alla uppe runt midnatt och beundrade åskvädrets skönhet. Det enda ljudet som hördes var åskan och mina och Wilheminas högljuda hostattacker! Jag var så trött att jag nästan somnade på golvet där jag satt för att få en bättre syn av blixtrarna. Just nu så har jag precis ätit och väntar på att mamma & Erik ska komma tillbaka från deras sista sommarpromenad för i år (vi åker hem imorgon) så att hon och jag sedan kan se klart Valentine's Day! I onsdags hyrde mamma den så att jag kunde se och eftersom vi är medlemmar fick vi hyra den för 3 dagar! Sedan ska jag njuta av mina Oreos jag köpte idag! Jag är ju fortfarande inte helt frisk så jag äter fortfarande lite vilket min mamma tjatar på mig som tusan om! Synd att vi inte har någon våg här. Annars skulle jag kunnat kolla om jag har gått ner något den här veckan jag vart sjuk eftersom jag knappt har ätit nått. Hm.
HÖRS IMORGON!

FACEBOOK-PARENTS?!

Efter förra inlägget hängde jag med Erik och badade. Jag fick inte bada för jag är fortfarande inte helt 100 men Erik fick ta sig ett dopp i det 21 gradiga havet! Sen från bryggan såg vi en jättestor krabba så Erik hoppade i igen med kameran högt ovanför ytan och letade. Så fort Erik kom lite för nära så kröp den in bland all tång och allt. Det tog ett tag men vi fick en film på den springades som ni får se i min film S O M M A R  2 0 1 0 jag kommer göra när sommaren är slut! Ja, efter att jag hade publicerat förra inlägget så tittade jag upp mot fotöljen bredvid mig och där sitter en gräshoppa?! :O

BIG! Sen dödade mamma den ofcourse och....dammsög upp den? Var det verkligen
nödvändigt, mamma?


Jaha, mamma har bett mig att göra henne en facebook och idag var den dagen då jag inte längre kunde skjuta på det. Jaha. Då klickar man på spara konto. Phuuuuu! Klart! noooooot!

Mamma: Jaha, vad har du för bilder på den här manicken på mig som jag skulle tycka var hyfsad?
Jag: Uppriktigt talat? INGEN!
(mamma hatar att vara med på bild så hon undviker dem gärna!) Men hennes bröllopsbilder kommer hon allt inte undan! Sen kommer också Erik och ber mig att fixa honom en ny FB. WTF?!

RESULTAT:
 
                 Eriks profilbild                              Mammas profilbild

Tog ett tag att fixa dem men jag blev nöjd med resultatet! HISS eller DISS?

-S-

TEEN CHOICE AWARDS 2010

Hell-o!
Jag har Gleefeber! Jag tittade på de fyra eller fem avsnitt igår på megavideo! Jag älskar
Rachel Berry's Lady Gaga-outfit i Theatricality! Musiken i det avsnittet är bra!
Jag tittade även på Teen Choice Awards 2010 på YouTube! Det var skitkul när Katy Perry
gjorde sitt spagat och sen filmade de en annan del av scenen och då hörde man "Take me
off the stage! Take me off the stage!" Men Katy vann priset för bästa singel för California Gurls,
Taylor Lautner för bästa leende, Selena Gomez för bästa komediserie och Taylor Swift vann
fyra priser pch en massa andra priser delades ut! Värt att se helt klart! OCH, just det ja,
för bästa animerade serie vann Family Guy och han som har skapat det hela gör rösten till Stewie
gjorde den rösten när han tog emot priset!!!
Ja, musik annars? Jag lyssnar på Mine med Taylor Swift hela tiden. Jag skulle gärna dela
den med er men den enda versionen som finns på YouTube är en gnutta uppspeedad för att
YouTube inte ska ta bort den. Men även om den hade funnits på YouTube i vanligt format hade
jag iallafall betalat för den! Den är #1 på iTunes i hela USA! #1 i Sverige är just nu Love The Way You Lie
med Eminem och Rihanna!


Köpt fyra dagars sedan. 100 plays...

Idag fick jag hänga med ut och handla! Yesss! Självklart var vi tvunga att göra ett stopp vid mitt nya
hem som jag älskar (Apoteket) för att köpa mina älskade BafucinMint!

Min nya nyckelring! Den finaste färgen av de som fanns. Thanks mom!


She (For Liz) - Parachute ♥

-S-

MAKE A WAVE

Hög feber, extremt ont i huvudet & halsen och äter ingenting. Det är mitt liv just nu. :(
Lasse fyller 80 år idag (wohooo!) och som vanligt blir det alltid fint väder just denna dag. Jag gick
upp som vanligt och köpte frallor på morgonen men åt inte min. Försökte pressa i mig
några hallon och lyckades få i mig två st. Dricka gör jag men det är jättesvårt att äta och
jag blir inte hungrig så glömmer bort att äta. Mamma, William, Erik och Lasse åkte nyss iväg
till golfklubben för att äta lunch där. Jag fick inte följa med. Så nu är jag ensam här. Lite
läskigt eftersom jag aldrig har varit ensam i det här huset. Men det är ju ljust ute så :)
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! :D

lovelovelove ♥


I ♥ QUESTIONMARK WRITTEN ON THE BACK OF MY HAND.

Well, hellooo! Nu sitter jag här och lyssnar lite nördar sönder Taylor Swift's nya singel som nu går att köpa
på iTunes i Sverige! Den är så himla bra! Har satt den på repeat, haha! Jaha, jo jag hade ju
tänkt att jag skulle kunnat sett Valentine's Day idag utan att nästan kissa på mig för att en liten läsk
på amerikanska biografer är lika big som Pinnocios näsa! Satt och skakade hela bion. Folk tillochmed vände sig om för att de inte kunde äta sina popcorn som studsade ner på golvet! Okej tillbaka till saken; Men då ska ju alla exemplar vara uthurda i den enda automaten i HELA Båstad! Så jag hyrde 'He's Just Not That Into You' eller 'Dumpa Honom' som den heter på svenska (nice översättning).

Komedi, jordgubbar & mörk choklad med passionsfrukt. Så typiskt mig!

-S-


LOPPIS!

Heyyy! Hos mig är klockan nu 22.35. Jag påbörjade att fippla lite med bloggdesignen (vill lägga in
andra bilder i headern) med ramen blev inte lika skarp på de nya bilderna. Får hålla på lite mer
i GIMP imorgon! Idag väcktes jag innan åtta för att börja göra mig i ordning och köpa frallor för
att vi sedan skulle åka på en loppis som är helt crazy! Man måste vara där minst 45 minuter innan
loppisen börjar för att ställa sig vid ingången som redan är proppad och sedan när de öppnar grindarna
puttar alla på alla för att komma fram för kung och fosterland! Vissa har redan sett grejer genom staketet
som de vill ha första ching på så de kutar dit så fort de får lediga fötter från folkmassan! Jag köpte en
kruka och tre trasiga ramar vi ska fixa upp, till mitt rum som vi ska göra om i höst! Min byrå ska vara full
med foton i ramar och med mitt niceiga nya ljus framför dem som man kan tända, har jag bestämmt!


Det här är på morgonen och det kom ju fler sen. Vi stannade i lite merän en timme! En
kändis brukar vara med på den här loppisen! Ni vet han som snackar och filmer på TV4
som alltid har på sig hawaii-shortor? Han ser lite ut som Anders Bagge tycker jag, om
det hjälper? Han iallafall, han brukar vara där men inte iår vad jag såg! KRAM PÅ ER!


Jag älskar den här låten! Har den på repeat på iTunes! Bästa just nu! Lyssnar oxå gärna
L.A Baby med Jonas Brothers! Men den här låten heter Live Like There's No Tomorrow!

-S-

JUST ME AND MY CANDLE.

Hej! Idag har jag bakat kakor till Lars som älskar ALLT onyttigt som älskade dem!
Jag bakade hallongrottor och blåbärskakor. Har inte smakat de än men enligt
Lasses åsikt anatar jag att de är okej! :D
Jag och mamma skulle egentligen ha haft en mysig dag i Båstad tillsammans idag
men det ville inte Erik och Lasses golftur eller vädret tillåta så jag bakade en massa
kakor istället! Jag har en bild på bakandet men den är inte så bra för ljuset i köket var
dåligt och så den laddas inte upp men jag kan bjuda på lite annat!
Jag vet att den här kvällen kommer att bli tråkig eftersom det inte är Sex and the City på
fredagar så jag får väl titta på en DisneyChannel-serie på YouTube eller hitta någon film
att se på MegaVideo online! Ha det bra!


Jag och mitt jättefina ljus från en liten gullig inredningsbutik i Ängelholm. Ljuset är i en
jättefin, avlång porslinsburk så när ljuset sedan tar slut (efter 90 timmar!) kan man spara
burken! Jag valde den jättegoda doften SAIJO PERSIMMON. Alltså persika. Det doftar sjukt
gott!

-S-




DRAW, DRAW A LITTLE PICTURE

Heyyy!
Igårkväll satt jag och tittade på JONAS på YouTube men så sa Erik att
jag inte fick sitta mer så då var jag tvungen att hitta på något annat så jag
började på ett litet ritprojekt jag fortsatte med även idag...




Jag valde omslaget på nya ELLE! Klänningen var extremt svår att göra! Jaha, så det här
är det jag spenderade ungefär halva min dag på, haha! Näjmen, vad tycker ni? ♥

Snart: Sex and the City (kl 23 på 3an!) ♥

MONDAYYY

Efter det förra inlägget tog jag en låång joggingtur vid stranden. Jobbigt men skönt! 
Sedan tog jag en dusch och åt lite lunch! Annars har jag tvättat alla fönster på ena halvan av huset och William på den andra,
varit uppe och köpt potatis och lite annat!
Igår kväll tog jag inte så mycket bilder på ridesen så jag tog bilder på alla rides vi åkte från Google!

 
THE ROLLER COASTER: Rolig bana med låååååga stup! Jättekul och inte så läskig!

THE DRAGON: Man sitter i ett sjukt obekvämt säte för tre. Först så börjar den gunga
samtidigt som podiet snurrar. Sedan blir gungarna högre och högre tills man gör
volter! Sedan så saktar den ner och man tror att den är slut men så börjar den igen!
Jäääättekul men gör sjukt ont att åka! Fast vi åkte den flera gånger i alla fall, haha!

THE MONSOON(vi kallar den Alibaba): Man svischas fram och tillbaka,
basically. Kanske ser tråkig ut men den är jättekul! 12 meter som högst!

THE STAR FLYER: Man åker upp för ett torn som är 80 meter högt samtidigt som
man snurrar runt ganska fort. Sedan åker man ner en liten bit och sen upp igen! 
Man får en vacker utsikt på hela Köpenhamn. Äckligast på kvällen!

THE DEMON: Bästa åket! 2 loopingar och sedan en stor skruv + annat!
Dåligt att det alltid är jäättelång kö och att banan går på typ 30 sek...

THE GOLDEN TOWER(Fritt Fall): Den här b...Måste jag?
Alla vet väl hur Fritt Fall går till? ;) Om inte så kan ni se
filmen på Tivolis hemsida ------>HÄR!

Det var det vi åkte! Det finns andra filmer från de åken jag nyss visade
på samma sida som jag länkade! HÖRS SENARE! :love:

TRÖTT!

Heyyy!
Igår när vi kom fram till Köpenhamn vi tjejer shoppade lite och när vi var på väg till Tivoli
började det regna så vi satte oss på Joe & the juice och väntade på att regnet skulle sluta och
att de andra skulle komma. När det änligen slutade regna åkte jag och Elin vårt förta åk
på hela året! William fick också ett åkband men åkte bara två rides innan han började må illa
hah! Efter att vi sagt hejdå till Högbergarna så började vi den långa resan hem. Vi kom
hem kl 2 och jag kraschade direkt. Nu sitter jag här och tittar på Sex and the City: The Movie.
It's goooood! Hoppas ni har det bra! ♥


DANMARK IMORGON!

Haaaalllååå!
Nyss så kom vi hem från en mättande middag med extremt goda pizzor från
Pepes Bodega! Jag har även bilder från tidigare idag där vi...:åkte till två olika
gallerier, fikade på coffee & the bakery, tittade på en massa jättefina och inspirerande
hus här i Båstad och lite andra grejer! 
    
  
   
Två sex on the beach. En virgin till mig. Servitrisen ger fel...Oooops. Hade jag liiite
för kul ikväll? :D
Haha!

TIVOLI IMORGON I KÖPENHAMN!



Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin