antikmässan

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för så dålig uppdatering men när jag solade i förrgår hade jag tydligen handflatorna uppåt och de har blivit väldigt brända och svider, sticker, är svullna och gör ont så har knappt kunnat knappa på tangentbordet. Det börjar bli bättre men gör fortfarande jäkligt ont!

Idag tog familjen en tur till Helsingborg för att gå på Antikmässan där och efter det gick vi runt lite i stan och gick också runt ett tag på IKEA och köpte lite smått och gott innan vi åkte hem. Tog en massa bilder på mässan, speciellt på de franska utställningarna. Älskar den stilen! Jag och mamma blev helt sålda på ett grönt gammalt gigantiskt skåp men tyvärr var det sålt (och extremt dyrt, haha!)

Fanns också en jättesöt vintage Odd Molly kofta, säkert från deras första kollektion. Min storlek också, haha. Åh just det, mamma och jag hittade en sjukt snygg gammal Prada väska i läder med fransar för lite över 2000 kr, och mamma övervägde faktiskt att köpa den! Haha, men det gjorde vi inte även om den var sjukt snygg!


Postat av: Mathilda

saknar dig! tror vi åker ned till falkenberg i söndag :)

2011-07-30 @ 00:02:49
URL: http://beachbabyy.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv: åh så bra :D ja men skulle bara kolla om det hade anlänt ;)

2011-07-30 @ 00:04:43
URL: http://beachbabyy.blogg.se/
Postat av: Tina

snygg blogg me fina bilder :)

2011-07-30 @ 12:26:59
URL: http://tinajuwel.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Inte mkt:)sj?

2011-07-30 @ 15:26:14
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Välkommen till en personlig blogg fylld med bilder, lite babbel, inspiration, konst och dans.
bloglovin
Den 28 maj 1996 kom jag till världen och namnet blev Sigrid. Just nu går jag mitt sista år på högstadiet i Båstad där jag nyligen är bosatt efter att ha spenderat nästan hela mitt liv i Eskilstuna.

bloglovin